Jump to content

Recommended Posts

Χθές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star-Λαμίας ( δυστυχώς πρόλαβα το θέμα από την μέση και μετά) , αναφέρθηκε ότι έκαναν τσακωτούς επτά στο Χιονοδρομικό Καρπενησίου που είχαν πλαστές κάρτες εισόδου. Οι επτά αυτοί συνελήφθηκαν και η συνέχεια θα γραφτεί στα δικαστήρια. Αυτό που προβλήματίζει την διοίκηση του Χ.Κ και λογικά κάθε διοίκηση είναι αν ήταν μεμονωμένο γεγονός ή κάποια σπέιρα δρα πανελλαδικά ροκανίζοντας τα έσοδα των Χ.Κ.

Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό καλό θα ήταν να έχουμε όλοι μας τα μάτια ανοιχτά και να αναφέρουμε σε κάποιον υπεύθυνο εαν αντιληφθούμε οτιδήποτε ύποπτο.


Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Share this post


Link to post
Share on other sites

οπως επραξε το Χ/Κ Φαλακρου ετσι πρεπει να κανουν ολα τα Χ/Κ στην

Ελλαδα ωστε να αποφευχθουν τετοια φαινομενα. Φυσικα δε λεω οτι

συμφωνω με τη συγκεκριμενη λυση του Φαλακρου (δακτυλικο

αποτυπωμα) αλλα εκει τουλαχιστον οι υπευθυνοι φαινονται να ειναι πιο

μπροστα απο αλλους..

 

Βαλτε μαγνητικες καρτες στα Χ/Κ !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συγκεκριμενα θα θελα να πω τι γινοτανε τα προηγουμενα χρονια στο φαλακρο πριν απο την εισαγωγη των αποτυπωματων....

Λοιπον υπηρχαν οι χαρτινες ημερησιες καρτες οι οποιες ανεγραφαν την ημερομηνια με μαρκαδορο.Καθε μερα βεβαια αλλαζε το χρωμα τους υποτιθεται για να γινεται διακριση και να μην μπορουν να ξαναχρησιμοποιουνται....

Βεβαια δεν χρειαζεται να πω τι καναν οι επιτηδειοι για να μην πληρωσουν καρτα....περιτεχνο σβησιμο της ημερομηνιας του μαρκαδορου δηλ και γραψιμο και παλι της σωστης ημερομηνιας......

Εφτανε δηλ να ειναι κανεις θρασυς και μονο ωστε να μην πληρωσει ουτε μια καρτα ολη την χρονια....Ας υποθεσουμε μονο οτι μαζευε απο τα σκουπιδια καθε φορα απο 2-3 καρτες δεν θα γινοτανε αντιληπτος στον αιωνα τον απαντα αν θεωρησουμε καποιες ουρες ως δεδομενες και ελλιπη τον υπερβαλλον ζηλο των λιφτερηδων(ισως και δικαολογημενα τι να προλαβουν αλλωστε να κανουν .....να γινουν και ντετεκτιβ????)

Και φτανει η ωρα με τα αποτυπωματα...και ξυπνησε ο τσε γκεβαρα μεσα μας θα μας φανε τα προσωπικα δεδομενα λεει.....(λες και δεν τα χουνε κοτζαμ πρωθυπουργος παρακολουθουνταν)......

Πρεπει λεει να βγαζουμε τα γαντια....καθε φορα...ε ας τα βγαλουμε ρε γμτ τι εχει να γινει μηπως παθουμε κανα κρυοπαγημα σαν και αυτα του ελληνοαλβανικου???????

Τεσπα.....ισως το ποιο τελειο συστημα ειναι αυτο της μαγνητικης καρτας....μηδενικες απωλειες ,μηχανογραφημενο,κεντρικα ελεγχομενο.......αλλα σε ποσα αραγε χρονια?????

Ευχομαι στο πολυθρυλητο Βελεβεντο να γινει η αρχη του εκσυχρονισμου........

Εως τοτε θα αναλωνομαστε στο αν μας φταινε οι φοιτητες οι πολυτεκνοι οι βουλγαροι οι ιρακινοι......


ORDEM E PROGRESSO

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδιά,

 

Μόλις είδα το post επικοινώνησα με τον Διευθ/ντα Σύμβουλο του ΧΚ Καρπενησίου, κ. Γενιτσαρόπουλο, ο οποίος και επιβεβαίωσε το συμβάν. Μου είπε επίσης ότι έπιασαν και άλλους που έκαναν την ίδια δουλειά...

 

Τον ρώτησα λοιπόν μήπως κάνει την κίνηση για να βάλει μαγνητικές κάρτες και μου είπε ότι ήδη είναι σε επαφή με κάποιες εταιρείες και περιμένει την άπάντησή τους σχετικά με το κόστος εγκατάστασης του συστήματος.

 

Του είπα επίσης ότι αν θέλει οποιαδήποτε βοήθεια στο θέμα ίσως να μπορούμε να τον βοηθήσουμε από τον ΣΤΟΥΧ... όποιος λοιπόν γνωρίζει κάτι σχετικό με Αντιπροσώπους τέτοιων μηχανημάτων στην Ελλάδα ας το γράψει εδώ μέσα προκειμένου να του το μεταφέρω.

 

Είναι πραγματικά κρίμα τα Χ.Κ. να χάνουν έσοδα από τους ασυνείδητους που αποφεύγουν να πληρώνουν τις κάρτες. Στην τελική δεν είναι και πλούσια τα Χ.Κ. της χώρας μας για να χάνουν πόρους κατά τέτοιο τρόπο.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...