Jump to content
Sign in to follow this  
MakisM

Καλως Ορισατε

Recommended Posts

edit:

το παλιό υπο-φόρουμ: Διαδρομες στη φυση-Εκτος δρομου

συνενώθηκε με το ΝΕΟ: Εκδρομές και Ταξίδια

Εδώ θα περιγράφουμε τα ταξίδια μας (χιονοδρομικά και μη)

όπως και θα αναφέρουμε διάφορες σχετικές εκδηλώσεις και πληροφορίες.

 

Καλως ορισατε στο sub-forum Διαδρομες στη φυση-Εκτος δρομου.

 

Αρχιζοντας τα πραγματα απο την αρχη...

 

Ο τιτλος ειναι ολιγον παραπλανητικος, off the beaten path θα ελεγα, παρα 'σκληρο' εκτος δρομου.

 

Απο περσι που πηρα to Forester, ειχα φιλοδοξιες να βγω 'πιο εξω' απο την ασφαλτο, σε δασικους δρομους, χωματινες διαδρομες, ενιοτε σχεδον μονοπατια, αλλα οχι εκτος δρομου σε χωραφια λιβαδια και δαση...

 

Τελικα, γνωριστηκα με καποιους αλλους κατοχους Forester που εχουν προχωρησει σ'αυτο τον τομεα και εχουν εμπειρια και σιγα-σιγα αρχισα να γνωριζω κομματια της Αττικης προς το παρον, που δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν. Μιλαμε για οικογενειακες βολτες, με γυναικες και πιτσιρικια.

 

Γνωριζοντας οτι υπαρχει ενα ενδιαφερον απο μελη του Συλλογου (κρινοντας και απο την συμμετοχη στο περσινο σεμιναριο 4Χ4 στου Attart), ζητησα απο το ΔΣ να εγκρινει την δημιουργια αυτου του sub-forum.

 

Σκοπος του ειναι να παρουσιασουμε εμπειριες απο την 'αλλη' Ελλαδα, την πιο δυσπροσιτη, να μοιραστουμε τις ομορφιες της, να οργανωσουμε αυτοκινητο-βολτες, πιθανον συνδυασμενες με πεζοποριες, ποδηλαταδες ΜΤΒ, το καλοκαιρι ακομα και κολυμπι... Θελουμε να προσεγγισουμε και να εκτιμησουμε τη φυση της Ελλαδας μας, χωρις να αφησουμε πισω μας τιποτα παρα τα ιχνη στο λασπωμενο δρομο. (Και φωτο στο φορουμ ;) ).

 

Επισης να ανταλλαξουμε 'τεχνικες' γνωσεις (τι πρεπει να εχει κανεις μαζι του, εξοπλισμο, δυνατοτητες των αυτοκινητων, που μπορουμε να παμε και που οχι). Τα αυτοκινητα μας ειναι οικογενειακα, δεν ειναι 'φτιαγμενα' θηρια. Απλα με την παρεα, παιρνει κανεις θαρρος να δοκιμασει μια πιο δυσκολη διαδρομη (η ισχυς εν τη ενωσει).

 

Ιστοριες για φτιαγμενα θηρια και κοντρες και καγκουρες και οτι αυτα συνεπαγονται ΔΕΝ θα φιλοξενηθουν εδω! Υπαρχουν αλλα φορουμ γι'αυτο.

 

Θα προσπαθησουμε να οργανωσουμε καποιες βολτες στις οποιες θα μπορουν να συμμετασχουν απλα 4Χ4 (SUV), οχι απαραιτητα Forester, απλα τετρακινητα με μια λογικη αποσταση απο το εδαφος, τα οποια ηδη ανηκουν σε μελη μας. Οσοι εχετε διαθεση/εμπειρια, καλειστε να συμμετασχετε τοσο στο φορουμ, οσο και στις βολτες.

 

Αυτα προς το παρον.

 

Καλως οριστατε

 

Φιλικα

 

ΜακηςΜ

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολύ καλη πρωτοβουλία απο τον Μακη και τον συλλογο. Ειναι αρκετοί αυτοί που συνδυάζουν τις χειμερινές τους εξορμήσεις με σκι και εκτος δρομου, αλλά και οπως ειπε ο Μακης και τις αλλες εποχές. Καλη αρχή λοιπόν... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...