Jump to content
ΑΛΕΞΗΣ

DONMELI - ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΖΩΗ

Recommended Posts

Καλώς όρισες Βαγγελη

Μπραβο πολυ ευχαριστα νεα

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

B) Βαγγελη μου, Π Α Ν Τ Α - Ν Α - Β Γ Α Ι Ν ΕΙ Σ - Ν Ι Κ Η Τ Η Σ

και να μας δινεις μαθηματα Ζ Ω Η Σ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Αντε ρε αγόρι μου θα γράψεις? μη μας παιδευεις άλλο...

Γραψε πια μέρα θέλεις να ανεβουμε για φαγητο ολο το Snowclub Να το γιορτασουμε B)

Μπραβο Βαγγελη, καλα τα καταφερες! Σιδερενιος!

Καλη ξεκουραση τωρα στο σπιτι σου και καλο διαβασμα, ειναι 255 posts που σε περιμενουν...!!! B)

IT'S COMING AND IT'S COOL... KITEWING... SAIL IT...

Email: kitewing_gr@yahoo.gr

Το περιστατικό που θα χαρακτηρίζα ως ο "άθλος του Βαγγέλη", είναι ίσως το πιο αξιωσημείωτο γεγονός της ζωής αυτού του φόρουμ και του συλλόγου για το 2006-2007

How you stand is how you ski

Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πάρα πάρα πολύ χαρούμενη.

Όλα περαστικά και να ξεχαστούν γρήγορα! Να μη μείνει τίποτε παρά το μάθημα της ζωής, πόσο πολύτιμη είναι, πόσο ΜΗ δεδομένη και πόσο ασήμαντα είναι τα καθημερινά μικροπροβλήματα που μας απασχολούν και μας εμποδίζουν να τη χαιρόμαστε στο μεγαλείο της!!

Καλώς ήρθες πίσω Βαγγέλη! :)

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Περασμένα ξεχασμένα Βαγγέλη και να μην ξανάρθουν.

Περιμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο σου post για να αρχήσει και επίσημα το πάρτι του "καλώς ορίσματος" και να κανονίσουμε επίσκεψη στην Λιβαδειά :)

Όπως λέει και ο αντιπρόεδρος "Αντε ρε αγόρι μου θα γράψεις? μη μας παιδευεις άλλο..."

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

:) Βαγγέλη σε βλέπω μέσα στό forum αυτή την στιγμή!!!

Καλός τον και ας άργησε!!!!!Καλος ήρθες ξανά κοντά μας, ΗΡΩΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):D:D:D

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Μή νομίζεις...πλάκα μας κάνει...έχει κάτι μέρες που μας παρακολουθεί ο παλιοχαρακτήρας...

Α ρε Βαγγελάρα! Καλως τον! :)

IT'S COMING AND IT'S COOL... KITEWING... SAIL IT...

Email: kitewing_gr@yahoo.gr

ΑΧ Μόλις τώρα διάβασα το μήνυμα του αδελφού του και έπαθα κάτι!!!

Συγκινήθηκα πραγματικά και αισθάνομαι περήφανη που είμαι μέλος αυτού του Συλλόγου. Συμφωνώ απόλυτα με τον Αλέξη, δεν είμαστε μόνο μια μεγάλη παρέα, είμαστε μια οικογένεια.

Καλώς ήρθες στο σπίτι σου! <_<:(:D

Φιλικά

Νανά

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Σε βλέπω συνδεδεμένο!!!! Καλή επάνοδο και κουράγιο!

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Καλώς όρισες Βαγγέλη στην οικογένειά σου και στην παρέα μας!!! :(

Σε βλέπω ότι είσαι μέσα στο forum,..... έχεις τόσο διάβασμα να ρίξεις :D:angry: που μάλλον θα χρειαστείς κάποιες μέρες για να μας απαντήσεις <_<

Τέλος καλό όλα καλά φίλε. :angry:

Φιλικά

Δημήτρης

:rolleyes: Αγαπητοι φιλοι, :lol:

Ηταν η σειρα μου σημερα για αγγελιοφoρος ευχαριστων νεων! :P Πριν απο 2 περιπου ωρες κ καθως ημουν σε ραντεβου, χτυπησε ο τηλεφωνος.

Κοιταω κ..ειναι ο Βαγγέλης Μας! :blink:

Μιλησαμε-μιλησαμε, ακουσα-ακουσα, συγκινηθηκαμε-συγκινηθηκαμε κ ανανεωσαμε το ραντεβου μας για πολυ συντομα – αμεσα θα’λεγα!

Ο Βαγγελης νιωθει παααρα πολυ δυνατος κ καθημερινα ειναι ορατα τα σημαδια βελτιωσης της υγειας του.

Ελαχιστες ζαλαδες κ vertigo δεν του επιτρεπουν ακομα να λαβει μερος διαδραστικα στο φορουμ της «οικογενειας του snowclub» (διαβαζει τα παντα ομως), αλλα ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟNΙΚΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ σε ολους για την εμπρακτη στηριξη στην περιπετεια του. Ας κρατηθουμε όμως, να μας τα πει ο ιδιος μολις νιωσει ελαχιστα καλυτερα!

Οντας στεγνος κ γραμμωμενος κ εχοντας χασει περι τα 13κιλα, ο ανθρωπος πειναει, πειναει πολύ, αλλα θελει παρεα..ετοιμαστειτε! :o

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

:rolleyes:

Πολύ πολυ ευχάριστα νέα .... :lol:

Το περιστατικό που θα χαρακτηρίζα ως ο "άθλος του Βαγγέλη", είναι ίσως το πιο αξιωσημείωτο γεγονός της ζωής αυτού του φόρουμ και του συλλόγου για το 2006-2007

διαβάζοντας τον Κωστή συνειδητοποίησα με τη σειρά μου ότι 2 (κυρίως) γεγονότα άσχετα μεταξύ τους με ''προειδοποίησαν'' για το ''ποιόν'' των μελών αυτού του Συλλόγου

το πρώτο ''click'' έγινε στην εκδρομή του Kaprun-για την ακρίβεια στην πτήση επιστροφής Μόναχο-Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Γενικά, πέρασα μια πάρα πολύ όμορφη εβδομάδα κάνοντας σκι, τρώγοντας κ πίνοντας με 60 άτομα στην πλειοψηφία τους άγνωστοι σε μένα μέχρι τότε. Εντελώς τυχαία :blink: (η λόγω κάποιον συγκυριών) είχα έρθει πιο κοντά με κάποια παιδιά από Θες/νίκη κ Βόρεια Ελλάδα. Με το που προσγειωθήκαμε στο αεροδρόμιο της Θ. ήθελα να σηκωθώ από τη θέση μου (όπως κ οι περισσότεροι από μας) για να αποχαιρετήσω τους φίλους μου που θα κατεβαίνανε…πράγμα εντελώς αδύνατο στο στενό διάδρομο του αεροπλάνου με τόσα άτομα όρθια κ πράγματα στη μέση. Ήμουν εγκλωβισμένη στις πίσω θέσεις με την Γιώτα κ τον she french κ στενοχωριόμουν γιατί δεν τους είχα χαιρετήσει πιο πριν… όταν κάποιος ξεκίνησε να χειροκροτεί (κ πιστέψτε με , το χειροκρότημα δεν ήταν για τον πιλότο-είχαμε προσγειωθεί αρκετή ώρα).Έγινε χαμός, το χειροκρότημα κ τα επιφωνήματα δεν σταματήσανε παρά μόνο όταν κατεβήκανε όλοι. Αποχαιρετάγαμε με αυτών τον τρόπο τους φίλους μας. Μια ηλικιωμένη χοντρούλα γερμανίδα ρώταγε πίσω τον άντρα της:τι συμβαίνει ?ποίοι είναι αυτοί? Πήγα να τις απαντήσω είναι ΦΙΛΟΙ μας…αλλά δεν είχε απευθυνθεί σε μένα. Κατάλαβα τότε πόσο τυχερή είμαι – σε 1 εβδομάδα απέκτησα (σχεδόν) 60 καινούργιους φίλους.

στη δύσκολη δοκιμασία που πέρασε ο Βαγγέλης η ανταπόκριση των μελών του Συλλόγου (για αίμα κ όχι μόνο) ήταν άμεση…κ όλοι αποδείξαμε από κάτι: ο Βαγγέλης τη δύναμη της θέλησης κ ο Σύλλογος μας τη δύναμη της ΑΓΑΠΗΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ Σ’ΑΤΥΗΝ.

Παίδες, το συμπέρασμα είναι ένα: η συναναστροφή μαζί σας μ’έκανε καλύτερο άνθρωπο!!! (αλώστε αυτό δεν είναι κ το ζητούμενο στη ζωή? :P )

μεγαλώνω κ γίνομαι μελό η μου φαίνετε? :D

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Παίδες, το συμπέρασμα είναι ένα: η συναναστροφή μαζί σας μ’έκανε καλύτερο άνθρωπο!!! (αλώστε αυτό δεν είναι κ το ζητούμενο στη ζωή? :P )

Συμφωνώ και επαυξάνω και είμαι και πολύ περίφανος που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου και της παρέας :D

μεγαλώνω κ γίνομαι μελό η μου φαίνετε? :P

Αυτό το γίνεσαι Melo να το προσέξεις.................... :blink: Δεν θα αντέξω δεύτερο Melo στη ζωή μου!!!!!! :P

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

Αυτό το γίνεσαι Melo να το προσέξεις.................... :P

νομίζω ο τόνος πάει αλλού :blink:

δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό η κακό :P , δεν το ξέρω το παιδί…η μάλλον ναι, είχαμε συναντηθεί την τελευταία μέρα σκι στον Παρνασσό :D

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Παίδες, το συμπέρασμα είναι ένα: η συναναστροφή μαζί σας μ’έκανε καλύτερο άνθρωπο!!! (αλώστε αυτό δεν είναι κ το ζητούμενο στη ζωή?
Συμφωνώ και επαυξάνω και είμαι και πολύ περίφανος που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου και της παρέας

Κι εγώ σας αγαπώ, σας αγαπώ, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!! :P:blink::P:D

Πέρα από το αστείο του μελό, κι εγώ θεωρώ ότι η συμμετοχή μου στο Σύλλογο είναι από τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια....αν και όχι ανώδυνα!!!! :P

Εν τέλει, η αυτοψία θα δείξει!!!! :P

Βαγγέλη πάρε το χρόνο σου και σε περιμένουμε....Όλο αυτό τον καιρό μου ερχόταν συνέχεια στο μυαλό η φιγούρα σου στο βουνό όταν είχα χτυπήσει και με κουβαλάγατε με τη Νicola....Περαστικά πολλά :P

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Στα story που ανεβάζει το ΧΚΚ στο facebook
    • Αυτήν την πληροφορία που την βλέπει κανείς;;;;
    • Είχε πάει κάποιος Μαίναλο; Ξέρουμε αν είχε πατηθεί η Τουριστική; 
    • Επίσκεψη σήμερα και ψιλό-απογοήτευση από την ποιότητα του χιονιού. Το πρωί φουλ παγωμένο χιόνι με μεγάλες κροκάλες. Όποια πίστα ζέσταινε ήλιος, μαλάκωνε αλλά σε κατάσταση χωραφιού πια. Συνωστισμός υπήρχε φουλ στην μπλε της Θέτις και λιγότερο στο κάτω μισό της Φαίδρας. Δεν συζητάμε για το κάτω Βιετνάμ. Χαμός.  Στύγα δεν ανέβηκα γιατί είδα το παγωμένο πιο χαμηλά και δεν τόλμησα. Αργότερα είδα τον κόσμο που περίμενε.  Πάντως το χιονοδρομικό έχει γίνει η χαρά όποιου παίρνει Άγκυρα. Μηδενικός χρόνος αναμονής. Πήγαν όλοι Στύγα και άδειασε η Άγκυρα. Σε συνθήκες sold-out μηδενικός χρόνος στην Άγκυρα!!! Απίστευτο.  Είναι απίστευτα εντυπωσιακό το που συνεχίζουν να πηγαίνουν οι τελείως αρχάριοι!!! Παντού! Όταν λέμε παντού, παντού. Τι φάση με τους snowboarders; Δεν παίρνει ένας κάποιον δάσκαλο; Πως στο καλό θα μάθεις μόνος σου; Ξαπλωμένοι κατά δεκάδες στην Βαθειά Λάκκα, μέσα στις πίστες, παντού. Εν τω μεταξύ γιατί τόσοι πολλοί snowboarders; Τι έχουν πάθει; Τι νομίζουν ότι είναι η σανίδα; Η εξέλιξη του σκι; Παραξενεύομαι.  Το πιατάκι κάτω απελπισία. Πολύς κόσμος, πολύ κλέψιμο, πολλοί αρχάριοι, πολλά πιατάκια άδεια, λογικό (πλην του κλεψίματος). Θα μου πεις, τι δουλειά έχεις στο κάτω πιατάκι; Γιατί όχι; Παίρνεις την Άγκυρα και κάνεις Ειρήνη-Φαίδρα. Μια χαρά. Μέχρι που φτάνεις στο πιατάκι... Κατά τα άλλα. Δεν παίζει να πας ΣΚ και να μην τηρείς αυτά τα 2: 1. Άφιξη μέχρι τις 9:00 το αργότερο. 2. Να έχεις ήδη φορτωμένη κάρτα. 
    • Απίστευτο και όμως αληθινό !!! Μπράβο!!
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. apostolosM
      apostolosM
      (60 years old)
    2. Johnny_s
      Johnny_s
      (47 years old)