Jump to content
ΣΤΧ

Εκδρομη-Πεζοπορια ΧΚ Παρνασσου 24/9/2006

Recommended Posts

Συγνώμη αν είμαι λίγο βλαξ αλλά έχω μια απορία, καλά θα ήταν να μου τη λύσετε. Αν δεν δουλεύει το Συνδετικό, το να ξανακατεβείς Κελλάρια γίνεται από τον Δία; Αν είναι έτσι, λογικά θα υπάχει και νέα πίστα από το τερματικό του Δία προς την πλαγιά του Οδυσσέα; :)


JAPOW!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Συγνώμη αν είμαι λίγο βλαξ αλλά έχω μια απορία, καλά θα ήταν να μου τη λύσετε. Αν δεν δουλεύει το Συνδετικό, το να ξανακατεβείς Κελλάρια γίνεται από τον Δία; Αν είναι έτσι, λογικά θα υπάχει και νέα πίστα από το τερματικό του Δία προς την πλαγιά του Οδυσσέα; ;)

 

Παναή δεν έγινε καμιά καινούργια πίστα,υπάρχει από παλιά.Αφήνοντας τον Δία και ακολουθώντας μια πορεία σαν δρόμο πας προς την αντίθετη κατεύθυνση από ότι για Σαχάρα και βγαίνεις προς τις κεραίες-συνδετικό.Τσακ μπαμ δρομάκος με ωραία θέα για φωτογραφίες και τσιλιμπούρδισμα μιας και δεν περνάει πολύς κόσμος :):) .Για αυτό είναι τόσο σημαντικό και εξυπηρετικό λιφτ ο ταλαίπωρος ο Δίας :D .Προσωπικά ήταν από τους αγαπημένους μου,διότι συνήθως έχει λίγο κόσμο,και οι πίστες του έχουν πολύ χιόνι,ότι πρέπει για το πρωινό ζέσταμα και μετά βουρ για Σαχάρα μεριά... :P:P ή χαλαρά για Κελλάρια.


p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Φίλε JOHN NIKOLAOU,

 

Πρόθεση μου ήταν η μεγαλύτερη δυνατή απόλαυση του μέσου χιονοδρόμου πελάτη και καθόλου η υποβάθμιση της καθημερινής. ¨Επιδιώκουμε μείωση των λειτουργικών μας εξόδων αλλά όχι μείωση της λειτουργικότητας μας και της ικανοποίησης του πελάτη μας.

 

Πάνος

Πολυ αισιοδοξα τα σχεδια σας.Και ειμαι σιγουρος πως θα κανετε πολλα για να τα καταφερετε.Αυτο ειναι κατι που οποισδηποτε μπορει να διακρινει σε εσας.

 

Οταν λετε ''μεσος'' χιονοδρομος τι ακριβως εννοειται?Ποια τα χαρακτηριστικα του για εσας?

 

Επισης πως σκοπευεται να μειωσετε τα εξοδα (αφου θα λειτουργει το κεντρο με περισσοτερη πληροτητα απο περσυ)κρατωντας τη λειτουργικοτητα και ικανοποιηση πολυ υψηλα?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γιατι ισως τα εξοδα μεχρι τωρα δεν αντικατοπτριζουν τα πραγματικα λειτουργικα εξοδα του χκ, και δεν θα εχει αμεση επιρροη απο τη περισσοτερη πληροτητα.

 

Οτι το χιονοδρομικο δε θα ειναι προσανατολισμενο στους απολυτα μυημενους αλλα θα γινει "πιο φιλικο προς το χρηστη"

 

πχ Ξερω πολλους και εμενα μεσα που με το δικο μας τροπο παιρναμε τη μεγιστη απολαυση. γιατι φευγαμε απο τον Οδυσσεα και πηγαιναμε Σαχαρα που πολλοι μονο την εχουν ακουσει αλλα δεν εχουν δει ποτε, γιατι καναμε εκτος πιστας διαδρομες στο Μεδεων γιατι κατεβαιναμε τη Καλλιοπη κλπ...o στοχος φετος ειναι να δουλευει οσο το δυνατον καλυτερα τα λιφτ και απο ταχυτητα και απο ποσοτητα, να σηματοδοτηθουν κομματια στη Σαχαρα και να υπαρχει ενημερωση και ωθηση των χιονοδρομων να την επισκεφτουν ωστε να αποσυμφοριζεται το κεντρο. Ισως ξερεις οτι αφηνοντας τον Οδυσσεα για να πας Σαχαρα μεχρι να γυρισεις πισω στη βαση του Οδυσσεα χρειαζεσαι περιπου 40 λεπτα αναλογως και το ρυθμο καταβασης...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρνασσός Κελλάρια 1750 , Σάββατο 23/9/2006

 

Το πρωί ελαφρά συννεφιά – πού και πού έβλεπες και λίγο γαλανό ουρανό.

Το μεσημέρι βαριά συννεφιά , ομίχλη, έρχεται η προβλεπόμενη βροχή.

Από αύριο Κυριακή – Δευτέρα ξανανοίγει ο καιρός και ανεβαίνει η θερμοκρασία .

Αύριο νομίζω πως θα χαρούμε κάτι ιδιαίτερο ……τον ήλιο μετά την βροχή.

 

Κατά τα άλλα «πάμε βάση σχεδίου» . Η «μαμά του λόχου» ψώνισε φροντίζοντας για τα καλύτερα, σούβλες καθαρίστηκαν, παρελκόμενος εξοπλισμός επιθεωρήθηκε. Το test event έγινε … με ευκαιρία επίσκεψης ειδικού τεχνίτη για τα διαστρωτικά και όλα καλά.

 

Για το φίλο JOHN NIKOLAOU ήθελα να προσθέσω τα εξής

1. Μέσο χιονοδρόμο θεωρώ αυτόν που λαχταρά να βρεί την ευκαιρία από τις υποχρεώσεις του (μάλλον το Σ,Κ ) για να επισκεφτεί το αγαπημένο του Χ.Κ και επιθυμεί

• ενημέρωση έγκαιρη και αξιόπιστη για το τι τον περιμένει στο βουνό

• εκχιονισμένους δρόμους και πάρκιγκ

• φρεσκαρισμένες καλοπατημένες πλατιές πίστες

• ελάχιστους χρόνους αναμονής σε έκδοση καρτών, άνοδο τηλεκαμπίνας, επιβιβίβαση αναβατήρων

• μεγάλη ταχύτητα αναβατήρων=>μικρό χρόνο ανάβασης , μεγάλη και ποικίλη διαδρομή χιονοδρομικής κατάβασης

• καλή σήμανση

• καλές υπηρεσίες (ιατροφαρμακευτική – ασφαλιστική κάλυψη, καφέ ή φαγητό, ενοικίαση, σχολή σκί, έλεγχο καρτών, πληροφορίες

• λογικές τιμές

• λογικές απαντήσεις

 

2. Θεωρώ ότι το ΧΚΠ είναι «ένας γίγαντας ζαλισμένος» και αν «ξεζαλιστεί» (κι γι’αυτό χρειάζεται όπως έχω πεί και παλαιότερα κατά σειρά προτεραιότητας α.Μεράκι, Β.Κοινή Λογική Γ. Χρηματοδότηση )

μπορεί να βελτιώσει αισθητά την λειτουργικότητα και τα οικονομικά του αποτελέσματα.

Π.χ έχοντας το maximum του προσωπικού του τις αργίες όπου έχουμε περίπου το 75% των ετήσιων εσόδων και των ετήσιων προσελεύσεων ώστε να καλύπτονται τέλεια όλες οι απαιτούμενες θέσεις εργασίες π.χ 2 βοηθοί σε κάθε επιβίβαση,

Μπορούν με το κατάλληλο σχεδιασμό τα 5/7 του maximum (των με 5θήμερη απασχόληση) εργαζομένων να καλύψουν τις υπηρεσιακές ανάγκες των καθημερινών όπου σημειώνεται μόνο των 25% των προσελεύσεων χωρίς να μειωθούν αισθητά τα «πόστα»- θέσεις εργασίας αλλά απλά να «αδυνατίσουν» δηλ. να λειτουργεί ευρύ δίκτυο και τις καθημερινές αλλά πιο ολιγομελές.

Τα δε ζωτικά πόστα που αφορούν π.χ Ηρακλή, σύνδεση Φτερόλακας -Κελλάρια πρέπει να προλαμβάνουν (όσο το δυνατόν , ανάλογα με τα διαθέσιμα μέσα και τις βουλές του Κυρίου) αντί να θεραπεύουν τα προβλήματα τα αναμενόμενα από τις κακοκαιρίες εξοικονομώντας χρόνο, κόπο, χρήμα.

 

Κατά τα άλλα ….

Σας περιμένουμε ….

Πληροφορίες 24 ώρες το 24ωρο στο τηλέφωνο του φύλακα 22340 22694

Πάνος

Τηλ.: 22340 22694,5

Fax : 22340 22596

Email :xkp&cybex.gr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ κυριε Δριβα για τις απαντησεις σας και την ενημερωση που παρεχεται γενικοτερα στον ελληνα χιονοδρομο.

 

Βρισκω αρκετα χρησιμες και ουσιαστικες τις τοποθετησεις σας.

 

''• ενημέρωση έγκαιρη και αξιόπιστη για το τι τον περιμένει στο βουνό

• εκχιονισμένους δρόμους και πάρκιγκ

• φρεσκαρισμένες καλοπατημένες πλατιές πίστες

• ελάχιστους χρόνους αναμονής σε έκδοση καρτών, άνοδο τηλεκαμπίνας, επιβιβίβαση αναβατήρων

• μεγάλη ταχύτητα αναβατήρων=>μικρό χρόνο ανάβασης , μεγάλη και ποικίλη διαδρομή χιονοδρομικής κατάβασης

• καλή σήμανση

• καλές υπηρεσίες (ιατροφαρμακευτική – ασφαλιστική κάλυψη, καφέ ή φαγητό, ενοικίαση, σχολή σκί, έλεγχο καρτών, πληροφορίες

• λογικές τιμές

• λογικές απαντήσεις''

 

Ολα αυτα τα στοιχεια συνθετουν παροχη υπηρεσιων υψηλου επιπεδου.Ελπιζω καποια στιγμη και μετα απο καποιες περιοδους (γιατι κακα τα ψεμματα δεν μπορουν να υλοποιηθουν ολα με τη πρωτη σεζον και αυτο ειναι λογικο) να θεωρουντε αυτες οι υπηρεσιες σαν δεδομενες για οποιοδηποτε χιονοδρομο-οποιαδηποτε μερα επισκεφθει το βουνο!

 

Καλη συνεχεια στο εργο σας!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μία πολύ καλή αφορμή για να μπούμε στο κλίμα του επερχόμενου χειμώνα είχαμε σήμερα με την επίσκεψή μας στο χ/κ Παρνασσού. Το πρόγραμμα είχε απ' όλα. Πολλές παρουσίες, ευχάριστη ατμόσφαιρα, πεζοπορία, φαγητό, μουσική, το πιο σημαντικό όμως ήταν η ενημέρωση από τον κ.Δρίβα τόσο για τα προβλήματα του χ/κ όσο και για τα σχέδια του.

 

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Δρίβα και τους συνεργάτες του για τη φιλοξενία. Το θέμα όμως είναι οτι μας άρεσε και θέλουμε να επαναληφθεί.

 

Καλό χειμώνα σε όλους...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καθως μολις γυρισα απο την εκδρομη, θα ηθελα να ευχαριστησω τον κ. Δριβα και το γκρουπ που τον βοηθησε στην διοργανωση αυτης της εκδρομης. Η οικογενεια μου και γω περασαμε μια θαυμασια ημερα αναμεσα σε φιλους η οποια θα μας μεινει αξεχαστη!

 

Παντα τετοια!

 

Ευχαριστω

 

ΜακηςΜ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Επίσης επιστρέφοντας από τη σημερινή εκδρομή - συνάντηση, ευχαριστούμε πολύ τον κ. Δρίβα και τους ανθρώπους του για την πολύ ζεστή και άψογη φιλοξενία τους καθώς και για την απογευματινή ξενάγηση στο χώρο ανακούφησης ψυχών :lol: .

 

Καλό χειμώνα και πολύ καλή τύχη στα σχέδιά σας.......... :(


Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πάρα πολύ ωραία περάσαμε σήμερα, παρά τα τερτίπια του καιρού. Ευχαριστούμε τον κ. Δρίβα και όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδρομής. Το φαγητό ήταν εξαιρετικό (αλήθεια, η προβατίνα είχε πιστοποίηση ISO;) η παρέα καταπληκτική και, το καλύτερο από όλα, φύγαμε έχοντας την βεβαιότητα ότι το χιονοδρομικό βρίσκεται στα χέρια ανθρώπων που αγαπούν την δουλειά τους, προσπαθούν για το καλύτερο και είναι πρόθυμοι να αξιοποιήσουν κάθε βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε ως σύλλογος στο δύσκολο έργο τους. :(

 

Χρήστος


Νίφει!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Περασαμε τελεια αν και δεν ακολουθησα στη πεζοπορια...(γλυτωσα και το κρυο...μπρρρ)

Το βουνο εχει μπει σε ρυθμους χειμωνα (2 βαθμους) χιονόνερο, ομιχλη και πολυ κρυο μεσα στο Σεπτεμβριο...

Το φαγητο υπεροχο, εφαγα μισο ταψι τυροπιτα με σπανακοπιτα...

 

Το προσωπικο εδωσε μαθημα φιλοξενιας

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον κ.Δριβα και την ομάδα του!

 

Στο photo gallery οσοι τραβηξαν φωτογραφιες μπορουν να τις ανεβασουν στο αλμπουμ Παρνασσος 24/9/2006

 

Εαν δεν εχετε λογαριασμο πατηστε:

Εγγραφη (θελει ξεχωριστη εγγραφη απο το site)

Προσθηκη αρχειου (επιλεγετε το αρχείο (εως 150kb και 1024x768 διασταση ))

Πιεστε Συνέχεια, οταν ολοκληρωθει το "ανεβασμα" του αρχείου

Επιλεγετε το ΑΛΜΠΟΥΜ: Εκδρομες Παρνασσος 24/9/2006

 

Yπαρχει ηδη ενα αρχειο το οποιο δεν ειναι απο την εκδρομη και θα αφαιρεθει οταν βαλετε φωτος.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η χθεσινή μέρα ήταν υπέροχη, ευχαριστούμε τον κ. Δρίβα και το προσωπικό του ΧΚΠ για την προσπάθειά τους να περάσουμε καλά. Μπορεί στην πεζοπορία να μην ακολούθησα αλλά περάσαμε πολύ όμορφα και στο σαλέ με καφεδάκι και μετά φυσικά με όλα τα υπόλοιπα!

 

 

Εύχομαι σε όλους καλή χιονοδρομική σεζόν!!!


Je veux devenir calife a la place du calife

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημερα!Ηταν ολα τελεια.Ευχαριστουμε πολυ τον Κ.Δριβα για ολα!Ευχομαι η φετινη χειμερινη χρονια να ξεκινησει τελεια,με πολυ χιονι και οπως εχει παραγγειλει ο κ.ΔΡιβας....πολυ χιονι!!!


"Να ζεις την καθε στιγμη πριν γινει αναμνηση"

Share this post


Link to post
Share on other sites

καλα αν δεν πηγατε για πεζοπορεια γιατι πηγατε καλα παιδακια ???

 

για μασες ?? και απευθυνομαι στα γνωστα παιδακια που κανουν υγιεινη ζωη και ολα τα σχετικα και συναφη (γυμναστηρια - σαουνες - θαλλασσοθεραπειες - μασαζ)

Share this post


Link to post
Share on other sites
καλα αν δεν πηγατε για πεζοπορεια γιατι πηγατε καλα παιδακια ???

 

για μασες ?? και απευθυνομαι στα γνωστα παιδακια που κανουν υγιεινη ζωη και ολα τα σχετικα και συναφη (γυμναστηρια - σαουνες - θαλλασσοθεραπειες - μασαζ)

Αυτοι που πηγαν στην πεζοπορεια αναρωνουν γι αυτο δεν γραφουν.....Παντως στην πεζοπορεια ειχαμε και ενα Toyota Rav αλλα δεν το ειδα στο τραπεζι.....αντιθετως οι επιβατες του ηταν οι πιο πεινασμενοι!!! :D:D:D Για τους καθηγητες και γυναικες της παρεας,αυτους που ασχολουνται με τα νικελωματα,αυτους που πεφτουν και δεν μαθαινουν θα μιλησουμε μια αλλη φορα....Το πιασες το υποννοουμενο φιλε ΚΩΣΤΑ...


ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το βουνό απο μόνο του αρκεί για πολλές θεραπείες KostasBMW.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Δρίβα για την ευχάριστη εξόρμιση και γευστικότατη συνέχεια....που οργάνωσε.


Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ

Share this post


Link to post
Share on other sites
Παντως στην πεζοπορεια ειχαμε και ενα Toyota Rav αλλα δεν το ειδα στο τραπεζι
Ωραία πεζοπορία κάνατε βρε...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eγω ανεβηκα μεχρι το 1950 και μετα αρχισε να ψιχαλιζει και εψαχνα για ταξι... :P Ξερεις τι γινεται με τους ταριφες...μολις αρχισει να βρεχει εξαφανιζονται ολοι! :D Πηρα στο PMR και ηρθε το RAV! :):) Αν επιτρεποτουσαν οι πτησεις, μπορει να ειχα φυγει με αλλο πτητικο μεσον! :D:lol:

 

Απο φαι, ενταξει πεινασμενοι μπορει να ημαστε αλλα δεν φαγαμε και τιποτα υπερβολικο... :D

 

Φιλικα

 

ΜακηςΜ

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ξερεις τι γινεται με τους ταριφες...μολις αρχισει να βρεχει εξαφανιζονται ολοι!
Στην προκημενη περιπτωση ο συγκεκριμενος δεν εξαφανιστηκε αλλα συνεχισε προς την "δοξα" εκει ψηλα... :D:D:D

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Με το ταξι σου βρεεε; :D:lol:

 

Σιγα μη με επαιρνες στον ωμο :D !

 

(Που πατε κυριε MakisM; :D -Προφητη Ηλια, να αναψω ενα κερακι... :P -Ααα τελειωσε η βαρδια μου και παραδινω αλλου! :):) )

 

Φιλικα

 

ΜακηςΜ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ήταν μια καταπληκτική ημέρα τελικά (από πλευράς δραστηριοτήτων γιατί από πλευράς καιρού νομίζω απλά ότι έλειπε το χιόνι) και με εξαιρετική φιλοξενία από το χιονοδρομικό (τον Κο Δρίβα και το επιτελείο του).

Από εκεί και πέρα αν εξαιρέσουμε τις πολλές απουσίες στην πεζοπορεία, που τηρουμένων των αναλογιών έπρεπε όλοι μας να ήμασταν παρόντες (ο καθένας μπορεί να έχει από μία έως πολλές δικαιολογίες............χωρίς άλλα σχόλια), ο κόσμος ήταν αρκετός παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν.

 

Δώσαμε ξανά ραντεβού στο μέλλον και ελπίζω αυτή η πρωτοβουλία να είναι παράδειγμα μίμησης από τους υπόλοιπους διευθυντές και χιονοδρομικά όλης της Ελλάδας.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ηταν μια ωραία συνάντηση με ενημερωση για τα χιονοδρομικά τεκταινόμενα με coffee, βόλτα, και στο τέλος κοντοσούβλι, κρασί, σαλάτες φέτα και ψωμί παραδοσιακό, φρούτα και γλυκά. Προσφορά του Διευθυντη ΧΚΠ. Πολύ ευγενική έκπληξη. Ευχαριστούμε.

Ναι κρατουσα ομπρέλα :D :D :D


Status : Χειμώνας

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ηταν πολύ όμορφα όλα και ειδικά το ραβανί που εξαφανίστηκε(Παναγιώτη)

 

Σε φωτογραφία φαίνεται και φοβερή πατέντα με σούβλες και αλυσίδα από ποδηλατο για το γύρισμα

 

Ρε παιδιά μετά το συντριπτικό κάταγμα στον δεξι αντίχειρα δεν μπορώ να περπατάω ανηφόρες με ομίχλη Kυριακές

 

ΚΥΡ MODERATOR ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ALBUM


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...