Sp 480 Report post Posted January 11, 2009 Ξέρει κάποιος ποιος είναι ο αντιπρόσωπος σε μπότες της Alpina;Θέλω να δω την ONE10... http://www.alpinasports.com/Alpina.php?Cat...6&Parent1=6 Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 11, 2009 Ξέρει κάποιος ποιος είναι ο αντιπρόσωπος σε μπότες της Alpina;Θέλω να δω την ONE10...http://www.alpinasports.com/Alpina.php?Cat...6&Parent1=6 Ειδα και επαθα να βρω το site της Alpina. http://www.alpina.si/en/izdelki/ Την εταιρεια την ξερω απο τα προϊοντα cross-country αλλα δεν την εχω δει με παρουσια στο χωρο του downhill. Τελος παντων, στειλε τους ενα e-mail (η παρτους τηλεφωνο) και αν εχουν, θα σου πουν. Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ: Για τον πωλητη που σου εδωσε γυναικειες μποτες (ναι εχουν διαφορες στο καλουπι απο τις ανδρικες, αλλα λεπτομερειες δεν ξερω). Μαλλον ηταν απυθμενα ασχετος (γιατι οι περισσοτεροι ειναι). Πχ: Παω στο Intersport με την κυρα να παρει κατι μη χιονοδρομικα πραγματακια. Εγω χαζευω τα σκι, μποτες κλπ. Πλησιαζει νεαρος πωλητης με ζελε στο κεφαλι να με εξυπηρετησει: Τον ρωταω ταχα...για την κορη μου, αυτες οι μποτες (Techno μαρκα Intersport 119€) ειναι καλες; Ναι μου λεει ανετες και μαλακες. Μαλιστα, τι φλεξ εχουν; Δεν ξερω ακριβως αλλα μεγαλο... Δηλαδη του λεω, , 100; Ναι μου λεει, ειναι μαλακες. Φιλε του λεω με φλεξ 100 γυναικειες μποτες θα ειναι τσιμεντο. Αυτες εδω (Techno 2,9) ξερεις τι φλεχ εχουν; Γι'αυτες ξερω! μου λεει... Φλεξ 29! Ευτυχως που ηξερε, γιατι φοβηθηκα προς στιγμην οτι ειναι ασχετος!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted January 11, 2009 (edited) Μάκη,στην περίπτωση μου δεν ήταν άσχετος,αλλά πονηρός.Ήθελε να σουτάρει μπότες που δεν πωλούνται εύκολα όπως οι γυναικείες.Ένας άλλος ήθελε να μου πουλήσει LANGE Flex 120 και ενώ επέμενα ότι θέλω το μέγιστο 70... Έχω βρει τις Nordica Sportmachine 12 και θα πάω να τις δοκιμάσω.Οι επόμενες είναι οι Head Edge +9 και οι Tecnica Vento ultrafit.Την Alpina την έχω δει στο Αλπικό μόνο σε μάσκες. Πέρσι στο μαγαζί ενός φίλου μου έρχεται μια γνωστή του που μόλις είχε πάρει μπότες για σκι.Είχε κάνει 2 φορές σκι και της είχε πουλήσει ένας κάτι Salomon με Flex >100.Σε ξεφτίλα τιμή βέβαια,αλλά τι να το κάνεις;Πάντως είχε ωραία χρώματα και εντυπωσιάστηκε η πελάτισσα...Την έπεισα να τις επιστρέψει και πήρε κάτι μπότες με 50 flex. Edited January 11, 2009 by Sp Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 11, 2009 Ξέρει κάποιος ποιος είναι ο αντιπρόσωπος σε μπότες της Alpina;Θέλω να δω την ONE10...http://www.alpinasports.com/Alpina.php?Cat...6&Parent1=6 Πάρε ένα τηλ τον Δημήτρη στο skishop(2106106881) .Νομίζω ότι έχει μπότες alpina . Ευτυχως που ηξερε, γιατι φοβηθηκα προς στιγμην οτι ειναι ασχετος!! Τον ρώτησες μήπως κάνουν και σέρβις να πάμε τα πέδιλά μας? Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted January 11, 2009 Καλά που μου έδωσες το site Μάκη.Οι μπότες που ήθελα έχουν φλεξ 100-90....Μάλλον για τις Vector 8 πρέπει να ψάξω... Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 11, 2009 ...Έχω βρει τις Nordica Sportmachine 12 και θα πάω να τις δοκιμάσω.... Να τις δοκιμασεις Να δοκιμασεις οσες μποτες μπορεις στο 70-80 flex. Οδηγιες για τις δοκιμες εχουμε δημοσιευσει. Οταν σου κατσει μια καλα, παρε και την αλλη και τρεχα Εγω φοραω αυτες: Speedmachine 8. Τις δοκιμασε για μενα ο μειραξ... Τις πηρε, ολα καλα, μετα ολα στενα...και τελικα μου κανουν εμενα... Ευτυχως... Παντως οι Sportmachine και οι Grandsport θα πρεπει να ειναι καπως πιο ανετες στο φαρδυ ποδαρακι μου... Στο μελλον... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted January 11, 2009 Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω κάποιο μαγαζί να τις έχει όλες όσες θέλω.Άλλο φέρνει Nordica άλλο Tecnica άλλο Head άλλο Rossignol κλπ... Αλήθεια,οι μπότες της Atomic είναι καλές;Για τα σκι ξέρω,αλλά για τις μπότες όχι...Ποιος τις φέρνει στην Αθήνα; Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 11, 2009 Βρε ολες οι μποτες(απο γνωστες εταιρειες ειναι καλες...αρκει να σου κανουν στο ποδι Αχ βρε Σταθη, βρηκες να ψαχνεσαι τωρα που ενα σωρο κοσμος λειπει στη Γαλλια... Εγω δεν ξερω παραπανω... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted January 11, 2009 Καλά δεν πειράζει,ούτως ή άλλως μετά από καμιά 15αρια μέρες θα πάω να πάρω,αφού από την Τετάρτη θα είμαι εκτός Αθηνών και όχι για σκι... Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted January 11, 2009 Στάθη τις Alpina One 10 τις φοράω εγώ εδώ και κάτι μέρες. Τις πήρα από το νέο μαγαζί του Κλαουδάτου στο Μαρούσι, απέναντι από το μαγαζί του Δημήτρη. Στην αρχή τα χρειάστηκα αφού πόναγαν τα πόδια μου συνέχεια, τελικά μαζί με τις μπότες σου δίνουν και ένα κλειδί allen γιατί χρειάζεται διάφορες ρυθμίσεις ανάλογα με το πόδι. Αυτό έκανα κι εγώ, έφαγα ένα απόγευμα για να πετύχω να φτιάξω την μπότα όπως τη θέλω και τώρα μπορώ να πώ ότι είναι SUPER! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted January 11, 2009 Οι ρυθμίσεις αυτές τι αφορούν; Αν εσύ είχες πρόβλημα-που ξέρεις καλό σκι-μάλλον είναι ακατάλληλες για εμένα!!! Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 11, 2009 Σταθη εχω την εντυπωση οτι ο Σωτηρης μιλαει για ρυθμιση canting (δεν ηξερα Σωτηρη οτι εισαι στραβοκανης) και πιθανον ρυθμιση κλισης και cuff. Δεν εχει να κανει με το επιπεδο σκιερ, αλλα με το να φερεις την μποτα στα μετρα σου. Εχει βεβαια σχεση με το επιπεδο του πωλητη (που λογικα θα πρεπει να κανει τις ρυθμισεις... ). Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted January 11, 2009 Canting έχω ρυθμίσει κι εγώ στις δικές μου,σύμφωνα με τις οδηγίες που βρήκα εδώ: http://www.eosvolos.gr/tipsbota.htm Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted January 11, 2009 Οπως τα λέει ο Μάκης, Στάθη. Η μπότα ήθελε την ανάλογη ρύθμιση για να έρθει στα μέτρα μου. Το καλό είναι ότι με το allen που σας ανέφερα ρυθμίζεται η μπότα και σε cunting και σε cuff. Τώρα όσον αφορά τον πωλητή για να μην τον πάρω στο λαιμό μου, μου τις έδωσε ο ίδιος ο Κλαουδάτος για να τις δοκιμάσω και να του πω τη γνώμη μου αλλά όλα έγιναν βιαστικά, τις πήρα κι έφυγα. Μου είπε πάντως πως θα χρειαστούν ρύθμιση. Ομως εγώ πήγα ανήμερα τα Χριστούγεννα στο βουνό με τις μπότες στο νάυλον... οπότε τα ήθελα και τα παθα! Μάλιστα έχω μάρτυρα την Όλγα (κα πρόεδρο) που ήταν παρέα μου στο σκι και άκουγε όλη μέρα τα βογγητά μου από τις μπότες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 11, 2009 Η σωστη ορθογραφια ειναι canting! Αυτο που εγραψες δεν θελεις να ξερεις πως μπορει να μεταφρασθει... Ενα search στο Google θα σε πεισει... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted January 11, 2009 Η σωστη ορθογραφια ειναι canting! Αυτο που εγραψες δεν θελεις να ξερεις πως μπορει να μεταφρασθει... Ενα search στο Google θα σε πεισει... Φιλικα ΜακηςΜ http://www.urbandictionary.com/define.php?...=slut%20cunting http://en.wiktionary.org/wiki/cunting :LOL: Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted January 11, 2009 Αμα θέλει ο διάολος... Quote Share this post Link to post Share on other sites