Jump to content

Recommended Posts

Σημερα επανελαβα το εγχειρημα με τα κοριτσια.

Δυστυχως δεν ειχαμε την ιδια τυχη οπως το Σαββατο. Οι συνθηκες πολυ χειροτερες, ομιχλη και κρυο.

Ο δρομος πεντακαθαρος, φτασαμε σχετικα νωρις (9:45). Αργοτερα ειχε παρα πολυ κοσμο, οχι ομως στις πιστες.

Ολο το χιονοδρομικο λειτουργουσε φουλ, χωρις προβληματα.

Κοστος καρτων για εναν ενηλικα και δυο παιδια (11 και 9) 26 ευρω.

Μου αρεσε το Ελατοχωρι και πιστευω θα ξαναπαμε.

Μερικες ακομα φωτογραφιες απο το Σαββατο, απο το κινητο του φιλου που με απαθανατισε σε υποχιονιες ποζες.

Οι φωτο δεν ειναι καλες, αλλα ειναι ενδεικτικες των συνθηκων και των "παθηματων" μας.

Βουλιαγμενος στην πουδρα μεχρι πανω απο το γονατο:

0130a.jpg

Υπτιο στο χιονι:

0131.jpg

Θαμμενος στο χιονι (κυριολεκτικα):

0132.jpg 0133.jpg

Life consists of only two things: skiing and waiting to go skiing.

γενικα το ελατοχωρι ειναι πολυ συμπαθητικο

αλλα εχω ασχημες εμπειριες και δεν ξαναπαω

Snow is on my D.N.A.

γενικα το ελατοχωρι ειναι πολυ συμπαθητικο

αλλα εχω ασχημες εμπειριες και δεν ξαναπαω

Παρολο που εχω σπιτι στη Ρητινη,ειχα να παω απο το 2003......

Και εγώ ήμουν το Σάββατο Ελατοχώρι. Πρώτη φορά ανέβηκα σε αυτό το χκ. Με λίγα λόγια; ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

Απίστευτη μέρα, απίστευτη θέα με τον Όλυμπο, απίστευτο πρώτο για φέτος σκι. Όλες οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Κώστας (Kantoniou) αδικούν την περιοχή. Είναι τόσο όμορφα που από αυτές τις πολύ όντως όμορφες φωτογραφίες παίρνεις μια πολύ μικρή γεύση.

ευγε...πολυ ωραιο

το απατητο ειναι διπλα απο το πανω πιατακι αν καταλαβα σωστα...

Snow is on my D.N.A.

καλη παρεα θελει και μπολικο χιονι και βγαζεις γουστα και στο παρκο της γειτονιας :(

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Aeras, οπως παντα εξαιρετικο βιντεο, με σκηνοθετικη αποψη!

Ημασταν εκει την ιδια μερα (βλεπε παραπανω τα "κατορθωματα" μας) και τωρα διαπιστωνω οτι σας ειδαμε. Ημουν κολλημενος για λιγα λεπτα στο πιατακι λογω βλαβης και περασατε απο αριστερα μας, μολις τωρα συνδυασα τις στολες και τις καμερες στα κρανη. Κριμα που δεν βρεθηκαμε, να σας δειξω κανα δυο κολπα... :(

Στο 2:40 και στο 2:53, πωτς γενετ ατο;;;; :shysterical:

Στο 2:40 και στο 2:53, πωτς γενετ ατο;;;; :)

:pic:

εχει διπλη αγκυρα;;;;

:zoro:

Τσουκ... :D

είναι πολύ απλό, έχει χαλασμένο πιάτο ;)

Edited by Aeras

powder_2009.gif

χαλασμενο πιατο; δηλαδη;

ΥΓ ρε λες να ειναι αυτο που χαλασα εγω πριν χρονια; οταν παιδευομουνα να μαθω να το παιρνω;

Snow is on my D.N.A.

Δεν ξερω αν ειναι αυτο που χαλασες :drinks: , αλλα το ειχα δει κι εγω. Μια αγκυρα στο πανω πιατακι σερνοταν στο εδαφος ολη μερα, με το συρμα "ξεχειλωμενο" στο τερμα. Προφανως εχει κι αλλο μηκος, περα απο το σημειο που "μπλοκαρει" για να μας τραβηξει (δεν ξερω βεβαια γιατι να γινεται αυτο :) ). Δεν ειχα προσεξει οτι φτανει τοσο πισω, ωστε να συνταξιδευεις με το απο πισω πιατακι. Καλο.

οριστε...διπλη αγκυρα δεν θελατε...για ολα εχει λυση ο ελληνας

Snow is on my D.N.A.

πλακα πλακα ψηθηκα να παω ενα ελατοχωρι το αλλο σαββατο...

Snow is on my D.N.A.

Ήμουν στο Ελατοχώρι το Σάββατο . Ο καιρός δεν ήταν καλός αλλά είχε φανταστικές εικόνες το τοπίο . Στο χιονοδρομικό όλα λειτούργησαν καλά όλη την ημέρα . Οι εντυπώσεις μου ήταν ιδιαίτερα θετικές . Θα ξαναπάω σίγουρα .

Δεν ξερω αν ειναι αυτο που χαλασες :realmad: , αλλα το ειχα δει κι εγω. Μια αγκυρα στο πανω πιατακι σερνοταν στο εδαφος ολη μερα, με το συρμα "ξεχειλωμενο" στο τερμα. Προφανως εχει κι αλλο μηκος, περα απο το σημειο που "μπλοκαρει" για να μας τραβηξει (δεν ξερω βεβαια γιατι να γινεται αυτο :Thinking: ). Δεν ειχα προσεξει οτι φτανει τοσο πισω, ωστε να συνταξιδευεις με το απο πισω πιατακι. Καλο.

Ε δεν θα πέρναμε το χαλασμένο πιατάκι, να το αποτελιώσουμε...είχε δυό εννωμένα πιατάκια, το ένα πίσω από το άλλο..ΛΟΛ

Το χαλασμένο ακόμα έτσι το έχουν?? τότε που πήγαμε, είχε πέσει ένας σνοουμπορντάς κ ήταν απ την μεριά που κατέβαινε το πιατάκι, ακούει θόρυβο όπως ήταν πλάτη κ το πετάει απέναντι για να μην χτυπήσει και έρχεται πάνω μου, μπλέκουν σκοινιά, ευτυχώς πρόλαβα κ ελευθερώθηκα.. στα καλά καθούμενα εκεί που ανεβαίνεις να σου ρχεται ένα πιάτο στο κεφάλι.. είναι επικύνδυνο..

Edited by eleni

Διαγραμμα των πιστων που εφτιαξα πανω στο χαρτη του google earth

Clipboard_8.jpg

Φίλοι χιονοδρόμοι, ζητούμε την βοήθεια σας!

Όπως γνωρίζετε, προσπαθούμε να έχουμε ένα οδηγό στο πρώτο μήνυμα κάθε χιονοδρομικού κέντρου με πληροφορίες για τις πίστες, χάρτες, πρόσβαση, την γύρω περιοχή, ταβέρνες, διαμονή ή ότι άλλο θεωρείτε απαραίτητο ή χρήσιμο να γνωρίζει ο επισκέπτης. Αυτές οι πληροφορίες θα μπουν με σύνδεσμο και στην ανανεωμένη πρώτη σελίδα του snowclub.gr

Το Ελατοχώρι για την ώρα είναι "ορφανό" και περιμένει εναγωνίως την δική σας συμβολή!

Νίφει!

το χιονι που εχει πεσει- στην τελευταια κακοκαιρια - στο Ελατοχωρι πρεπει να ειναι απο τα ρεκορ πανελλαδικα!!!!

Το σπιτακι απο το 1ο συρομενο "εξαφανιστικε" !!!!! αρα το επομενο της Σαλταπιδας πρεπει να εχει κανενα μετρεο απο επανω.

Πως πατιουνται αυτες οι πιστες ?

Την Κυριακη ....λιγο ανοιχτο" καιρο δεν θα εχει?

o τρελος του χωριου......