Jump to content
metero

χ/κ Καλαβρύτων

Recommended Posts

Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο.. :P

πάντως τα απάτητα "φιλετάκια" δεξια της άγκυρας ήταν απόλαυση :(

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Προσωπικά ενοχλήθηκα πάρα πολύ από το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκε αποβραδίς ότι η Στύγα δεν είχε την παραμικρή πιθανότητα να δουλέψει λόγω παγοποίησης. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι μια νέα εποχή είχε ξεκινήσει ανάμεσα στο Χ.Κ.Κ. και τους χιονοδρόμους αναφορικά με την ποιότητα της ενημέρωσης τους για το τι μπορούν να περιμένουν αν τολμήσουν να κάνουν τα δύσκολα 220 χλμ από την Αθήνα.

As things stand, λυπάμαι που το λέω, αλλά για ακόμα μια φορά η επίσκεψη μου στα Καλάβρυτα τελειώνει με την φράση "Καλά ήταν, άντε και του χρόνου" :(

+1000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

As things stand, λυπάμαι που το λέω, αλλά για ακόμα μια φορά η επίσκεψη μου στα Καλάβρυτα τελειώνει με την φράση "Καλά ήταν, άντε και του χρόνου"

+1000000000000000

Πραγματικά βαρέθηκα. Είχα την αίσθηση ότι κάτι δεν θα πάει καλά (και από ότι βλέπω δεν ήμουν ο μόνος).

Η παρέα μου είχα χωριστεί μεταξύ Οίτης και Καλαβρύτων. Και στις δύο περιπτώσεις θα πήγαινα να απολαύσω το βουνό, το χιόνι, την φύση. Προτίμησα το πρώτο γιατί θεώρησα ότι στο δεύτερο θα έμπαινα στο τριπάκι του σκι και θα χαλιόμουν (κακώς βέβαια).

Δεν αντέχω πλέον να μου κάνουν τα νεύρα τσατάλια, προτιμώ να ανεβαίνω στον Χελμό και να απολαμβάνω το βουνό. Αν μπορώ να κάνω σκι θα κάνω, είτε στο χιονοδρομικό είτε εκτός. Αλλά τουλάχιστον να περνάω καλά με την παρέα μου. Οπότε όταν βλέπω κατάσταση σαν την σημερινή θα βολτάρω στις ήσυχες πλαγιές του βουνού (και του κάθε χελμού) και θα γίνομαι ένα με αυτό.

Με τις υγείες μας, ευλόγησον.

δε ξερω.. πάντως είναι κρίμα ενα τοσο όμορφο να έχει τέτοια μόιρα (χιονοδρομικη πάντα.. :blink: )

Αληθεια γνωρίζουμε από που ήταν αυτή η ομάδα που ανέβαινε προς στύγα στην "σκια" της Νεραϊδοχαρης?

kαλό θα ήταν να πάτε απο Τετάρτη ξανά λεω εγώ... μπορεί να μην περίμεναν τόσο χιονι στο προγραμματισμό τους και να μην είχαν άτομα απο νωρίς να καλύψουν τις ανάγκες...

Καλα συγκεκρίμενος και προκαθορισμένος δεν είναι ο αριθμός των ατόμων όταν υπογράφονται οι συμβάσεις..??

εμένα μου φάνηκε σαν να μην ήθελαν να ανοίξουν κάτι παραπάνω (ή να προσπαθήσουν τουλάχιστον..)

Το οτι το συρρομενο ήταν στις 9 το πρωι χωρίς τις άγκυρες είναι εξωφρενικό !

συγκεκριμενος ειναι ο αριθμος αλλα μπορει να μην εχουν πισαει ακομα δουλεια κανεις δεν ξερει...

γι'αυτο ισως και να μην ειχαν βαλει ακομα τις αγκυρες

να μην θελουν να ανοιξουν πιστες δεν το νομιζω

DALTONS POW ROBBERY.....

να μην θελουν να ανοιξουν πιστες δεν το νομιζω

το λέω με την έννοια της διάθεσης και μονο.Διαφορετικα δεν είναι λογικό..

Ο χειμώνας θα δείξει..

ηταν μια απο αυτες τις μερες οπου τιποτα δε παει καλα(χιονιζει και λοιπα)

απο βδομαδα ολα θα δουλευουν ρολοι και το χιονοδρομικο θα ειναι στη διαθεση του κοινου για βολτες καφε και λοιπα

Φίλε δεν ξέρω απο που είσαι αλλά εγω για να ξεκινήσω απο Τρίπολη :

1) εχω σταματήσει να παίρνω τηλέφωνο γιατί ποτέ δεν εχω βγάλει άκρη

2) δεν κοιτάω την ιστοσελίδα τους ποτέ λόγο εμπειρίας πλέον

3) όταν πρόκειται να ξεκινήσω απο Τρίπολη κοιτάζω πρός τα Καλάβρυτα και αν υπάρχει το παραμικρό συνεφάκι δεν ξεκινάω.

4) Μετά απο ολα αυτά για ξεκινήσω θα πρέπει να μην έχει ρίξει πάγο τις προηγούμενες 5 ημέρες για να κάνω στη Στύγα.

..μην το ψαχνεις Γιώργο, εχεις πολλα bhp στο νεο AMG σου B) ..ευκολα πας ΧΚΠ, να βρεις καλο σκι κ γνωστο σου κοσμο, παρα το παραπανω γνωστό ρισκο! :)

Εγω πλεον το απολαμβανω αυτο που γινεται :D , μονο που λυπαμαι πραγματικα αγαπητους φιλους-επαγγελματιες που δραστηριοποιούνται στην περιοχη :(

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

για Τεταρτη τι καιρο περιμενουμε για το ΧΚΚ? ρωταω γιατι το weather forecast στο snowreport.gr δινει ηλιο και το meteo.gr χιονοπτωση.. Pls τα φωτα σας (MIK SOS!!!)

thnx in advance! :)

But where are the clowns?

Quick! Send in the clowns!

κωστη

οι φιλοι επαγγελματιες επρεπε και αυτοι να φωναζουν προ πολλου αλλα μαλλον εχουν σιγουρη πελατεια (στρουγγα) ολα καλα

ομοιως και στη γειτονια σου

οσο ερχονται τα γιδια στο μαντρι καλα ειναι οταν αρχιζουν να τρεχουν απο δω και απο κει αντε πιαστα

το γεγονός πάντως ότι καμία πίστα δεν πατήθηκε βλέπω ότι δεν πείραξε κανέναν σκιερ εμενα φυσικα δεν με πείραξε γιατι κάνω snowboard άλλα άκουγα πολύ γκρίνια απο γυναίκες σκιερ , επισης ευτυχώς για εμένα όλοι πηγαιναν στα απάτητα δεξία της άγκυρας και μου άφηναν τα απάτητα στα αριστερά της να τα χαρώ μόνος μου B)

αίσχος στη διοίκηση του ΧΚΚ που έπετρεψε τέτοιες ουρές εχθές ... θα προτιμούσα να δούλευε και η στύγα παρανα δώσω 9 :) ευρώ λιγότερα στο εισιτήριο έτσι κ αλλιώς πήγαινα με την ιδέα ότι θα δώσω 24

οι φιλοι επαγγελματιες επρεπε και αυτοι να φωναζουν προ πολλου αλλα μαλλον εχουν σιγουρη πελατεια (στρουγγα) ολα καλα

μακαρι να ξερατε/με τι ανησυχιες περναει ο κοσμος που βγαζει το ψωμι του, βασει της καλης λειτουργιας του ΧΚΚ. --- εχουν ενεργησει με δρασεις που εμεις οι χιονοδρομοι ουτε εχουμε παρει ειδηση στα διαφορα fora!

Προφανως ομως κι αυτοι...στου κουφου την πορτα.. :)

Δυστυχως χρειαζονται άλλες, δραστικοτερες πρωτοβουλιες…

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

μακαρι να ξερατε/με τι ανησυχιες περναει ο κοσμος που βγαζει το ψωμι του, βασει της καλης λειτουργιας του ΧΚΚ. --- εχουν ενεργησει με δρασεις που εμεις οι χιονοδρομοι ουτε εχουμε παρει ειδηση στα διαφορα fora!

Προφανως ομως κι αυτοι...στου κουφου την πορτα.. :)ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕ

Δυστυχως χρειαζονται άλλες, δραστικοτερες πρωτοβουλιες…

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

εχει δικιο ο Makalu

το προβληματα οργανωσης ειναι τεραστιο στο κεντρο, δεν ξερω μηπως φταιει το οτι ειναι "Δημοτικη επιχειρηση"

μεχρι και εφημεριδα τοπικη εχει βγει που ενημερωνει τους κατοικους της περιοχης για τα προβληματα του χιονοδρομικου καθως πολλοι απο εμας γνωριζουμε ποια ειναι η αντιδραση της "διοικησης" αυτου του χιονοδρομικου κεντρου...

δεν μπορουμε να ξεχασουμε αλλωστε πως η γνωση ειναι δυναμη...και το χιονοδρομικο ΔΕΝ ηθελε οι ανθρωποι της περιοχης να γνωριζουν ποια ειναι τα προβληματα που εμεις απο την Αθηνα και τις γυρω περιοχες υπογραμμιζουμε.

Τουλαχιστον να γινει ΚΑΤΙ απο τη μερια του κεντρου ωστε να μας πληροφορησει! ΜΙΑ ενεργεια να κανουν! Να βγουν να μιλησουν, να αποκτησουν ΑΜΕΣΗ επαφη με εμας...

Να μας πουν επιτελους ΓΙΑΤΙ αυτη η κατασταση, να ΓΙΝΟΥΝ διαλλακτικοι επιτελους!ΔΕ ζηταμε καθε μερα να βγαινουν και να απολογουνται!

ΖΗΤΑΜΕ να μας λενε τι εφταιξε και ΠΟΙΑ ειναι τα σχεδια για να διορθωθει αυτη η κατασταση!

ΓΙΑΤΙ ηταν απατητες οι πιστες??Τι εφταιξε βρε αδερφε? Πες μας διοικηση τι εφταιγε? ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ!

Αν δεν ξερουμε εμεις τι φταιει αρχιζουμε και λεμε και λεμε και λεμε...μεχρι που ερχεται καποιος και μας κλεινει το στομα!

Προκειμενου να μην μας κλεισει καποιος αλλος το στομα, βγειτε επιτελους και πειτε ή οτι δεν εισαστε ικανοι να οργανωσετε το φιλοδοξο αυτο κεντρο και το οραμα που ειχε ο μεγαλος δημιουργος του, ή ποιοι επιυελους ειναι αυτοι που εμποδιζουν το εργο σας....

Μαθετε πως πρεπει επιτελους να βγειτε απο το καβουκι σας, απο το γραφειο σας, οχι να βγειτε για να βγαλετε φωτογραφιουλες που μετα θα τις αναρτησετε στο site σας και θα χαιρομαστε ολοι μας βλεποντας τις φωτογραφιες, σα μοντελα στις οθονες μας...'

Ποιος ηταν ο στοχος σας αυτη τη πρωτη μερα λειτουργιας?

Τι πετυχατε απο το στοχο σας?

Τι εφταιξε σε περιπτωση που δεν πετυχατε το στοχο σας?

Τι ελειπε απο εξοπλισμο κλπ?

Εχετε τους πορους?

Ποιοι δε σας δινουν πορους?

Ειναι ικανο το προσωπικο σας?

Στοχος σας ειναι η εξυπηρετηση του χιονοδρομου ή τα λεφτα?

Ξεκαθαριστε τις θεσεις σας...να τις μαθουμε ολοι μας, ολος ο κοσμος, κατονομαστε ο,τι φταιει για αυτη την εικονα

Μια φορα μπορειτε να μην αποκρυψετε την αληθεια?

Δειγματα προσπαθειας φαινονται σποραδικα...το τελικο αποτελεσμα μετραει...

Ποιο ειναι το τελικο αποτελεσμα?

Δεχεστε πιεσεις απο εμας, δεχεστε πιεσεις απο τους επιχειρηαματιες της περιοχης...ΚΑΝΤΕ κατι...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ, ενημερωστε οταν δεν ειστε ετοιμοι, ενημερωστε για να ξερουμε, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ

Η ειλικρινης σταση μπορει να φερει πολλα θετικα...ακομα και αν το χιονοδρομικο δεν ειναι σε θεση να ικανοποιησει τις υψηλες προσδοκιες μας...

ΖΗΤΑΜΕ καλες υπηρεσιες, ΟΧΙ 1000 πιστες

ΖΗΤΑΜΕ πραγματα που οφειλετε να κανετε αν θελετε να λετε πως εχετε επιχειρηση....

Βγαλτε ανακοινωσεις...καποιος φταιει για την κατασταση αυτη...γιατι μια Ιδιωτικη επιχειρηση να λειτουργει καλυτερα απο μια δημοτικη?

Γιατι?

Αν στοχος σας ειναι να απωθησετε τον κοσμο...τοτε οκ...παω πασο

Ποιος ειναι ο στοχος σας?

Στο σχολειο κανουμε Αρχες Οργανωσης και Διοικησης Επιχειρησεων, ξερω ποια θα επρεπε να ειναι η σταση σας...και ξερω ποια δεν ειναι ολα αυτα τα χρονια...

Πειτε μας τι φταιει, εγω μονο αυτο θελω, πραγματικα.

Αν πιστευετε οτι δεν φταιει τιποτα και ολα λειτουργουν οπως πρεπει, τοτε απλα δε μενει παρα ολοι μας να μην γκρινιαζουμε.Αυτο ειναι αυτο που μπορουν να προσφερουν, αυτο προσφερουν.Οποιος θελει παει, οποιος δε θελει, δεν παει.

(μιλω εκφραζοντας μονο εμενα)

Λαμπρος Ν.

ΓΙΑΤΙ ηταν απατητες οι πιστες??Τι εφταιξε βρε αδερφε? Πες μας διοικηση τι εφταιγε? ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ!

Λάμπρο, με αφορμή το κομμάτι που κάνω quote:

Το εκτός πίστας είναι απάτητο γιατί... είναι εκτός πίστας. Έτσι πρέπει να μείνει. Όσοι θέλουν πατημένες πίστες, μένουν στις πίστες. Εξαίρεση σε αυτό είναι το καταπληκτικό κομμάτι δεξιά από την άγκυρα που θα μπορούσε να είχε πατηθεί. Με τέτοιες συνθήκες πούδρας σαν τις χθεσινές όμως, θα ήταν ιεροσυλία. Κατά την γνώμη μου, καλά κάνουν και το αφήνουν παρθένο. Αναλαμβάνουμε να το πατήσουμε εμείς. :P

Έχω την εντύπωση ότι η ποιότητα του χιονιού ήταν τέτοια χτες ώστε δημιουργήθηκαν πολλά bumps, ειδικά στο Βιετνάμ. Ίσως θα μπορούσε να είχε περάσει ένα ρατράκ κατά το μεσημεράκι να ρίξει ένα ακόμα πάτημα, αλλά καθώς το σημείο είναι η μόνη διέξοδος προς τα κάτω για όσους έρχονται από την καρέκλα, αμφιβάλω κατά πόσο αυτό ήταν εφικτό.

Αυτά για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

Make Parnassos Great Again!

κωστη

εγω ειμαι και επαγγελματιας και γνωριζω τι σημαινει να πουλας καφεδες

επισης το ιδρυμα για το οποιο δουλευω εχει δωσει αρκετα δανεια επαγγελματκα και στεγαστικα οποτε ξερω απο πρωτο χερι τι παιζει εκει

..ε κι εμενα τι μου το λες αυτα βρε Κώστα; Eννοειται οτι αν ωφελεισαι απο τη λειτουργια μιας επιχειρησης, κανεις τουμπέκα στην γκρινια κατα της ιδιας (καποιοι σιγουρα ομως τους τα χωνουν κ οπως λεει ο barcode παραπανω..πεφτει μεγαλο ξεφωνημα στα τοπικα μέσα!)!

Αμφιβαλλεις ομως οτι καποιοι επαγγελματιες της τοπικης κοινωνιας μαραζωνουν με τις συμπεριφορες που εμεις-εδω-στο-φορουμ αναγνωριζουμε?

Δεν ανησυχουνε μονο εμας αυτα που γινονται εκει κ απεναντι κ οπουδηποτε, απλα εμεις τα ξεκατινιαζουμε μεσω των fora!

ολα σωστά αλλα μιας ημέρας χιόνι δε περιμένεις να μείνει νταμάρι...

έτσι είναι το χιόνι οταν ειναι 1 ημέρας οσο και να το πατησεις δε έχει κάτσει ειδικα τοσο "αερατο" που ήταν, το καλύτερο ήταν να είναι εντελώς απάτητο όπως κάνουν και στο εξωτερικό (εκτος απο τα πλατώματα ε)

επισης δε μπορεί απο τη μια να διαμαρτυρεσαι γιατι υπαρχουν χιονοστρωτηρες μεσα στις πιστες την ωρα που δουλευει το χιονοδρομικο και απο την αλλη οταν ειναι το χιονι φρεσκο και σαφως θα γινει χωράφι να γκρινιαζεις γιατι δε περασε κατα τις 1 να κανει ενα στρωσιματακι.