Jump to content
Sign in to follow this  
KonstantinosV

Πισοδέρι σήμερα 11-02-2007

Recommended Posts

Ανέβηκα σήμερα Πισοδέρι, για προσωπικούς λόγους. Άλλωστε γνώριζα με βάση τα χθεσινά δεδομένα του καιρού πως μάλλον δεν θα έκανα σκι όπερ και εγένετο. Πολύ πολύ ομίχλη. Στην βάση έριχνε ψιλά σταγονίδια, θερμοκρασία +2. Πάνω στην κορυφή δεν γνωρίζω τί γινόταν, ίσως να έριχνε χιόνι. Οπότε ούτε καν έβγαλα τα "μαδέρια" μου από τον σάκο και συνέχισα βόλτα σε Πρέσπες και έπειτα φαγητό σε Καστοριά. Πολύ όμορφη διαδρομή. Να έκανα και καμιά κατεβασιά να πάρει η ευχή :lol:

Φιλικά, KonstantinosV

εντάξει ειναι το πισοδερι

σημερα πηγα ειχε μονο ενα μικρο κομματι οπου το χιονι δεν ηταν στα καλητερα του αλλιως ηταν μια χαααρα επισης το μεσημερι χιονιζε οταν εφευγα οποτε μπορει να εχει ήδη καληφθει και αυτο το κακο κομματι ..

Περιμένω πως και πως να κατέβω την μεγάλη πίστα στο Πισοδέρι. Νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα 2.500m.

Φιλικά, KonstantinosV

Είναι,είναι.Και μάλιστα και πολύ ενδιαφέρουσα.....

Καλή διασκέδαση!!!

Αν και έχει προβλήματα ακόμη στα τελευταία 100 μ. με πέτρες. Δεν έχει αρκετό χιόνι ακόμη.

Την Κυριακή το κομμάτι αυτό δεν το είχαν πατήσει καν. :P

Δυστυχώς καθημερινές (πλην αργιών) όμως δεν είναι ανοιχτή. (προφανώς λόγω κόστους λειτουργίας του lift υποθέτω)

Κατά τα λοιπά πρόκειται για καταπληκτική πίστα....

''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά

armada_alpha1.jpg

τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά

6179.gif

Οντως ειχε προβλημα στα τελευταια 100 μετρα σε σημειο που επρεπε να βγαλεις το σανιδι/πεδιλα και να περπατησεις μεχρι το λιφτ αλλα ως εκει η πιστα ηταν απολαυση

Παιδιά μακριά απο Το πισοδέρι..μολισ γθρισα απο φλωρινα, ηταν να παω για νυχτερινό!!!! xxxxxxxxxxxxxxx....5' πριν φτάσω του πέρνω τηλεφωνο, μου λενε χιονίζει-φτάνω ΤΠΤ δεν εριχνε!!παω μεσα ρωταω πως ειναι η κατάσταση τισ πιστασ?μου λενε ελαχιστο προβλημα στο τελος-- εε κανω μια δοκιμαστικη..τα γρατζουνισα τα πέδηλα!!!!xxxxxxxxxx...Πισοδερι και @$^%&%*.... Ειμαι σκληρος γιατι μασ κοροιδεύουν!! 40εκ χιόνι το πολυ...

Παιδιά μακριά απο Το πισοδέρι..μολισ γθρισα απο φλωρινα, ηταν να παω για νυχτερινό!!!! xxxxxxxxxxxxxxxx.....5' πριν φτάσω του πέρνω τηλεφωνο, μου λενε χιονίζει-φτάνω ΤΠΤ δεν εριχνε!!παω μεσα ρωταω πως ειναι η κατάσταση τισ πιστασ?μου λενε ελαχιστο προβλημα στο τελος-- εε κανω μια δοκιμαστικη..τα γρατζουνισα τα πέδηλα!!!! xxxxxxxxxxx...Πισοδερι και @$^%&%*.... Ειμαι σκληρος γιατι μασ κοροιδεύουν!! 40εκ χιόνι το πολυ...
Φίλε με έσωσες απο σίγουρη ταλαιπωρία.Αύριο ετοιμαζόμουν για επάνω

και τώρα το αναβάλλω μετά από την αναφορά σου.

Πάντως το φαινόμενο να δίνουν υπερβολικές αναφορές οι υπεύθυνοι

του εν λόγω χιονοδρομικού έχει παρουσιαστεί και στο παρελθόν.

Να"σαι καλά,με γλίτωσες από περιττά χιλιομετρα και κούραση.

Φιλικά, Γιώργος

Κατανοούμε την αγανάκτησή σας, αλλά παρακαλούμε να είστε πιο κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, αφού χρησιμοποιώντας προσβλητικές εκφράσεις κινδυνεύουν ο κάτοχος και ο διαχειριστής της ιστοσελίδας από ποινική δίωξη.

Τα παραπάνω μηνύματα έγιναν αντικείμενο επεξεργασίας απο την ομάδα συντονιστών του forum

Τα παραπάνω μηνύματα επεξεργάστηκαν από την ομάδα συντονιστών του forum.
"Τα παραπάνω μηνύματα, τα επεξεργάστηκαν μέλη της ομάδας συντονιστών του forum" ή αλλιώς, "τα παραπάνω μηνύματα έγιναν αντικείμενο επεξεργασίας απο την ομάδα συντονιστών του forum". Διαλέγετε και παίρνετε κύριοι συντονιστές.

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

παιδια μολις γυρισα απο πισοδερι. αααχχχ τι το θελαμε ? ενα εχω να πω.ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ SNOW REPORT!!!!! σημερα το πρωι βασιστηκαμε στις πληροφοριες που εδινε η εν λογω σελιδα και ξεκινησαμε απο θεσσαλονικη για πισοδερι.η σελιδα εγραφε 60εκ βαση 60 μεση και 60 κορυφη.λοιπον επειδη πηγα σας πληροφορω οτι σε ελαχιστα σημεια το περισσοτερο χιονι ητανε με ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΕΙΚΙΑ 10εκ ενω τα υπολοιπα σημεια ελαφρως λιγοτερο ισα ισα να καλυπτει το χωμα εως και σε πολλα σημεια ΚΑΘΟΛΟΥ. ΣΚΕΤΗ ΛΑΣΠΗ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ.το αποτελεσμα της σημερινης επισκεψης μας ητανε να καταγρατσουνισουμε τα πεδιλα μας, να λερωθουμε απο τις λασπες που δεν μπορεσαμε να αποφυγουμε σε ορισμενα σημεια και να φυγουμε με απαισια διαθεση και να μην πω τιποτα παραπανω γιατι το απαγορευουν οι διαχειριστες της σελιδας. ελπιζω να καταλαβαινετε. ενα εχω να πω ΜΑΚΡΙΑ !!! τουλαχιστον αυτη η κατασταση επικρατουσε σημερα 25-02-2006.τελικα δεν ξερω που θα πρεπει να απευθυνομαστε για εγκηρες πληροφοριες.μαλλον μεταξυ μας μεσα απο τα φορουμ.αυτα ειχα να πω.

IPB Image

IPB Image

''τα παραπάνω μηνύματα έγιναν αντικείμενο επεξεργασίας απο την ομάδα συντονιστών του forum". Διαλέγετε και παίρνετε κύριοι συντονιστές.
Διαλέξαμε.

Ικανοποιημένος ?

Δυστυχώς οι διαχειριστές της Βίγλας Πισοδερίου μόνιμα αδικούν αυτό το όμορφο ΧΚ με τη συμπεριφορά τους και με τις συνεχείς ψευδείς ενημερώσεις!!! Εγώ προσωπικά δεν τους είχα, και δεν τους έχω ποτέ εμπιστοσύνη σε όσα γράφουν για την κατάσταση που επικρατεί στο χιονοδρομικό τους. Όπως ξέρετε γνωρίζω όλους τους διαχειριστές των ελληνικών ΧΚ και τους αδελφούς Τόττη τους κατατάσσω στο Νο1 της μη αντικειμενικής ενημέρωσης στα ελληνικά βουνά.

Μάλιστα σε άλλο post για το πιο είναι καλύτερο ΧΚ μεταξύ Βίγλας και Καϊμάκ είχα ταχθεί ανοικτά υπέρ του δεύτερου με αφορμή (πέραν των συγκρίσεων των δυνατοτήτων των βουνών) και την ψευδή ενημέρωση αλλά και την ανεπάρκεια στο στρώσιμο των πιστών που χρόνια τώρα επικρατεί στη Βίγλα Πισοδερίου.

Με εκτίμηση προς τους συναδέλφους χιονοδρόμους

Σωτήρης Γιαννόπουλος

Πάντως ένα πρέπει να τους αναγνωρίσουμε εκεί στο Πισοδέρι. Έχουν κότσια οι άνθρωποι (βέβαια υπάρχουν και άλλοι χαρκτηρισμοί γι αυτή την ιδιότητα αλλά δεν θα ήταν ιδιαίτερα κόσμιοι). Δεν είναι εύκολο πράγμα να σε κοιτάνε κατάματα (στο ταμείο) και να σου λένε ότι το βουνό έχει επαρκή χιονοκάλυψη κι ότι εκτός μερικών σημείων δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, και η πραγματικότητα να είναι ότι το να μην σκαλώσεις σε κάποιο κοτρόνι που ξεφυτρώνει καταμεσής της πίστας ή να μην διαλύσεις τα πέδιλά σου να είναι καθαρά θέμα τύχης.

Μελιδονιώτης Ευάγγελος.

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Σε μας εδώ πάνω είναι γνωστή αυτή η τακτική στο Πισοδέρι, γι' αυτό και δεν πατάμε οι περισσότεροι. :D

Σε γενικές γραμμές στο θέμα ενημέρωση δεν διαφωνώ μαζί σας. Απλά για όσους τους ''ξέρουμε'', είναι ποιο εύκολο να ερμηνεύσουμε ή να αποκωδικοποιήσουμε αυτό που μας λένε τηλεφωνικά οι αφοί Τόττη.

Είναι κρίμα πραγματικά, γιατί αδικούν το Χ.Κ. με την συμπεριφορά τους πολλές φορές...

Δεν ξέρω πως ήταν την Κυριακή η κατάσταση...

Το Σάββατο το πρωί πάντως δεν ήταν πατημένο τίποτε. Επειδή χιόνιζε από το βράδυ μέχρι το μεσημέρι περίπου? Δεν ξέρω...

Αλλά μετά το κράξιμο οφείλω να τους πω ένα μπράβο για το Σάββατο το βράδυ. Την προηγούμενη φορά που είχα πάει για νυχτερινό η κατάσταση δεν ήταν ιδιαίτερα καλή (είχα γράψει σχετικά). Προχθές όμως, η κεντρική είχε πατηθεί και ήταν πάρα πολύ καλή, (ακόμη και σε σημεία προβληματικά το πρωί είχαν μαζέψει το χιόνι και δεν υπήρχε ίχνος πέτρας ακόμη και στα δύσκολα σημεία), κάτι που με εξέπληξε θετικά, γνωρίζοντας ήδη πως ήταν η κατάσταση το ίδιο πρωί.

armada_alpha1.jpg

6179.gif

Παιδιά μακριά απο Το πισοδέρι..μολισ γθρισα απο φλωρινα, ηταν να παω για νυχτερινό!!!! xxxxxxxxxxxxxxx....5' πριν φτάσω του πέρνω τηλεφωνο, μου λενε χιονίζει-φτάνω ΤΠΤ δεν εριχνε!!παω μεσα ρωταω πως ειναι η κατάσταση τισ πιστασ?μου λενε ελαχιστο προβλημα στο τελος-- εε κανω μια δοκιμαστικη..τα γρατζουνισα τα πέδηλα!!!!xxxxxxxxxx...Πισοδερι και @$^%&%*.... Ειμαι σκληρος γιατι μασ κοροιδεύουν!! 40εκ χιόνι το πολυ...

οφείλω να τους πω ένα μπράβο για το Σάββατο το βράδυ. Την προηγούμενη φορά που είχα πάει για νυχτερινό η κατάσταση δεν ήταν ιδιαίτερα καλή (είχα γράψει σχετικά). Προχθές όμως, η κεντρική είχε πατηθεί και ήταν πάρα πολύ καλή, (ακόμη και σε σημεία προβληματικά το πρωί είχαν μαζέψει το χιόνι και δεν υπήρχε ίχνος πέτρας ακόμη και στα δύσκολα σημεία)

οι δυο αυτες αποψεις τωρα γιατι δε συμπιπτουν ? πως γινεται κυριακη πρωι 25-02-2007 να ητανε ανυπαρκτο το χιονι απο τις πιστες ???

επικρατουσε σημερα 25-02-2006

επισης να συμπληρωσω οτι εκανα λαθος ηθελα να γραψω 25-02-2007.

IPB Image

IPB Image

αν κρίνω από την ημερομηνία του WhiteNoise μιλά για Παρασκευή.

Έγραψα για το Σάββατο το πρωί τι συνάντησα.

Το Σάββατο το πρωί έφαγα και γω τα πέδιλά μου... :D

Έγραψα για το βράδυ όπως έγραψα και την προηγούμενη φορά για το νυχτερινό ότι δεν είχαν πατήσει τίποτα.

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=6330

Και ότι έγραψα το έγραψα για την κεντρική πίστα.

Για την Κυριακή έμαθα από κανά 20 φίλους και γνωστούς ότι η περιφερειακή ήταν όπως περιγράφεις (ιδιαίτερα το πρώτο κομμάτι ήταν χάλια μου είπανε).

Σίγουρα και του Πισοδερίου από την μέση και κάτω...το Σάββατο πάντως μας ενημέρωσαν ότι είναι κλειστό.

Για την κεντρική...το πρωί ήταν ψιλοπαγωμένο απ' ότι μου είπανε και σφιχτό, και ακόμη και με 10 πόντους όπως λες, τα ανήλια σημεία δεν ανοίγουν εύκολα (όπως είναι όλη η κεντρική σχεδόν).

Αλλά στην κεντρική, στα απότομα σημεία αρχή και τέλος, ακόμη και πέρυσι με το ατελείωτο χιόνι, προς το τέλος της ημέρας έβγαζε χώμα και πέτρες λόγω κλίσης και ξυσίματος από σκι και σανίδια. :P

Δεν ξέρω αν σε καλύπτει η απάντησή μου..ούτε έχω διάθεση για ανούσιες αντιπαραθέσεις. :(

υγ. Πίστεψέ με, έχω περισσότερους και ποιο σημαντικούς λόγους να γκρινιάζω για τους Τόττηδες από το αν το χιόνι ήταν 10 ή 60 εκατοστά και καμία διάθεση να υπερασπιστώ κανέναν.

Αλλά όπως πρέπει να γκρινιάζουμε στα στραβά πρέπει να λέμε και ένα μπράβο στα όποια καλά για να δείχνουμε τι θέλουμε-απαιτούμε ως ''πελάτες''.

armada_alpha1.jpg

6179.gif

Παιδια ειναι απιστευτοι ψευτες στο πισοδερι!!!Παω απο θεσσαλονικη πολλα χρονια,τους παιρνω τηλ. να ρωτησω υψος-καιρο-κτλ και παντα μου λεν ψεματα!!!!Μεχρι που περσυ επιασα τον μαλλια τον τοττη τον κοντο και εκανα μανουρα,60 ποντουςλενε 15 εχει,, λιακαδα λενε πιτα στην ομιχλη ειναι.Και η δικιολογια του ποια ηταν;ε να μην δουλεψουμε και εμεις λιγο στο κατω κατω εκανες μια βολτα πιες εναν καφε!!!!ΒΟΛΤΑ 400 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!! ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ SNOWREPORT ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ!!! ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΛΕ!!!!

Σορυ φίλε μου αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την Ελλαδάρα. Αυτο το κάνουν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες. Μην τους πάρει και όλους η μπόρα :angry:

Επειδή στην πρώτη σελίδα του παρόντος thread χρησιμοποιήθηκαν εκφράσεις που μπορούν να επιφέρουν κυρώσεις στον κάτοχο της ιστοσελίδας και στον διαχειριστή αυτής, παρακαλούμε να αποφεύγετε τους χαρακτηρισμούς.

Ισως μπορεί ο Σύλλογος λοιπόν, ως φορέας, να διαμαρτυρηθεί στους εν λόγω κυρίους για τα κρούσματα παραπληροφόρησης καταρχήν....(μια ιδέα λέω, μην αρχίσετε να βαράτε όλοι μαζί :P )

Μήπως μια τέτοια κίνηση τους ταρακουνήσει σχετικά με το πως διαχειρίζονται και λειτουργούν το Χ.Κ.?

Μπας και καταλάβουν ότι με τέτοια συμπεριφορά διώχνουν πελάτες... :lol:

armada_alpha1.jpg

6179.gif

Μπας και καταλάβουν ότι με τέτοια συμπεριφορά διώχνουν πελάτες... :P

Μα το θέμα είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει αν θα πάνε άνθρωποι για σκι ή όχι. Μόνο οι πελάτες που δεν κάνουν σκι. Εξάλλου το σαλέ-μπαρ που πας για να πάρεις καφέ δίπλα στην πίστα έχει δάπεδο ξύλινο παρκέ :P

Νομίζεις ότι δεν τους ενδιαφέρει. Αν δεν πάει κόσμος για σκι φίλε μου, το σαλέ είναι άδειο...Ελάχιστοι πηγαίνουν μόνο για βόλτα και αυτοί θα το κάνουν 2-3 φορές. Οι υπόλοιποι που πηγαίνουμε όμως στο βουνό κάθε Σ/Κ και πολλές φορές καθημερινές είμαστε οι πελάτες, γιατί προπληρώνουμε την ετήσια για όλη την σαιζόν και γιατί κάθε φορά που θα πάμε θα αφήσουμε χαλαρά 20-30 ευρώ για καφέδες, φαγητά κλπ.

Πέρυσι π.χ. ανέβηκα γύρω στις 35-40 φορές εγώ, άλλες τόσες ο γιος μου, γύρω στις 20 η γυναίκα μου και περίπου 10 φορές κουβάλησα και παρέα 4-5 ατόμων που δεν κάνει σκι αλλά ακολούθησε εμένα. Ακόμη και φέτος που ακόμη δεν έχουμει δει χιόνια, έχω πάει ήδη 15 φορές μαζί με τον γιο μου. Για κάνε την σούμα....το ότι στο σαλέ θα κάτσω 2 ώρες και όχι 4 δεν σημαίνει ότι θα αφήσω λιγότερα στον κάθε Τόττη.

Απλά ο ιδανικός πελάτης για αυτούς ίσως τελικά είναι ο εντελώς αρχάριος (όπως υπήρξαμε όλοι μας κάποια στιγμή) που θα πιει τον καφέ του, θα πληρώσει ημερήσια κάρτα για να πάει 1 ώρα στο babylift. θα πληρώσει 15€ για να νοικιάσει τα πέδιλα και τις μπότες του καπετάν Κώττα και του Παύλου Μελά, θα φάει, θα πιει, θα πληρώσει και για μια βολτα με τα skidoo, θα πιει ακόμη έναν καφέ για να ζεσταθεί και στο τέλος θα τους πει και ευχαριστώ....

Αυτό λοιπόν που με απασχολεί λιγότερο απ' όλα είναι αν έχει ξύλινο παρκέ ή ότι άλλο. Υπάρχουν ποιο σημαντικά πράγματα που μπορούν να κάνουν για να μας κερδίσουν.

Το μόνο με το οποίο δείχνουν κατ' εμέ ότι σέβονται τον ''πελάτη'' και προσπαθούν να τον έχουν μόνιμα στο Χ.Κ. είναι η τιμή της ετήσιας κάρτας που είναι μόλις 89€ αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν αρκεί από μόνο του αυτό.

armada_alpha1.jpg

6179.gif