porfirio 1,476 Report post Posted December 5, 2007 Νομιζω ο Captain Powder μου΄λεγε εχθες στο τηλ, πως το StAnton ηταν κλειστο το μισο, λογω μεγαλης συσσωρευσης χιονιου, μεχρι να τιναξουν καποιες υποπτες πλαγιες κτλ..! Tα μυαλά μας στον αέρα θα τινάξουμε ρε Κωστή με αυτά που ακούμε...... Φταίω τώρα εγώ που καρβάρω το πηρούνι μέσα στο αλεύρι από την στέρηση;;;;;; Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,361 Report post Posted December 5, 2007 Πλάθεις κουλουράκια; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,727 Report post Posted December 5, 2007 Νομιζω ο Captain Powder μου΄λεγε εχθες στο τηλ, πως το StAnton ηταν κλειστο το μισο, λογω μεγαλης συσσωρευσης χιονιου, μεχρι να τιναξουν καποιες υποπτες πλαγιες κτλ..! Κάτι τέτοιο είναι πολύ συνηθισμένο. Μου έχει τύχει 2 φορές στο Ischgl και 1 φορά στο Lech. Μετά από έντονη χιονόπτωση το βουνό είναι κλειστό. Πετάνε με ελικόπτερα και ρίχνουν εκρηκτικά στα επικίνδυνα σημεία προκαλώντας ελεγχόμενες χιονοδτοιβάδες. Πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα! Και μετά δίνουν την κοιλάδα για χιονοδρομική χρήση και προχωρούν στην επόμενη. Και μία σημερινή: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted December 7, 2007 (τι θέλω εγώ και μπαίνω εδώ μέσα αφού το ξέρω...πάλι συγχύστηκα) Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
A.K 0 Report post Posted December 8, 2007 Χτες γυρισα απο 'Αγ.Αντωνη' .η χιονοπτωση ηταν σφοδρη και παραγματι το μισο βουνο ηταν κλειστο στις 4/12 και μεχρι την επομενη το μεσημερι. Ηταν πραγματικα συγκλονιστικο το πως δουλευαν οι πιστερολιφτιεριδες για να ανοιξουν και το πιο μικρο συρομενο που δεν παταει ανθρωπος... περιττο δε να περιγραψω το τι γινοταν στα μεγαλα κεντρικα lift... Αντε και στα δικα μας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 9, 2007 Aπο κοσμο -για τετοια εποχη- τι γινοταν? Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted December 9, 2007 Παντως στο Soelden γινοταν παρτυ ειδικα Τριτη-Τεταρτη-Πεμπτη Χιονιζε κ εβαλε υπεροχη πουδρα Στον παγετωνα ειχε πολυ περισσοτερη πουδρα Μονο Πεμπτη βραδυ εβρεξε στο χωριο Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
A.K 0 Report post Posted December 9, 2007 Aπο κοσμο -για τετοια εποχη- τι γινοταν? ΑΔΕΙΟ MAKALU, ΑΔΕΙΟ... ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 9, 2007 άντε και στα δικά μας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted December 9, 2007 ΑΔΕΙΟ MAKALU, ΑΔΕΙΟ... ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ... ..εχμ..μηηηπως θα μπορουσες να μοιραστεις καμια φωτο απο τον ΑιΑντώνη (..μην ξεχνιομαστε ) Μπραβο, κ του χρόνου Α.Κ. καλες δουλειες κ καλο χειμωνα ευχομαι στα μερη σας τωρα! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
A.K 0 Report post Posted December 9, 2007 ευχαριστω macalu αλλα αυτο το "κ του χρονου" δεν το εκανες "κ την αλλη εβδομαδα"...... φωτο εχω, αλλα δεν το κατεχω το αθλημα του ανεβαζω,κατεβαζω δεν ξερω πως τα λετε εσεις οι μορφωμενοι... Ισως αν με βοηθησει ο καπετανιος καταφερω κατι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
talarian 175 Report post Posted December 10, 2007 ευχαριστω macalu αλλα αυτο το "κ του χρονου" δεν το εκανες "κ την αλλη εβδομαδα"...... φωτο εχω, αλλα δεν το κατεχω το αθλημα του ανεβαζω,κατεβαζω δεν ξερω πως τα λετε εσεις οι μορφωμενοι... Ισως αν με βοηθησει ο καπετανιος καταφερω κατι... Καμιά γνώμη για τα Rossi έχεις; Σου αρέσανε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
A.K 0 Report post Posted December 10, 2007 Καμιά γνώμη για τα Rossi έχεις; Σου αρέσανε; Μαζι μου ειχα τα Ζenith Z11 Mutix 170. Εξαιρετικη συμπεριφορα σε ολες τις συνθηκες ακομα και σε βαθια πουδρα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,727 Report post Posted April 17, 2008 Χθες και προχθές ξαναέριξε πολύ πράμα. Χάθηκε να τα ρίχνει εντός εποχής; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,361 Report post Posted April 17, 2008 Και όταν έπρεπε έριχνε! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted April 17, 2008 και τωρα καλοδεχούμενα ειναι (τα χιόνια) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted April 17, 2008 μπουχουχοου! δεν ξαναανοιγω αυτο το thread ! Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 21, 2008 Και οχι μονον στην Αυστρια...La Plagne (για να μην ξεχνιομαστε...) χθες! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 21, 2008 η αγωνιστική πίστα τους είναι αυτή... ωραίο στρώσιμο μην βλεπετε έτσι την κλίση τα φαινόμενα απατουν Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 21, 2008 η αγωνιστική πίστα τους είναι αυτή... ωραίο στρώσιμο μην βλεπετε έτσι την κλίση τα φαινόμενα απατουν 20 ρατρακιες μετρησα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted April 21, 2008 η αγωνιστική πίστα τους είναι αυτή... ωραίο στρώσιμο μην βλεπετε έτσι την κλίση τα φαινόμενα απατουν Nα τους στείλουμε τον Φίλιππα να τους δείξει πως γίνονται αεροδρόμια οι πίστες; Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,727 Report post Posted July 14, 2008 Κάτι καλό ψήνεται για αύριο πρωί στα μεγάλα υψόμετρα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted July 14, 2008 και λοιπον; μηπως προκειται να παμε; :wub: Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted July 14, 2008 απιστευτο Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites