Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Χρονολογία 19-20. Ύψος 187cm. Xρησιμοποιημένα ελάχιστα και έχουν γίνει service. Τιμή 350Ευρώ. Τηλ. επικοινωνίας 6048231431
 3. Yesterday
 4. Με ποιες μεθόδους επιχειρήθηκαν τεχνητές χιονοστιβάδες?
 5. Πάντως στο avalanche risk έχει αρκέτες προειδοποιήσεις τις τελευταίες μέρες οπότε να έχετε το νου σας. Λέει και ότι οι προσπάθειες για τεχνητές χιονοστοιβάδες απέτυχαν.
 6. Ενα 20αρικο με (σχεδόν) όλη την ελληνική μυθολογία σε λειτουργία. Αν είναι και το στρώσιμο σωστό, ας κλείνει στις τρεις.
 7. Να και μερικά φαγητα: Γενικα έχουμε μαγειρευτό φαγητο, «μαμαδιστικο» θα έλεγα.
 8. Το ΧΚ στο Ελατοχώρι είναι γενικά ένα μικρό αλλά πολύ όμορφο χιονοδρομικό, με πίστες κυρίως ήπιας δυσκολίας. Μην περιμένεις κάποια σύγκριση στο κομμάτι των πιστών και των lift με Bansko, όπως άλλωστε και σε οποιοδήποτε άλλο ΧΚ της Ελλάδας. Το προηγούμενο ΣΚ είχε πολύ καλό χιόνι και πολύ κόσμο. Μια επίσκεψη σίγουρα αξίζει!
 9. Ανέβασμα με πούλμαν και ξεκίνημα 10:00. Μπράβο στο χιονοδρομικό πολύ καλό πάτημα σε όλες τις πίστες με μια μικρή εξαίρεση στον Ηρακλή που μαλάκωσε αργότερα. Δρόμος χωρίς αλυσίδες. Κρίμα να κλείνει 15:00.
 10. Καλημέρα σας, επειδή δεν έχω πάει στο συγκεκριμένο χιονοδρομικό, αξίζει γενικά; Πήγε κάποιος φέτος για να πει εμπειρίες; Συνήθως, σαν κάτοικος Κομοτηνής, πηγαίνουμε προς Pamporovo και Bansko.
 11. Μπράβο στο team του χιονοδρομικού!! Φανταστική χιονοβδομάδα!!!
 12. Καλά τα λες τα άλλα αλλά εδώ υπάρχει το τεράστιο τεράστιο λάθος των Ελληνικών χιονοδρομικών. Το ότι υπάρχει το χιονοδρομικό και δουλεύει άριστα και με συνέπεια πρέπει να φέρει τον κόσμο όπως το κάνουν όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου. Αν έχει και ήλιο ακόμα καλύτερα. Χιονίζει? Έλα κάνε σκι. Δε σου αρέσει? καφέ. Αν σπάσει και η ομίχλη μόλις κέρδισες μια υπερμέρα σκι. Έχουμε φανταστικό σκι το οποίο όλοι έχουμε δει ότι έχει γίνει για την πλειοψηφία των πελατών φανταστικό σκι λιακάδας Σαββατοκύριακου. ΛΑΘΟΣ. Πρέπει να γίνει φανταστικό σκι 15 Δεκέμβρη - 15 Απρίλη τελεία. Διαφήμιση-πλήρης λειτουργία-συνέπεια-ενημέρωση-αξιοπιστία 15 Δεκέμβρη - 15 Απρίλη. Όπως όλα μα όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου. Επικίνδυνη αδιαφήμιστη καφετέρια με αναβατήρες λιακάδας Σαββατοκύριακου με αλλοπρόσαλη ενημέρωση που μέχρι πέρσι ήθελε μέρες να ξεχιονιστεί είναι το ΧΚΠ. Μπράβο ρε μάγκες για Ηρακλή Οδυσσέα καθημερινές. Σε σένα λέω. Ανακοινώστε μας τι θα δουλεύει και πότε και μέχρι πότε όμως.
 13. 😂😂 Τι μέρα αυτή χτες. Χιόνι αφρός, κόσμος καθημερινής (και ας ήταν αργία 😝), 7/7 με Άρτεμη απο πρωί και επική Στύγα. Το φτυάρι για να ξεπαρκάρω από Αμπελόκηπους και να ξαναπαρκάρω άξιζε. Ευχαριστούμε το κρατικό μηχανισμό που κράτησε όλους τους Αθηναίους που θέλανε να φάνε πούδρες σπίτι τους και τους υπέυθυνους για το δρόμο για Καλάβρυτα + Χ/Κ για την άψοψη κατάσταση.
 14. Mπράβο ρε Καλαβρυτάρα. Κρίση, covid, αλλοπρόσαλα χιονοδρομικά δε ξέρω τι άλλο θα μας βρει αλλά τα χιονοδρομικά μας δίνουν σερί σούπερ σκι που ζηλεύουν πολλές χώρες. Μην βλασφημείς τέκνον. Του Αγίου Ονουφρίου του Ελπιδοπουδριστή ήταν βοήθειά μας, να προγραμματίσουμε όλοι την λιτανεία για τον Άγιο Ονούφριο τον Μεταελπιδοπουδριστή από την Κυριακή και μετά. Ας ανάψουμε ένα κεράκι και ας ευχηθούμε η αξιοπιστία και η συνέπεια των χκ να κάνει τους πιστούς να προσκυνούν πιο συχνά καθημερινές. Όχι μόνο στις λειτουργίες του Σαββάτου και της Κυριακής μπας δούμε άσπρη μέρα και πραγματική πίστη γενικά στην χιονοδρομία μας. Όπως θα σας έλεγε ο πνευματικός σας το να πηγαίνεις μόνο την Κυριακή στην εκκλησία με όλο το χωριό δεν είναι σωστό. Όποτε μπορείς πέρνα να προσκυνήσεις. Ας συγχαρούμε και το κράτος που τις κάνει επίσημες αργίες του Αγίου Ονουφρίου επιτέλους, τόσα χρόνια το φωνάζουμε. (ρεκόρ κρυου χιούμορ post?)
 15. Last week
 16. Σημερα το μενού είχε Les Deux Alpes. Αφού μας ξύπνησαν από το αξημερωτο, μας στρίμωξαν στο πουλμαν για να περάσουμε από λαγκάδια, απο παγωμενες λιμνες Και αλλά επικίνδυνα μέρη, για να φτάσουμε στο les deux Alpes Μας ξεφόρτωσαν, μας φωτογράφισαν (δεν μου την έχουν στείλει την φωτογραφια) και μας ξαμολήσαν. Εμεις επιτελους βρήκαμε καλό χιονι οποτε κάπου εδώ τελειωνει η περιγραφή γιατί είχαμε και δουλειές να κανουμε.
 17. Του πουδριστή μεγάλη η χάρη του σήμερα (κλεμμένο). Λαός έτρεξε να προσκυνήσει: Τι μέρα κι αυτή... χαμηλά μισό μέτρο πούδρα. Στα δέντρα περισσότερο. Δεν έμειναν πόδια. Ευχαριστούμε Καλάβρυτα για τη πολύ σωστή και έγκαιρη πλήρη λειτουργία! Πάντα τέτοια! Ευλόγησον
 18. Μια χαρά είναι η Βάρη, με εξαιρετικές ταβέρνες και μόλις 2,5 ώρες από Παρνασσό-Καλάβρυτα κ λίγο παραπάνω για Βελούχι. Μία χαρά σκι intermediate έχει και η salomon, ψάξε το s/max 8. Γιατί πρέπει να πας σε all mountain και όχι πίστας μιας και είσαι αρχάριος? Ένα σκι σαν το max 8 είναι ο,τι πρέπει θεωρω.
 19. Μόνο αυτό έβγαλα από φαγητά…. Τωρα κάτι ριζοτα, μοσχάρια, κλπ κλπ τα εφαγα δίχως φωτογραφιση
 20. μπράβο... πολύ σημαντική η δυνατότητα επαναλειτουργίας - χρόνος αποκατάστασης ....λειτουργίας αναβατήρων και πιστών μετά την κακοκαιρία. (resilience-ικανότητα ανάκαμψης) Ρόλο παίζει το έμψυχο δυναμικό (εμπειρία-εκπαίδευση....βοηθάει σημαντικά), αναβατήρες (μοντέρνοι-αποσυμπλεκόμενοι), διαστρωτικά (αξιόπιστα και πολλά). Νομίζω φέτος ευχαριστιόμαστε .....αναβατήρες και πίστες.....κι δρόμους από Αμφίκλεια τουλάχιστον Επικοινωνία, έκδοση εισιτηρίων- τιμολογιακή πολιτική, ωράριο, πρόγραμμα λειτουργίας.....χρειάζονται βελτίωση....ελπίζω να την δούμε κι αυτή.. Το ΧΚ "φλερτάρει" /"τροφοδοτείται" στην καθημερινότητα του με την "κακοκαιρία", αυτό που κάποιοι μπορεί να το αντιλαμβάνονται ή και να το βιώνουν ως "καταστροφή". βλ. τρέχουσα κακοκαιρία "ελπίς" Γι'αυτό απαιτείται σχεδιασμός-συνεργασία/πρόληψη-ετοιμότητα-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ -ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ , όχι ως αντιμετώπιση έκτακτης ανάγκης αλλά ως αναμενόμενης , σχετικά προβλεπόμενης, καλοδεχούμενης ... χιονοθύελλας (πάγος, αέρας κ.λπ) .."ζωοδότρας" για το ΧΚ δύναμης. Πρώτα η χιονοθύελλα φέρνει το χιόνι (περίοδος "δημιουργίας σκηνικού"), μετά ο ήλιος φέρνει τον κόσμο (περίοδος "εκμετάλλευσης-παραγωγής τουριστικού προιόντος")... Και τα δύο χρειάζεται κάθε ΧΚ....κι για τα δύο πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα...κι αυτό δεν είναι εύκολο
 21. Πριν από λίγο διάβασα για την ζημιά πού έπαθε η Goggia. she sprained her left knee, partially tore a cruciate ligament and suffered a “minor fracture” of the fibula bone in her leg – plus some tendon damage
 22. Έχει κλιση να τσουλάς και να κάνεις στροφούλες, δε θέλει σπρώξιμο. Πιο πολύ κλίση από της Βασιλίτσας. Απλά είναι δρόμος πρακτικά όπως λέει και ο flocon, στενός όσο βλέπεις στις φώτος αλλά έχει και κάτι λίγο πιο φαρδύ που νομίζω φαίνεται στις φώτος κάτω. Σαφώς και να πας Μαίναλο τουλάχιστον μια φορά καθώς υπάρχει και το κάτω, που είναι επίσης αξιοπρεπέστατο και φαρδύ. Μικρούλι αλλά εξαιρετικό για μάθηση με ωραία κλίση. Είναι τόσο όμορφο και θα κάνεις πολλές στροφούλες σε ήπια κλίση που θα περάσεις υπέροχα. Αν σου αρέσει ξαναπάς. Όλοι πρέπει να πάνε μια φορά Μαίναλο, μην το ξεχνάμε. Για υποστήριξη και επειδή είναι πανέμορφο. Άσε που μερικοί το ερωτεύονται και ξαναπάνε ξαναπάνε κλπκλπ Και μια ζωγραφιά...
 23. Το 2006, με μπόλικο χιόνι... Όμορφη πίστα, μάλλον στενή και όχι απότομη.
 24. Ανέβηκε κάποιος σήμερα να πεί πως είναι ο δρόμος από Αθήνα μέχρι ΧΚΠ;
 25. Το ξέρω. Άλλο βουνό είναι με Οδυσσέα ανοιχτό Αν μας έλεγαν και πως μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας να ξέρουμε για να ανέβουμε επειδή θα είναι ο Οδυσσέας σε λειτουργία. Χτες ηταν κόκκινος...
 26. Τρι 25/1/2022 Kronplatz (ITA) W GS Schladming (AUT) M SL
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...