Jump to content
Sign in to follow this  
best-ever

Γιατι δεν γραφουν οι snowboarders??

Recommended Posts

Αντε με το καλο και μελος του συλλογου,μπας και οι snowboardαδες γινετε περισσοτεροι απο τα δαχτυλα του χεριου.. ;):rolleyes::D:D

 

Ο,τι αναφερω εχει φιλικο τονο και διαθεση για βελτιωση , ανεξαρτητως αν διακρινετε μια επιθετικη ταση....

 

Το γεγονος οτι οι σνοουμπορντερς του συλλογου ειναι ελαχιστοι θα επρεπε να θεωρηθει ενα απο τα σημαντικα αρνητικα-προβληματα του συλλογου που απαιτει αμεση επιλυση διοτι ο συλλογος ειναι συλλογος χιονοδρομιας και οχι φιλων σκι και ως εκ τουτου πρεπει να αντιπροσωπευει και τους μεν και τους δε.

 

Ο συλλογος για να αυξησει την δυναμη και την ενεργητικοτητα του απαιτει οσο το δυνατο μεγαλυτερο αριθμο μελων, ειτε σκερ ειτε σνοουμπορντερ και αυτο επιτυγχανεται ΚΑΙ με την αυξηση των σνοουμπορντερ.

 

Με βαση τα παραπανω εχω να πω οτι θα επρεπε καθε αλλο παρα να "χλευαζετε" την ελειψη μελλων σνοουμπορντερ ( γιατι ισως και καποιους να τους βολευει) και οτι ο συλλογος οφειλει καποιες αλλαγες στο υφος του ωστε να μπορεσει να προσελκυσει και τον "ιδιοτροπο" πλυθησμο μας.

 

Δεν θελω να κανω καμια νυξη, ουτε να δωσω το εναυσμα στην γνωστη αντιπαραθεση διοτι αναφερομαι μονο σε γνησιους χιονοδρομους τουριστικης χιονοδρομιας και οχι ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ..... ;)

 

Τελος να καλωσορισω και εγω τον Neversummer που δυστυχως δεν εχω καποια αλλη χρησιμη πληροφορια σχετικα με τιν ερωτηση του...


Β16Α rulezzzz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ενδιαφέρουσα η θέση σου best-ever, παντελώς ασχετη όμως με το τίτλο του thread.

Παρόλα αυτα ομως κι επειδή είναι ενα θέμα που δείχνει να σε απασχολεί, ισως θα έπρεπε να το ξανανοίξεις καπου πιο κατάλληλα για να συζητηθεί....


With great mountains, comes great skiing!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ναι, οντως δεν εχει σχεση με το σιγκεκριμενο τοπικ, απλως παρασυρθηκα απο ενα σχολιο το οποιο μου ακουστηκε "καπως"....

 

Επειδη δεν ξερω και πολλα σχετικα με την λειτουργεια του forum, αν θελει καποιος αρμοδιος ας το μεταφερει σε πιο καταλληλο τομεα.


Β16Α rulezzzz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Προφανως Γιωργο για να τοποθετηθεις ετσι σημαινει πως εβγαλες κατι που ειχες παρατηρησει καιρο σχετικα με την κατασταση και τη νοοτροπια του συλλογου.

 

Και το καλο ειναι πως η αποψη αυτη διατυπωνεται απο καποιον ο οποιος δεν ασχολειτται μονο με snowboard,αλλα και με ski.

 

Ομως αυτο που ζητας φανταζει αρκετα δυσκολο,ειδικα απο τη στιγμη που ο συλλογος δεν εχει αποφασισει ακομα :rolleyes:να κινηθει σε καποια σταθερη πολιτικη σχετικα μετα μελη,τη ποιοτητα των μελων κ.α.

 

Προσωπικα περιμενω να τακτοποιηθουν καποιες βασικες εκρεμμοτητες και προβληματα του συλλογου(τα εχω αναφερει σε μελη του Δ.Σ. και μου εχουν πει πως οπου να 'ναι τελειωνουν με την επιλυση τους)για να κινηθουμε στη σωστη κατευθυνση για την αναπτυξη του τμηματος ''snowboard'' του συλλογου μας...αρκει να υπαρχει θεληση ομως...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχετε μια ερμηνεία γιατί όντως οι snoboarders είναι λιγότεροι από τους σκιέρ???

Και επίσης γιατί ο σύλλογος έχει περισσότερους άντρες,παρά γυναίκες μέλη?

Και επίσης γιατί ο σύλλογος έχει περισσότερους μεταξύ π.χ 25-35 χρονών μέλη και όχι 18-25 ή άλλες ηλικίες?

Επίσης γιατί ο σύλλογος δεν έχει telemarkers (νομίζω ένας υπάρχει μόνο),ή πολλούς του ορειβατικού σκι ή του freestyle σκι ή monoskiers?

 

Που θέλω να καταλήξω....ότι σαφώς η παρατήρηση ότι οι snowboarders είναι λιγότεροι ισχύει,όπως και πολλές άλλες κατηγορίες.Αυτό οφείλεται σε κάποια ...ας το πούμε επιτηδευμένη στάση του συλλόγου????Δε νομίζω...,ούτε νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα να βολεύει κάποιους (it doesn't make sesnse to me).To αν πληθυσμιακά η συνειδητοποίηση των χρόνιων προβλημάτων της ελληνικής χιονοδρομίας φαίνεται περισσότερο από πιο ώριμες ηλικίες δηλαδή 25-35 χρονών είναι κάτι που ουδείς ελέγχει...απλά αποτελεί μια κατάσταση.Ας μην ξεχνάμε ότι το snb στην Ελλάδα έχει μπει για τα καλά τα τελευταία 10-12-14 χρόνια και ενώ ίσως στις νεαρότερες ηλικίες έχει εδραιωθεί,σε ηλικίες άνω των 30 νομίζω ότι το σκι συνεχίζει να είναι πιο δημοφιλές (δεν το επικροτώ,δεν το αποδοκιμάζω).Αν τα συνδιάσετε όλα αυτά ίσως να δώσετε μια υποψήφια εξήγηση,γιατί υπάρχει πληθυσμιακά αυτή η κατανομή.

 

Οπότε ξαναλέω,πως εννοείτε το "άνοιγμα" του συλλόγου στους snowboarders,πως το ερμηνεύετε??Διότι ο σύλλογος εκ των πραγμάτων είναι ανοιχτός σε όποιον ασπάζεται τις ιδέες του ή μήπως θεωρείτε-ειλικρινά τώρα-ότι ο σύλλογος ηθελημένα είναι απόμακρος από συγκεκριμένες ομάδες??Ιδεολογικά πάντως δεν νομίζω να απομακρύνεται από κανένα.Αν θέλετε τη γνώμη μου,όταν λέτε να ανοιχτεί ο σύλλογος στους snowboarders,εγώ το εκλαμβάνω να λέτε να ανοιχτεί σε μικρότερες ηλικίες.Μήπως και εσείς κάπως έτσι ουσιαστικά το εννοείτε?Να προσεγγίσει στις εξωτερικές του εκδηλώσεις την κουλτούρα των νεαρότερων ηλικιών.Αν έχει έτσι όντως το πράγμα,οφείλουμε να βάλουμε στο ίδιο καζάνι και το νεαρό σκιέρ,όπως και το νεαρό snowboarder.Ερωτώ όμως τι είδους αλλαγές προτείνετε?Προσωπικά αλλαγές στις θεμελιώδεις ιδέες,που ουσιαστικά ταυτοδοτούν το σύλλογο δεν πρέπει να γίνουν.Αν παλι εννοείτε την αλλαγή ύφους,στυλ,εξωτερικής εικόνας,πράγματα δηλαδή που άπτονται της στατηγικής του marketing και του image,τότε ναι είναι άξιο συζήτησης.Όμως να ξεκαθαρίσουμε ότι ο σύλλογος δεν κινείται με το σκοπό ένός κόμματος ή μιας επιχείρησης που αναζητά εκ των πραγμάτων,ως αυτοσκοπό ολοένα και περισσότερα μέλη.

 

Οπότε για να κλείσω είμαι πολύ ΥΠΕΡ ο σύλλογος να αναπτύξει μια πιο νεανική εικόνα και να έρθει πιο κοντά στην νεανική κουλτούρα,όχι απαραίτητα την πιο εμπορική,ώστε να αφυπνήσει-ενημερώσει και όχι προσηλυτίσει-ίσως τον πιτσιρικά,είμαι ΚΑΤΑ ο σύλλογος να αλλάξει ενδεχομένως την αυθεντική του ιδεολογία στο όνομα μιας-γιατί έτσι προστάζει το marketing-άκριτης,σχεδόν υστερικής,προσέγγισης νεανικής κουλτούρας,κυρίως για εμπορικούς-μην κρυβόμαστε-σκοπούς.

 

Υ.Γ :rolleyes: moderator ας διχωρίσει τα topics.


p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oι snowboarders άσχετα αν είμαστε λίγοι ή πολλοί, είναι κατά κανόνα νεαρά άτομα, σε ηλικίες κάτω των 25. Αυτό από μόνο του είναι ένας λόγος που είμαστε λίγοι. Είμαι κι εγώ υπέρ στο να αναπτύξει ο σύλλογος μια νεανική εικόνα γιατί έτσι θα μαζευτούμε περισσότεροι. Πιστεύω κι εγώ το ίδιο που πιστεύει ο zox και θα τοποθετηθώ σ'αυτό. Η ιδέα του συλλόγου έχει να κάνει με το βουνό και την χιονοδρομία, όχι με σκιερς ή snowboarders. Άρα δεν πρέπει να ασχολείται με την μια ή την άλλη κατηγορία ξεχωριστά. Να ασχολείται και με τις δυο, αφού και οι δυο κατηγορίες είναι "του βουνού". Τώρα μιλάω συγκεκριμένα για τις δυο αυτές κατηγορίες αθλήματος, υπάρχουν κι άλλες, π.χ. και του snowkite. Απλά οι snowboarders ως πιο νέοι, θέλουν κάτι με νεανικό ύφος που θα μπορούν να μιλάνε μια παρέα και να κάνουν πλακίτσες, μέχρι ένα βαθμό τουλάχιστον.

Έχω παράδειγμα αλλά δεν ξέρω πόσο σωστό θα ήταν να το αναφέρω εδώ, μιας και είμαι κι εγώ μέλος εκεί δεν θέλω να προκαλέσω πρεξηγήσεις. Το μόνο που θα πω είναι ότι σε συζήτηση με παιδιά snowboarders αναφέρθηκε το snowclub και απάντησαν ότι δεν τους αρέσει επειδή το ύφος και η εικόνα του παραπέμπουν σε μεγαλύτερο ηλικιακό γκρουπ, άσχετα αν κι αυτοί υπστηρίζουν την ιδέα για το βουνό και την προσπάθεια του ΕΣΤΟΥΧ.

Ήμουν κι εγώ σκιερ αλλά παρασύρθηκα από το snowboard όντας πιο νεανικό άθλημα.


JAPOW!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

μαλλον εγω σαν πιτσιρικας να παω σε κανενα αλλο φορουμ

 

λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

Share this post


Link to post
Share on other sites
Οπότε για να κλείσω είμαι πολύ ΥΠΕΡ ο σύλλογος να αναπτύξει μια πιο νεανική εικόνα και να έρθει πιο κοντά στην νεανική κουλτούρα,όχι απαραίτητα την πιο εμπορική,ώστε να αφυπνήσει-ενημερώσει και όχι προσηλυτίσει-ίσως τον πιτσιρικά,είμαι ΚΑΤΑ ο σύλλογος να αλλάξει ενδεχομένως την αυθεντική του ιδεολογία στο όνομα μιας-γιατί έτσι προστάζει το marketing-άκριτης,σχεδόν υστερικής,προσέγγισης νεανικής κουλτούρας,κυρίως για εμπορικούς-μην κρυβόμαστε-σκοπούς.

 

 

Τιποτα περισοτερο , τιοποτα λιγοτερο!

 

 

Σαφεστατα και εξηγειται πληθυσμιακα το γεγονος οτι οι σνοουμπορντερς πρεπει να ειναι λιγοτεροι (και ακομη λιγοτεροι οι λοιποι) αλλα οχι και "να μετρουνται στα δαχτυλα των χεριων"....


Β16Α rulezzzz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχει πολύ ζουμί το θέμα.Νομίζω και εγώ ότι ο διαχωρισμός μεταξύ σκιερ και snowboarder,δεν έχει νόημα να υφίσταται στο πλάισιο του συλλόγου.Κάνω quote Παναγιώτη κάποια λόγια σου σαν αφορμή για να τα σχολιάσω γενικότερα.

 

Απλά οι snowboarders ως πιο νέοι, θέλουν κάτι με νεανικό ύφος που θα μπορούν να μιλάνε μια παρέα και να κάνουν πλακίτσες, μέχρι ένα βαθμό τουλάχιστον....σε συζήτηση με παιδιά snowboarders αναφέρθηκε το snowclub και απάντησαν ότι δεν τους αρέσει επειδή το ύφος και η εικόνα του παραπέμπουν σε μεγαλύτερο ηλικιακό γκρουπ, άσχετα αν κι αυτοί υπστηρίζουν την ιδέα για το βουνό και την προσπάθεια του ΕΣΤΟΥΧ.

 

 

Πλάκα εννοείται κάνουν όλοι,από τα νήπια μέχρι τα παπούδια και είναι φυσικό η κάθε ηλικία να κάνει τη δική της πλάκα.Για αυτό όπως έχω πει σε ένα εντελώς άλλο πλαίσιο συζήτησης,η παρέα της πλάκας δεν μπορεί να αποτελέσει συνδετικό στοιχείο για ένα σύλλογο,οπότε ο σύλλογος δεν μπορεί να λειτουργεί με μηχανισμούς παρέας.Σαφώς εντός του συλλόγου ο καθένας θα παρεϊστεί με εκείνους που ταιριάζει είτε ηλικιακά,είτε μέσω κοινων ενδιαφερόντων και κοινής άποψης του χιούμορ.Επίσης ενοποιητικό στοιχείο του συλλόγου δεν μπορεί να είναι κάποιο εμπορικό trademark ή κάποιο είδος μουσικής ή συγκεκριμένος τρόπος κοινωνικής συμπεριφοράς ή το κοινωνικό-οικονομικό status.Το συνδετικό στοιχείο του συλλόγου οφείλει να είναι η ιδέα για την ανέλιξη της χιονοδρομιάς στην Ελλάδα και σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.

 

Αυτό με το ύφος και την εικόνα,που αναφέρει ο Παναγιώτης,είναι κάτι που με έχει απασχολήσει κατά καιρούς.Μπορώ σε πρώτη φάση να κατανοήσω την ενδεχόμενη αντίληψη,ότι ο σύλλογος ίσως αποπνέει μια αλλόκοτη σοβαροφάνεια,ίσως κιόλας επειδή είναι μια ειλικρινώς σοβαρή προσπάθεια σε έναν τομέα όμως παρεξηγημένο και που κατά γενική ομολογία στην κοινωνία ελάχιστοι δίνουν βάρος.Αλλά για δυο λεπτά...κάτι τέτοιο γίνεται επιτηδευμένα(????),δηλαδή επίτηδες προωθούμε μια,πως να το πω,ψευδο-σοφιστικέ εικόνα για να εκφράσουμε τις κατά τα άλλα απλούστατες ιδέες μας.Μμμμμ δε νομίζω και ξέρεις καμιά φορά depends on the eye of the beholder το πως αντιμετωπίζει κάτι.

 

Τέλοσπάντων αργά ή γρήγορα πιστεύω ότι τα όποια ταμπού,προκαταλήψεις και στερεότυπα θα υποχωρήσουν,μπροστά στην ουσία της ιδέας που λίγο πολύ,όσοι ασχολούνται και έχουν μεράκι τα χιονοαθλήματα πρεσβεύουν,ο κάθένα με το δικό του τρόπο.Πάντως ως σύλλογος ίσως να μην μπορέσουμε ποτέ να προσεγγίσουμε τον κάθε χιονοδρόμο,αλλά εφόσον περνάει από το χέρι μας οφείλουμε να αφουγκραζόμαστε (να μια γεροντίστικη σοφιστικέ λέξη...) όσο το δυνατόν περισσότερους.


p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και σαφέστατα δεν φταίει ο σύλλογος για το οτι οι snowboarders είναι λιγότεροι είτε στα βουνά είτε στο forum.

Όσο για την πολιτική του συλλόγου ποιός έχει διαπιστώσει διαχωρισμό ;

Ποιός έχει διαπιστώσει τάση προς συγκεκριμένες ηλικίες ;

Τί εννοείτε λέγοντας ανάπτυξη νεανικότερης εικόνας του συλλόγου ;

Γεράσαμε και δεν το καταλάβαμε ;

 

Ίσα ίσα που σε οποιασδήποτε μορφής εκδήλωση του συλλόγου αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά η λέξη χιονοδρομία και ποτέ από μόνες τους οι λέξεις ski ή snowboard πλήν των περιπτώσεων που υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα του κάθε χώρου.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τωρα τι να πω... ;)

 

Διακρινω μια ταση ηλικιακων διακρισεων... :D Ενα μελος των ..ηντα εχετε :rolleyes: και δεν βλεπω καμμια κινηση να προσελκυσετε και αλλο. Αλλα εννοια σας, θα γραψω μελος την γυναικα μου του χρονου, και θα διπλασιαστει η δυναμη μας ;) . Σε εικοσι χρονια, θα εχουμε κυριευσει το Συλλογο ;) (αν θελετε να το κανω το σχεδιο λιανα (Επιχειρηση Μαθουσαλας), στειλτε μου pm ;):D ).

 

Αλλα τι περιμενεις, ο Vice μολις ενηλικιωθηκε... το υπολοιπο ΔΣ κοιταει τα ..αντα απο κατω... :D οντως σανιδα χρειαζεται...Βρεμενη σανιδα... :D

 

Down with ageism!!! ;)

 

Φιλικα

 

ΜακηςΜ

 

YΓ. Κυριε Adminickel εβαλα 11 emoticons και εφαγα πορτα. Πως θα περιγραψω την δικαια οργη που με πνιγει με 10 emoticons?? Λευτερια στην εκφραση!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Αλλά για δυο λεπτά...κάτι τέτοιο γίνεται επιτηδευμένα(????),δηλαδή επίτηδες προωθούμε μια,πως να το πω,ψευδο-σοφιστικέ εικόνα για να εκφράσουμε τις κατά τα άλλα απλούστατες ιδέες μας.Μμμμμ δε νομίζω και ξέρεις καμιά φορά depends on the eye of the beholder το πως αντιμετωπίζει κάτι.

 

 

Ωραια, να το ξεκαθαρισουμε και αυτο: εννοω οτι απ'τι στιγμη που το Δ.Σ. αποτελειται απο σκιερ ισως να μην ενδιαφερονται σχετικα με το "θεμα" των σνοουμπορντερ!

Και οχι οτι επιτηδες μας κρατανε στο περιθωριο, προς Θεου ποτε δεν εννοουσα κατι τετοιο.


Β16Α rulezzzz

Share this post


Link to post
Share on other sites
Με βαση τα παραπανω εχω να πω οτι θα επρεπε καθε αλλο παρα να "χλευαζετε" την ελειψη μελλων σνοουμπορντερ ( γιατι ισως και καποιους να τους βολευει)

Αγαπητε best-ever μαλλον με παρεξηγησες,αφενος μεν γιατι δεν γνωριζομαστε προσωπικα,αφετερου δε γιατι ισως δεν παρακολουθεις οτι στο forum υπαρχει μια "ατυπη κοντρα" μεταξυ σκιερ-snowboarders,ειδικα μεταξυ οσων γνωριζονται.Αν βρουμε ευκαιρια "τσιγκλαμε" ο ενας τον αλλον ετσι για πλακιτσα.Αλλα αυτα ειναι στο πνευμα της γνωριμιας μας και του καλου κλιματος.Δεν ειναι τιποτα παρεξηγησιμο.Να σου βρω αν θες 100 ποστ που να την "λενε" οι snowboarders στους σκιερ.Οπως καταλαβαινεις δεν εχει να κανει με θεμα ουσιας το σχολιο μου και αδικα του εδωσες τοση σημασια.Σε καμια περιπτωση δεν ηταν χλευασμος..

 

Απο κει και περα,να παμε στα σοβαρα.Οντως η συμμετοχη των snowboarder στο forum ειναι λιγοτερη απο την αναμενομενη.Πιστεψε με υπαρχουν αρκετα μελη(με ιδιαιτερα καλες γνωσεις επι του αντικειμενου) που ασχολουνται με το αθλημα και αρκετοι επισκεπτες.Το θεμα ειναι γιατι δεν γραφουν.

 

"Τεχνικα" το forum παρεχει τις ιδιες ακριβως ενοτητες και για τους μεν και για τους δε.Το ιδιο και στην ενοτητα των συνδεσμων.Το ενδιαφερον ομως δεν ειναι αναλογο.Δες διαφορα στα post στις 2 ενοτητες..

 

Ενας λογος ισως ειναι αυτο που λετε περι ηλικιων και στυλ.Δεν νομιζω ομως οτι ειναι ουσιαστικος.Στο χερι σας ειναι να διαμορφωθει η ενοτητα του snowboard οπως εσεις την θελετε.Να κανετε την πλακα σας(που λεει και ο panagiotis),να μιλησετε οπως νομιζετε,να ανταλλαξετε τις αποψεις σας.Τι σχεση εχει αυτο με τις ηλικιες των μελων κτλ.??Επαναλαμβανω δεν ειναι ουσιαστικος λογος κατα την αποψη μου.

Πιθανολογω οτι η παρουσια ξεχωριστης πυλης για το αθλημα (snowboard.gr),ειναι βασικοτερος λογος.Αυτο θα μου το πειτε εσεις.

Ισως να ηταν και η συμμετοχη των σκιερ λιγοτερη αν υπηρχε μια ξεχωριστη πυλη και για το σκι.

 

Στην παραγγελια εξοπλισμου πχ. ενω αγοραστηκαν αρκετα ζευγαρια σκι(2ψηφιος αριθμος),δεν αγοραστηκε αλλα και ουτε εκδηλωθηκε σοβαρο ενδιαφερον,ουτε μια σανιδα..Γιατι???

 

Δεν ξερω τι φταιει και καλο ειναι που το συζηταμε.Οσο πιο πολλες αποψεις ακουστουν(ειδικα απο τους snowboarders) τοσο καλυτερη λυση-φορμουλα θα βρεθει.

Ο συλλογος σαφως και δεν κανει διαχωρισμο και ουτε θα ηθελε να κανει.

Ειμαστε σαν ενα συλλογο πχ με θεμα την οδηγηση και τις εμπειριες της που εχει και αυτοκινητιστες και μοτοσυκλετιστες.Δεν αποκλειει ο ενας τον αλλον σε καμια περιπτωση.Ο καθενας απολαμβανει την οδηγηση με τον τροπο του.Ετσι συμβαινει και εδω.

 

 

Ωραια, να το ξεκαθαρισουμε και αυτο: εννοω οτι απ'τι στιγμη που το Δ.Σ. αποτελειται απο σκιερ ισως να μην ενδιαφερονται σχετικα με το "θεμα" των σνοουμπορντερ!

Και οχι οτι επιτηδες μας κρατανε στο περιθωριο, προς Θεου ποτε δεν εννοουσα κατι τετοιο.

dimanast το "γυρισες"?? :P

 

Καιρος ηταν.... :D

 

Μην με παρεξηγησεις παλι best-ever,αλλα εδω σηκωνει πλακα.Αν το παρατησε και ο dimanast....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Και σαφέστατα δεν φταίει ο σύλλογος για το οτι οι snowboarders είναι λιγότεροι είτε στα βουνά είτε στο forum.

Όσο για την πολιτική του συλλόγου ποιός έχει διαπιστώσει διαχωρισμό ;

Ποιός έχει διαπιστώσει τάση προς συγκεκριμένες ηλικίες ;

Τί εννοείτε λέγοντας ανάπτυξη νεανικότερης εικόνας του συλλόγου ;

Γεράσαμε και δεν το καταλάβαμε ;

 

Ίσα ίσα που σε οποιασδήποτε μορφής εκδήλωση του συλλόγου αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά η λέξη χιονοδρομία και ποτέ από μόνες τους οι λέξεις ski ή snowboard πλήν των περιπτώσεων που υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα του κάθε χώρου.

 

 

Λοιπον, ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας! Ποτε δεν πηγα να αμφισβητησω τα προφανη: τις πληθυσμιακες ιδιοτροπιες και ποικιλομορφιες.

 

Σαφεστατα και δεν ειπα οτι φταιει ο συλλογος οτι οι σνοουμπορντερς ειναι λιγοτεροι στα βουνα, δεν τρελαθηκα ακομη.

 

Σαφεστα και δεν ειπα οτι φταιει ο συλλογος που οι σνοουμπορντερς ειναι ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ λιγοτεροι στο φορθμ.

 

ΑΛΛΑ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ειπα οτι φταιει το υφος και η νοοτροπια (οχι η φιλοσοφια και η ιδεολογια) του συλλογου για το γεγονος οτι οι σνοουμπορντερς ειναι δυσαναλογα λιγοτεροι....

 

 

Και μην κρυβοστε πισω απο το δαχτυλο μας λεγοντας "ποιος εχει διαπιστωσει διαχωρισμο στην πολιτικη του συλλογου" διοτι σαφως και δεν υπαρχει, οπως επισης ομως δεν υπαρχει και μια διφορετικη προσεγγιση (η αποια απαιτειται προκειμενου να προσελκυσεις και ενα διαφορετικο κοινο)

 

Λοιπον, τι ειναι αυτο που ανεφερα και ειναι τοσο δυσνοητο ωστε να με κατηγορειτε για δικες σας προεκτασεις , χωρις να εχετε την θεληση να "ριξετε" μια ματια και σ'αθτην την αποψη??


Β16Α rulezzzz

Share this post


Link to post
Share on other sites
εννοω οτι απ'τι στιγμη που το Δ.Σ. αποτελειται απο σκιερ ισως να μην ενδιαφερονται σχετικα με το "θεμα" των σνοουμπορντερ!

 

Να λοιπόν μια ευκαιρία να προταθούν ορισμένες απόψεις ΔΗΜΟΣΙΩΣ για κάποιες αλλαγές στην προσέγγιση...Εγώ είμαι όλος αυτιά και με πολύ καλή διάθεση να ακούσω. Peace αδέλφια...Ζήτω το monoski που τα συνδιάζει και τα δύο!!!! :P:D:D:D


p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΑΝΕΜΑΡ:

 

Αγαπητε best-ever μαλλον με παρεξηγησες,αφενος μεν γιατι δεν γνωριζομαστε προσωπικα,αφετερου δε γιατι ισως δεν παρακολουθεις οτι στο forum υπαρχει μια "ατυπη κοντρα" μεταξυ σκιερ-snowboarders,ειδικα μεταξυ οσων γνωριζονται.Αν βρουμε ευκαιρια "τσιγκλαμε" ο ενας τον αλλον ετσι για πλακιτσα.Αλλα αυτα ειναι στο πνευμα της γνωριμιας μας και του καλου κλιματος.Δεν ειναι τιποτα παρεξηγησιμο.Να σου βρω αν θες 100 ποστ που να την "λενε" οι snowboarders στους σκιερ.Οπως καταλαβαινεις δεν εχει να κανει με θεμα ουσιας το σχολιο μου και αδικα του εδωσες τοση σημασια.Σε καμια περιπτωση δεν ηταν χλευασμος..

 

 

Fine by me, απλως αποτελεσε αφορμη για εκδηλωσω τον προβληματισμο μου (το αν το παρεξηγεισα δεν ειναι μονο λαθος δικο μου γιατι πιστευω πως οποιοσδηποτε δεν παρακολουθει εντατικα το φορουμ θα μπορουσε να εχει μια ασαφη εικοναεπι του θεματος, οποτε θα προτεινα λιγη προσοχη μιας και η εικονα που δινουμε παραεξω εχει μεγαλη σημασια)

 

Και ενα λιγο που ασχετο σχολιο: παρακολουθω το φορουμ απο την δημιουργια του συλλογου μεχρι τωρα και πιστευω πως εχω ια ολοκληρωμενη αποψη για την πορεια μας, ασχετα αν δεν ειμαι τοσο ενεργος απο την αποψη καταχωρησης ποστς. Ελεικρινα τα σχολια μου εξαρχης ειναι καλοπροαιρετα και για την βελτιωση του συλλογου, δεν βλεπω λοιπον κανεναν λογο να μην γινει μια προσπαθεια για την αξιολογηση και κατανοηση της αποψης μου, παρα μονο προσπαθεια για καταριψη. :P


Β16Α rulezzzz

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ελεικρινα τα σχολια μου εξαρχης ειναι καλοπροαιρετα και για την βελτιωση του συλλογου, δεν βλεπω λοιπον κανεναν λογο να μην γινει μια προσπαθεια για την αξιολογηση και κατανοηση της αποψης μου, παρα μονο προσπαθεια για καταριψη. :P

Δεν χρειαζεται να το επαναλαμβανεις.Ειναι πασιφανες οτι ειναι καλοπροαιρετα και αντιμετωπιζονται με τη δεουσα σημασια,οπως θα προσεξες. Ολοι συμφωνησαμε με τα λεγομενα σου και το συζηταμε γιατι συμβαινει αυτο.Δεν προσπαθησε κανεις να πει οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα(μιλαω για την ουσια και οχι για το αν φταιει το ΔΣ κτλ. που ηταν λαθος διατυπωσεις μαλλον..).

 

Εξακολουθω να πιστευω πως καθε υποενοτητα στο forum εχει το χαρακτηρα της και ετσι θα μπορουσε να εχει και η ενοτητα του snowboard το δικο της. Αυτο ειναι θεμα των χρηστων-μελων ομως νομιζω και οχι του συλλογου. Τα ποστ διαμορφωνουν την εικονα μιας ενοτητας και οχι το υφος ολου του φορουμ.

 

Για να το πω πιο απλα. Πειτε μας πως θα θελατε το φορουμ για να συμμετεχετε περισσοτερο.Ειναι ενα πρωτο βημα νομιζω..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ποτε καταφερατε και τα γραψατε ολα αυτα μεσα σε μια ωρα ενας θεος ξερει!!!! :D Διακρινω σχισμα στον οριζοντα.... :P θα μπαινουμε στην αρχικη σελιδα και θα εχει μια φοτο με σκιερ και μια με σνοουμπορντερ και αναλογα θα μπαινουμε. Πρωτιμο να φερετε και αλλες κοπελες παρα να πεσει ο ορος ηλικιας :D .Παρολο που ειμαι σνουμπορντιστας ποτε δεν διαπιστοσα κατι επιληψημο στις συζητησης του φορουμ καλυτερα να βγαζουμε την ενεργεια μας στο πως θα φτιαξουμε τα χ/κ της ελλαδος και οχι στο ποιοι ειναι περισοτεροι.Αντε μην βγαλω το kite kai γινω ο μοναδικος wanabee kiteboardistas στον παρνασσο.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ερώτηση1: Μήπως παίζει ρόλο για το μειωμένο αριθμό snbάδων στο forum και το γεγονός ότι υπάρχουν άλλα site συγκεκριμένα για snb; (Βάλτε καμιά υπογραφή που να παραπέμπει εδώ πέρα :P ).

Στο snowreport τί γίνεται; Ποιές είναι οι αναλογίες;

 

Ερώτηση2: Ποιές κινήσεις έγιναν που να προσελκύουν skier, σε αντίθεση με snowboarders; Αν είναι μόνο το ύφος του forum, τότε δεν φταίει κανένας...

 

Φιλικά

 

Ιάσονας.

Share this post


Link to post
Share on other sites

καλα δε πιστευω να μιλατε σοβαρα

 

οτι ειμαστε λιγοτεροι οι σανιδες ειναι γεγονος

 

ο λογος που μπαινω εδω ειναι γιατι βρηκα παρεα ασχετα απο το τι κανουν

 

κατα τυχην οι περισοτεροι ειναι σανιδαδες

 

και τι εγινε

 

ειναι δυνατον τωρα να διαχωριζουμε σκιερ απο σανιδαδες

 

οταν παμε στο βουνο παμε για να δουμε ποσοι κανουν σκι η ποσοι σανιδα??

 

οχι βρε σεις το βουνο το γουσταρουμε αλλα μην ξεχναμε οτι στο βουνο δημιουργουμε τις καλυτερες γνωιριμιες και παρεες.

 

ας το αφησουμε ετσι

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα ήθελα αρχικά να σχολιάσω ότι έχω την εντύπωση πως τα μέλη του συλλόγου που ασχολούνται με snowboard έχουν αυξηθεί αρκετά σε σχέση με πέρυσι.

Γεγονός ότι εξακολουθούμε να είμαστε λίγοι, αλλά με ξενίζει επίσης το γεγονός ότι ο σύλλογος θα έπρεπε να κάνει κινήσεις τα προσεγγίσει συγκεκριμένο group χιονοδρόμων όπως είναι οι snowboarders αλλάζοντας ύφος. Ο σύλλογος υπάρχει για να φέρει κοντά ομάδα φίλων της χιονοδρομίας γενικά, να προάγει την χιονοδρομία και να προσπαθήσει για την λύση τυχών προβλημάτων αυτής.

Η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από τα ίδια του τα μέλη καθώς και τις προσπάθειες του για την χιονοδρομία γενικότερα. Ο κάθε χιονοδρόμος άσχετα με το πως κατεβαίνει η ανεβαίνει την πλαγιά εφόσον θεωρεί ότι ο σύλλογος τον εκπροσωπεί πράττει αναλόγως και γίνεται μέλος. Μπορώ εύκολα να πω ότι έχω περάσει και από αλλού κατά καιρούς και δεν παρατήρησα κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ποιότητα της χιονοδρομίας στην Ελλάδα η τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τον σύλλογο. Το γεγονός ότι κάποιες ομάδες δεν είναι ποσοτικά όσοι θα θέλαμε, η έπρεπε, οφείλετε καθαρά κατά την γνώμη μου στις ομάδες αυτές και στην κατά μέσο όρο νοοτροπία και ηλικία τους.

Δεν κατηγορείτε κανείς απλά θέτω την πραγματικότητα ως έχει μιας και ως snowboarder οφείλω να πω ότι θα χαιρόμουν να δω περισσότερους σαν εμένα αλλά μόνο και εφόσον δέχονται και αποδέχονται το ύφος και τους λόγους ύπαρξης του συλλόγου για συζητήσεις σε θέματα πέρα του χαβαλέ, του 360 και του Half pipe.

 

 

Ψηεερς


Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ

Share this post


Link to post
Share on other sites
Πιθανολογω οτι η παρουσια ξεχωριστης πυλης για το αθλημα (snowboard.gr),ειναι βασικοτερος λογος.

 

 

Το ότι υπάρχει αυτή η κοινότητα είναι λόγος αλλά διαφέρει σε πολλά σημεία με το snowclub. Το πρώτο είναι ένα site που έχει πληροφορίες για snowboard, tricks, events κλπ ενώ το snowclub πέρα από το φόρουμ είναι ένας σύλλογος που στόχος του είναι η αναβάθμιση των χκ και τα σχετικά.

 

Για να καταλάβετε, στο πρώτο μπαίνω, συζητάω για snowboard, αλληλοπρηζόνομαι με τους ομοιοπαθείς μου για το καλύτερο άθλημα κατά εμού, γενικά χαβαλές ανάμεσα σε δεκάδες snowboarders. Στο δεύτερο μπαίνω διότι με ενδιαφέρουν τα νέα και οι εξελίξεις γύρω από τα χιονοδρομικά αλλά και όποτε υπάρχει διάθεση για συζήτηση, συζητάω στο φόρουμ. Όχι βέβαια με την ίδια συχνότητα (στις δημοσιεύσεις, όχι στην ανάγνωση ;) ) αλλά αν είχαμε ανάλογο κόσμο όπως εκεί, είμαι βέβαιος ότι θα προτιμούσα το snowclub ;):D:D

 

Για το ότι στην παραγγελεία δεν υπήρχε καμιά παραγγελία για snowboard, φταίει το ότι είχαμε στην διάθεσή μας 2 μάρκες, οι οποίες δεν φημίζονται για το snowboard και θα προτιμούσαμε άλλες μάρκες. Αυτό νομίζω θα το ξέρατε εξαρχής αλλά συνεργαστήκατε με ΕΝΑ κατάστημα :P:D


JAPOW!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
.Αντε μην βγαλω το kite kai γινω ο μοναδικος wanabee kiteboardistas στον παρνασσο.

 

Μπουχαχαχα όχι και μοναδικός....;);) Αν είναι πάμε Άνω Κελλάρια που έχει και άπλα και πούδρες B)B)B)B) ,να μας πάρει και να μας σηκώσει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ :lol:


p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Το ότι υπάρχει αυτή η κοινότητα είναι λόγος αλλά διαφέρει σε πολλά σημεία με το snowclub. Το πρώτο είναι ένα site που έχει πληροφορίες για snowboard, tricks, events κλπ ενώ το snowclub πέρα από το φόρουμ είναι ένας σύλλογος που στόχος του είναι η αναβάθμιση των χκ και τα σχετικά.

 

Για να καταλάβετε, στο πρώτο μπαίνω, συζητάω για snowboard, αλληλοπρηζόνομαι με τους ομοιοπαθείς μου για το καλύτερο άθλημα κατά εμού, γενικά χαβαλές ανάμεσα σε δεκάδες snowboarders. Στο δεύτερο μπαίνω διότι με ενδιαφέρουν τα νέα και οι εξελίξεις γύρω από τα χιονοδρομικά αλλά και όποτε υπάρχει διάθεση για συζήτηση, συζητάω στο φόρουμ. Όχι βέβαια με την ίδια συχνότητα (στις δημοσιεύσεις, όχι στην ανάγνωση B) ) αλλά αν είχαμε ανάλογο κόσμο όπως εκεί, είμαι βέβαιος ότι θα προτιμούσα το snowclub B):lol:B)

Ακριβως οπως το ειπα δηλαδη.Ο,τι εχει σχεση με το αθλημα συζητειται εκει που ειναι "ειδικη" πυλη ας πουμε και φυσικα δεν υπαρχει λογος να ξαναγραφονται τα ιδια και εδω.Το ιδιο ισως να συνεβαινε και στην ενοτητα του ski αν υπηρχε παρομοιο site.

 

το κομματι που υπογραμμισα απο τα λεγομενα του Παναγιωτη ειναι το ζουμι.

 

Αυτο που κανεις εσυ εκει Πανο,οι skier το κανουν εδω,οπως το εκαναν παλιοτερα στο snowreport,γιατι ξαναλεω δεν υπαρχει ειδικος χωρος αλλου.Οποτε αναποφευκτα δημιουργειται αυτη η διαφορα στα ποστ και στις ενοτητες.Αν δεν υπηρχε καποιο αλλο site ειμαι σιγουρος οτι θα ειχαμε πολυ μεγαλυτερη συμμετοχη και μαλιστα ενεργη και στην ενοτητα του snowboard.

Ξεφευγουμε ομως απο το θεμα και καταληγουμε να μιλαμε παλι για το συλλογο,τους στοχους του,το "υφος" του κτλ.

 

Οσον αφορα την παραγγελια,μην ανησυχεις Παναγιωτη,εξετασαμε παρα πολλες προσφορες,αλλα κριθηκε οτι δεν εφταναν σε τετοιο επιπεδο που να αξιζει τον κοπο η συνεργασια.Το εξωτερικο ηταν φτηνοτερη λυση.Για να γινει παραγγελια με καλη εκπτωση χρειαζονται καποια minimum κομματια.Για σανιδα ενδιαφερθηκες εσυ και αλλοι 2 το πολυ.Τι να λεγαμε "τι εκπτωση μας κανετε για 3 σανιδες????".Παρολαυτα στην προσφορα των σκι μπηκαν και 2 μαρκες snowboard με αξιολογη εκπτωση εστω και αν δεν ειναι οι top εμπορικες.Δεν ειχαμε ομως αλλη επιλογη,αφου αυτες εφερνε ο αντιπροσωπος που συνεργαστηκαμε.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Posts

    • Εε συγγνωμη.. χιονιζει..
    • Rafting στο Λούσιο - Κυριακή 26 Μαϊου 2024 Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας καλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 26 Μαϊου και ώρα 11:00 στην Ανοιξιάτική μας εξόρμηση στην Αρκαδία. Σε συνεργασία με την Trekking Hellas Arcadia θα κάνουμε Rafting στα πανέμορφα νερά του Λούσιου. Κόστος συμμετοχής 50€, προκαταβολή 20€ έως και 4 Μαϊου.  Σημείο συνάντησης, βάση trekking hellas Αρκαδίας, Βλαχορράπτης  https://maps.app.goo.gl/XkX9kXCkbEYDfmRX8 Διάρκεια  4 ώρες. Εξοπλισμό που θα χρειαστείτε:  Αθλητικά παπουτσια που θα βραχούν Μαγιό. Πετσέτα. Λεπτομέρειες θα βρείτε στο site:  https://trekking.gr/el/activity/rafting-lousios-alfeios Απαραίτητη Δήλωση συμμετοχής,  τηλεφωνικά/viber: 6976101568 Ισιδώρα Σουμάνη & Δημήτρης Καρυστηναίος 6937009885, ή  email στο snowclub@snowclub.gr Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής το Μ.Σάββατο 4 Μαϊου. Σας περιμένουμε όλους!!!!! Η γραμματέας Ισιδώρα Σουμάνη - 6976101568
    • Tα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 από τις 21:00 και μετά στο Piu-Verde.  Η γραμματέας Ισιδώρα Σουμάνη Tηλέφωνο επικοινωνίας 6976101568   
    • την Ακρόπολη των ΧΚ της Ελλάδας 🤪
    • Αν δεν υφίσταται ΧΚ, τι θα επισκέπτονται οι επισκέπτες; 
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. Alexis c
      Alexis c
      (63 years old)
    2. petroskavala
      petroskavala
      (43 years old)
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,314
    • Total Posts
      460,819
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,630
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    bongdainfottbd
    Joined
×
×
  • Create New...