Jump to content
Sign in to follow this  
ΣΤΧ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ.

Recommended Posts

Το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουνίου 2006, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας παρουσία των υπευθύνων και μελών των ομάδων εργασίας για τις Εκδρομές, τη Χιονοδρομία και Χιονοδρομικά και Marketing. Το Δ.Σ. ανέπτυξε το πρόγραμμά και την τακτική που θέλει να ακολουθήσει θέτοντας ένα πλάνο όχι μόνο για την επόμενη περίοδο αλλά γενικότερο για τα επόμενα χρόνια. Στόχος της συνάντησης ήταν η συζήτηση και έγκριση του πλάνου δράσης που έχουν καταρτίσει οι αντίστοιχες ομάδες εργασίες. Η συνάντηση ήταν άκρως επιτυχημένη και έθεσε τα πλαίσια στα οποία θα κινηθεί ο Σύλλογος σχετικά με μία πλειάδα θεμάτων, βασικότερα από τα οποία ήταν τα ακόλουθα:

 

1) Όραμα, σκοπός και επιμέρους στόχοι του Συλλόγου.

 

2) Branding Συλλόγου, πλήρες marketing plan (profile Συλλόγου, προωθητικές ενέργειες, ραδιοφωνικό σποτ σε Αθήνα και Θεσ/κη, δυνατότητα συνεργασίας με χορηγούς, παροχές σε νέα μέλη, ημερολόγιο Συλλόγου, κλπ).

 

3) Θέματα, προοπτική και σχέδιο δράσης της ομάδας Χιονοδρομίας και Χιονοδρομικών. Πρώτος στόχος η δημιουργία πλήρους φακέλου με τις θέσεις του συλλόγου για την ελληνική χιονοδρομία και όλα τα χιονοδρομικά με σκοπό την περαιτέρω ουσιαστική παρέμβασή μας στη χιονοδρομία. Επαφές με τις διοικήσεις των χ/κ, κυβερνητικούς φορείς και χιονοδρομικούς παράγοντες.

 

4) Εκδρομές Συλλόγου για τη νέα σεζόν 2006 - 2007 καθώς και όροι συμμετοχής σε αυτές. Θα εημερωθείτε λεπτομερώς στη σχετική ενότητα. Ας σημειωθεί ότι στα πλαίσια της προσπάθειας για τη στενότερη επικοινωνία και συνεργασία με το σύνολο των μελών μας, θέτουμε σε ψηφοφορία τον προορισμό της εκδρομής του Συλλόγου στο Εξωτερικό, όπου μεταξύ πέντε προορισμών που επιλέξαμε σας καλούμε να μας δώσετε την άποψή σας. Βέβαια, θα συνεκτιμηθούν θέματα κόστους και παροχών που προσφέρονται σε κάθε περίπτωση όπως θα προκύψουν από την έρευνα της ομάδας εκδρομών. Επίσης, αποφασίστηκε ότι μετά από κάθε εκδρομή του Συλλόγου θα ακολουθεί εκδήλωση - party apres ski - με στόχο την προβολή του Συλλόγου και την προσέλκυση νέων μελών.

 

5) Αποφασίστηκε η διεξαγωγή ανοικτής συζήτησης των μελών (και όχι μόνο) του Συλλόγου με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου στη Θεσσαλονίκη τον προσεχή Νοέμβριο.

 

6) Αποφασίστηκε η διοργάνωση δύο νυχτερινών εκδηλώσεων - party, ένα στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη το Νοέμβριο με τίτλο: "Pray for snow..." όπου και θα κληρωθούν αρκετά δώρα.

 

7) Αποφασίστηκε η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον κ.Αρναούτογλου, καθώς και η μεγαλύτερη προβολή του καιρού στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας μας. Γενικότερα αποφασίστηκε περισσότερη ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας μας.

 

:rolleyes: Θέματα εξοπλισμού, ρουχισμού σε συνεργασία με προμηθευτές, με ευνοικούς όρους εκπτώσεων για τα μέλη.

 

9) Θέμα παραγγελίας και προμήθειας στολής με σήμα Συλλόγου σε προνομιακή τιμή.

 

10) Θέμα προμήθειας σταντ Συλλόγου που θα στήνεται στις εκδρομές με σήματα Συλλόγου.

 

11) Θέματα πολιτικής Forum.

 

12) Δημιουργία αρχείου που θα περιλαμβάνει ό,τι έχει δημοσιευθεί για το Σύλλογό μας κατά καιρούς.

 

13) Ανάπτυξη των ενοτήτων των άρθρων με ενδιαφέρον γύρω από τη χιονοδρομία που θα αναρτώνται στην πρώτη σελίδα του Site ώστε γενικά να συγκεντρώνει πολύ περισσότερο ενημερωτικό υλικό.

 

Για όλα τα παραπάνω θα ενημερώσουμε λεπτομερώς όταν γίνουν οι επαφές ή η έρευνα που απαιτείται κατά περίπτωση ώστε να έχουμε κάτι θετικό να ανακοινώσουμε.

 

Η συνεδρίαση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες τόσο για την παρουσία τους όσο και για το πνεύμα που επέδειξαν βάζοντας πάνω από οτιδήποτε την ενότητα του συλλόγου και την παρουσία του στα δρώμενα της ελληνικής χιονοδρομίας.

Ζητούμε τη βοήθεια όλων σας γιατί οι στόχοι είναι κοινοί. Στη θέση τη δική μας, στο Δ.Σ, αύριο θα είστε εσείς. Η παρουσία του συλλόγου όμως είναι συνεχής και δεν υπάρχουν περιθώρια να χάνουμε χρόνο ή να αλλάζουμε σχέδιο δράσης κάθε λίγο. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε κάτι ελάχιστο είτε να επιτύχουμε πολλά με μοναδική προϋπόθεση να είμαστε ενωμένοι.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...