Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ΜΙΚ

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ:ΣΤΥΓΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ

Recommended Posts

ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΗΜΕΡΑ Η ΣΤΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ

ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ FORECAST(ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ) Η ΣΤΥΓΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΡΙΣΚΟ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡOΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ Η ΣΤΥΓΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ 57 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΕΡΑ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΠΟΤΕ ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ.

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΤΥΓΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ.

ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΤΙΣΩ 24

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ;

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Guest

Πόσο κόσμο έχει το χιονοδρομικό τις καθημερινές αναρωτιέμαι και εγώ...Από αυτά που βλέπω από τη κάμερα πάντως μάλλον για κλειστό φαίνεται καθημερινά τις τελευταίες μέρες.Γνωρίζω και εγώ πλέον πολλούς που δεν ρισκάρουν να ανέβουν αν δεν είναι απολυτα βέβαιοι για τις καιρικές συνθήκες.Αυτό εκτιμώ ότι οφείλεται και στην τιμή της κάρτας που είναι ακριβή για φοιτητές (που έχουν το χρόνο να ανεβαίνουν καθημερινές)αλλά και στην ελλιπή ενημέρωση για την επόμενη μέρα.

Εγώ καλοί φίλοι δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για εκτιμήσεις. Ίσως επειδή είμαι και λίγο χαζούλης. Εκείνο που ξέρω πάντως είναι οτι κάθε χρόνο όλο και λιγότερες φορές - την κάθε περίοδο - πηγαίνω για ski στο Χελμό. Τους λόγους τους εντοπίζει ο Mik πιο πάνω. Και ξέρετε κάτι, δεν νευριάζω με κάποιον, απλά στενοχωριέμαι γιατί αντί να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και να ζούμε καλά, κάνουμε το αντίθετο συμβαδίζοντας με τα κόμπλεξ κάποιων άλλων.

Ευχαριστώ.ΑΛΕΞΗΣ.ΑΡΓΟΣ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ;

ΜΕ ΔΥΟ ΑΠΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΙΑ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Έτσι γλυκά γλυκά να τους τα λες.Στάζουν μέλι τα λόγια σου. 8) 8) 8)8)

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

ΑΣΧΕΤΟ: ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΚΙ ΣΤΟ ΧΕΛΜΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΕ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΩ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΩ ΤΣΑΜΠΑ...

ΦΙΛΟΥΜΠΕΣ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ SLALOM ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ...ΚΛΑΨ...ΣΝΙΦ

Αμάαν..! Τί εκρηξη ερωτισμού είναι αυτή ρε παιδιά??? Δηλαδή στου Αγιου Βαλεντίνου τι θα κανουμε..(αγκαλιές με τους κυρίους κλπ…) :oops: :oops:

Παιδες το εχουμε πει τοοσες φορες….και δυστυχώς μονο εμεις το εχουμε ενστερνιστει. Ένα χκ λειτουργεί το ιδιο ακριβως με μια ιδιωτική εταιρια και τις αρχες που την διέπουν! Οι μονες διαφορές είναι ότι βρισκεται στην ύπαιθρο ολη η επιχείρηση εξαρτωμενη από τα καιρικα φαινόμενα κ ότι εχει μικρη διαρκεια περιόδου λειτουργίας (από τους ιδιους βεβαια εξαρτάται το δευτερο..βλ. κανονια, και εναλλακτικές θερινές δραστηριοτητες)

Δεν θα εκτιμουσε τιποτα περισσοτερο ο πελατης από το να βλεπει καποιο σεβασμό στις αναγκες του από την εταιρια που του παρεχει το ιδιοτυπο ομολογουμένως ‘προϊόν’ και ακομα περισσότερο αν υπηρχε μια εντιμη επικοινωνία μεταξυ τους (χωρις το γνωστο κρυφτουλι) στα τυχών προβλήματα. Μια εταιρια θα το ελεγε: customer care, client service, after sales support κλπ…

Απουσιάζει δυστυχώς από τα χ/κ μας…πλην εξαιρεσεων..

Anyway, και εγω τους αγαπώ πολύ πολύ και ας μας γειώνουν……συνέχεια! :wink:

Φιλικά,

Κωστής

8)

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΩ ΤΣΑΜΠΑ...

Mόνο ο "Αχιλλέας" είναι ανοικτός για νυχτερινό...ούτε αυτό το γράφουν?? :twisted:

O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ...

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.

Mόνο ο "Αχιλλέας" είναι ανοικτός για νυχτερινό...ούτε αυτό το γράφουν?? :twisted:

Αυτό το αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους.

14/1/2004 3:34:22 μμΝυχτερινό σκί ΔΩΡΕΑΝ κάθε Σάββατο από ώρα 18:00 έως 21:00...Εναρξη 17/01/2004  

Κάθε Σάββατο διοργανώνεται ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΣΚΙ στην πίστα ΑΧΙΛΛΕΑΣ Νο1 μπροστά στο ξύλινο σαλέ...Η χρήση του συρόμενου αναβατήρα ΔΑΦΝΗ είναι ΔΩΡΕΑΝ! Ακολουθεί party με πολλές εκπλήξεις μέσα και έξω από το σαλέ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ!  

Μπραβο τους παντως---το ενημερώσαν εστω και μετα από προτρoπές καποιων…αυτό σημαινει ότι υπαρχει καλη διαθεση!

Γι ‘αυτό σας αγαπάμε βρε ατιμα.. 8)

Κωστής 8)

ΥΓ. Βαλτε τωρα και ένα 3θεσιο αποσυμπλεκόμενο στη κορυφή του Αυγό…για να δουμε…θα το βαλουν μεχρι αύριο-αντε μεθαύριο

:wink: :wink: :wink:

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Η ΙΔΙΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ?!?!?!????

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ :twisted: :twisted: :twisted:

Η ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΜΟΝΟ

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

ΤΙ? ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΕ ΔΗΛΑΔΗ?? ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΟΜΕΝΟ?

ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ?

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ :?: :?:

ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟ ΚΟΒΩ :lol:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ SLALOM ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ...ΚΛΑΨ...ΣΝΙΦ

ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ  ΔΑΦΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΟΜΕΝΟ?

Το πιο πιθανό είναι να έχουν δωρεάν το "πιάτο" της Δάφνης αλλά με το που φτάνεις πάνω να κάνεις υποχρεωτικά αριστερά και να κατεβαίνεις από την αρχή τον "Αχιλλέα" και όχι δεξιά για να κατέβεις τη "Δάφνη". Δεν είμαι όμως σίγουρος ...μακάρι να ' ξερα ακριβώς τι γίνεται :?: :?:

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.

ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ  ΔΑΦΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΟΜΕΝΟ?

Το πιο πιθανό είναι να έχουν δωρεάν το "πιάτο" της Δάφνης αλλά με το που φτάνεις πάνω να κάνεις υποχρεωτικά αριστερά και να κατεβαίνεις από την αρχή τον "Αχιλλέα" και όχι δεξιά για να κατέβεις τη "Δάφνη". Δεν είμαι όμως σίγουρος ...μακάρι να ' ξερα ακριβώς τι γίνεται :?: :?:

etsi opos ta les eine.Kateveneis apo ton Achilea to mono kako eine i poiotita tou xioniou (san na kaneis ski stin katapsiji olo pagos eine)

ANTE ΑΝΟΙΞΕ Η ΣΤΥΓΑ

ΒΡΕ ΤΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΚΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ 300-600 ΕΥΡΩ

ΑΜΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΗ ΣΤΥΓΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΗ. ΘΑ ΚΛΕΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΖΗΤΑΓΑ ΠΙΣΩ?????ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Ε?

ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ??

ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΓΑΛΛΟ ΣΑΣ ΤΙ ΛΙΦΤ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΚΙΕΡ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΝ 30 ΜΕΛΗ ΤΟΥ SNOWCLUB ΣΗΜΕΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ρε παιδιά γιατί να μας δώσουν σημασία, γιατί να μπούν στον κόπο να μας απαντήσουν αφού ότι και να λέμε όσο και να γκρινιάζουμε εκέι πάμε (πάτε).

Ας αποφασίσουμε λοιπόν, μας κάνουν η δεν μας κάνουν.

Αν δεν μας κάνουν να μην ξαναπάμε μέχρι να βελτιωθούν αλλιώς ας πάψουμε να παραπονιόμαστε.

Κώστας

Αν δεν μας κάνουν να μην ξαναπάμε μέχρι να βελτιωθούν αλλιώς ας πάψουμε να παραπονιόμαστε

Exeis dikio kosta... etsi einai... kai mou kanei entyposh poy blepo arketous na paraponiountai gia ta kalavrita alla na phgenoyn kapoies fores ton xrono... exo eksoxiko metaxi kiatou-xylokastrou kai exo na pao gia ski sta kalavrita 5 xronia... moy thn spaei na mhn doylevei h stiga kai me ponaei to podi moy sthn artemis... kai ama 8eleis na katebeis mexri kato to kareklaki kanei 1 ora na se ksananebasei kai to syromeno den einai lysh gia synexeia toylaxiston gia mena poy den antexo kai polla kai 8elo ka8e toso kareklaki gia ksekoyrash.... telos panton

Αν δεν μας κάνουν να μην ξαναπάμε μέχρι να βελτιωθούν αλλιώς ας πάψουμε να παραπονιόμαστε.

Κώστας

Πολύ σωστά!!!!! Μέσα σε δυο γραμμές είπες τα είπες όλα!!!

Υπάρχει όμως και άλλη μια παράμετρος στο όλο "θέμα". Εμείς από την Πελοπόννησο, τι να κάνουμε??

Να κόψουμε το σκι για "παρτη" τους??

Άλλη επιλογή δεν έχουμε σε "αυθημερόν" ταξίδι!

Τέλος πάντων...χιλιοειπωμένα πράματα.. :)

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.