-
Today's Birthdays
-
Recent Posts
-
By Maria Bisti · Posted
Καλησπέρα και καλωσόρισες στον μαγικό κόσμο του σκι!!!! Ενημερωτικά και μόνο αναφέρω πως τα μέλη του snowclub δικαιούνται με την επίδειξη της πρσωπικης ετήσιας κάρτας μέλους εκπτώσεις στο χκ Καλαβρύτων: 1) στην καρτα για τα lifts, 2) σε μαθήματα 3) στην καντίνα του σαλέ. Για περισσότερες πληροφορίες δες τον τρόπο εγγραφής μέλους και όλα τα προνόμια στο menu της αρχικής σελίδας του forum, πάνω πάνω : Σύλλογος/ Εγγραφή και Σύλλογος/προνόμια. Καλή συνέχεια -
Ανεπισήμως λένε ότι κατέθεσαν την πρώτη αίτηση για εκταμίευση σαν παραγγελία . Αλλά χρόνια τώρα ( ναι χρόνια ) , τα ίδια και τα ίδια .
-
By Χρήστος Λάππας · Posted
Σε αυτά τα επίπεδα η εξέλιξη έρχεται γρήγορα και είναι εντυπωσιακή. Μια χαρά θα τα πας. Καλώς ήλθες στον μαγικό κόσμο του σκι! -
Πέρασε και κύλησε σαν τη βροχή στον Τσίγκο. Ούτε αναθεώρηση, ούτε εκταμίευση, ούτε σύμβαση είδαμε.
-
Υπομονή, μαθήματα και πρακτική άσκηση σε όσα θα σου δείξει ο δάσκαλος. Γενικά μη βιάζεσαι, κάνε κτήμα τα μαθήματα και θα κάνεις και παράλληλο. Κι όσο ανεβαίνεις επίπεδο και ωραιότερο σκι θα κάνεις και πιο ξεκούραστο.
-
Καλήσπερα σασ θα ήθελα να ρωτήσω εχω πάει συνολικά τρεις φορές για σκι. Την πρώτη φορά είχα καταφέρει πάρα πολύ γρήγορα να σταματάω με το Λ. Τις επόμενες δύο φορές είχα καταφέρει κάπως κούτσα στραβά να στρίβω κιόλας και μιλάμε για τα Καλάβρυτα που έχω πάει στην πίστα την Λητώ όπου έχω καταφέρει να την κατέβω όλη μόνος μου 5-6 φορές. Γενικά έχω πέσει λίγες φορές κατω και έχω από τη φαίνεται καλή ισορροπία. Από την πρώτη φορά που ανέβηκα στα σκι τα πήγαινα πολύ καλά χωρίς δάσκαλο. Και σκοπεύω να πάω ένα τριήμερο φέτος Καλάβρυτα όπου να κάνω τρεις μέρες μάθημα από 2 h το κάθε μάθημα δηλαδή και θέλω να μου πείτε εάν θα μπορώ να κατέβω μετά από αυτές τις τρεις μέρες μπλέ πίστα και να αρχίζω να κάνω παράλληλο σκι επίσης σκοπεύω να πάω και του χρόνου άλλο ένα τριήμερο αντίστοιχο διότι θέλω να ανέβω επίπεδο οποτε θέλω να πιστεύω ότι σε σύνολο έξι μαθημάτων να μπορώ να κάνω παράλληλο σκι που το’χω δει και μαρέσει πάρα πολύ ?
-
-
No members to show
-
Forum Statistics
-
Total Topics19,447
-
Total Posts464,690
-
-
Member Statistics