ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted May 21, 2010 ...κι εγώ ψάχνω για ΜΚ2,μπορεί κανένας να με διαφωτίσει; Κάντε μία βόλτα στην Κάνιγγος (Μιχ.Βόδα) και κάτι θα βρείτε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 21, 2010 Eγω εχω το Τechnics SL-D2 Δυστυχως η Shure επαψε να βγαζει την καταπληκτικη Shure Hyperelliptic M97HE και τωρα φοραει μια πιο δευτεροκλασατη κεφαλη, μεχρι να παμε πισω... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted May 21, 2010 Το να έχεις pick up (turntable) στην εποχή μας, δείχνει ότι είσαι audiophile. Το να αναφέρεσαι σε VCR δείχνει ότι είσαι πουρό! Είμαι λοιπόν τόοοοσο πουρό (ή παραδοσιακός αν προτιμάτε), που έψαξα επίμονα και βρήκα VCR και DVD player, 2 σε 1; Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 10, 2010 http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=200783 Ωραιες οι φωτο ....αλλα αλλαξτε τις ρυθμησεις γιατι μας βγηκαν τα ΜΑΤΙΑ Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 10, 2010 Ωραιες οι φωτο ....αλλα αλλαξτε τις ρυθμησεις γιατι μας βγηκαν τα ΜΑΤΙΑ Thanx, τί εννοείς;;; Μιά χαρά φαίνονται στο netbook μου! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 10, 2010 Thanx, τί εννοείς;;; Μιά χαρά φαίνονται στο netbook μου! Σ ε εμενα εμφανιζονται λου μικρες στην πανω γωνια.......λες να φταιει το νοτ μου?εχω το 11.6 tis ACER Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 10, 2010 Σ ε εμενα εμφανιζονται λου μικρες στην πανω γωνια.......λες να φταιει το νοτ μου?εχω το 11.6 tis ACER Δεν ξέρω! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 10, 2010 Ωραιες οι φωτο ....αλλα αλλαξτε τις ρυθμησεις γιατι μας βγηκαν τα ΜΑΤΙΑ Gavis... για να δεις τις φωτο στην αναλυση που ειναι ανεβασμενες, κανεις κλικ στη φωτο (στη μαυρη μπαρα απο πανω της)... Βγαινει σε καινουριο παραθυρο... και μπορεις να την μεγαλωσεις κι αλλο! Για παραδειγμα... δεν σου πεφτει λιγη η Γιωτα οπως φαινεται στην οθονη μου!!... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 10, 2010 μια χαρα ειναι........ Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 10, 2010 Για παραδειγμα... δεν σου πεφτει λιγη η Γιωτα οπως φαινεται στην οθονη μου!!... Thanx Μάκη! Διάλεξες και την πιό αγαπημένη από τις αγαπημένες μου φωτόs! Αυτές είναι οι αναφερόμενες σε άνω ποστ μου φυτείες Colgate!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 10, 2010 μια χαρα ειναι........ Ούφ! Ευτυχώς! Πάλι πέρασα τις εξετάσεις!! Στο νήμα, αλλά πέρασα!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 10, 2010 μια χαρα ειναι........ Γεια τις φωτογραφιες δεν μιλουσαμε? Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 10, 2010 Γεια τις φωτογραφιες δεν μιλουσαμε? Γειά σας & χαρά σας!! Ναι, για τις φωτογραφίες μιλούσαμε, αλλά με εμάς που έμπλεξες, από παντού πρέπει να φυλάγεσαι!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 11, 2010 Γειά σας & χαρά σας!! Ναι, για τις φωτογραφίες μιλούσαμε, αλλά με εμάς που έμπλεξες, από παντού πρέπει να φυλάγεσαι!! Για μενα προσωπικα μην ανησυχεις ξερω να φυλαγομαι απο "γνωστους αγνωστους) Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 11, 2010 Γεια τις φωτογραφιες δεν μιλουσαμε? Για μενα προσωπικα μην ανησυχεις ξερω να φυλαγομαι απο "γνωστους αγνωστους) Ναι καλα!!!... Αν η Γιωτα ειχε βαλει καμμια θερινη της (απο την Μυκονο να 'ουμ'...) θα 'χε γινει πανικος στο ισιωμα... οχι τωρα που το παιζεις cool!! Κατι τετοιο να 'ουμ'... Καντε κλικ στην εικονα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 11, 2010 Αν η Γιωτα ειχε βαλει καμμια θερινη της (απο την Μυκονο να 'ουμ'...) θα 'χε γινει πανικος στο ισιωμα... οχι τωρα που το παιζεις cool!! Κατι τετοιο να 'ουμ'... Καντε κλικ στην εικονα... Πώ πώ Μάκη, προς στιγμή τρόμαξα!!! Πού τις βρήκε σκέφτηκα ΑΥΤΕΣ τις φωτός????!!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 11, 2010 Πώ πώ Μάκη, προς στιγμή τρόμαξα!!! Πού τις βρήκε σκέφτηκα ΑΥΤΕΣ τις φωτός????!!!!! Στειλτες μου ...και θα σε κανω... βασιλισσα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 11, 2010 Φιλε Μακη ,την "ανεση" ....την εχεις ...η... δεν την εχεις.....ασ το καλητερα (εχει χαρη που υπααρχουν και τα προσωπικα δεδομενα) Aς μεριμνησει καποιος συντονιστης γιατι εγινε της ΜΥΚΟΝΟΥ!!!!!! Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 11, 2010 ...Aς μεριμνησει καποιος συντονιστης γιατι εγινε της ΜΥΚΟΝΟΥ!!!!!! Η Γιωτα ειναι Συντονιστρια... βρεστα με δαυτην!! Εγω ημουν παλια συντονιστης, αλλα βγηκα στη συνταξη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 11, 2010 Η Γιωτα ειναι Συντονιστρια... βρεστα με δαυτην!! Εγω ημουν παλια συντονιστης, αλλα βγηκα στη συνταξη... Μονο ο Λαππας βαζει τα πραγματα στην θεση τους........ Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 13, 2010 (edited) Mετα απο ποσες μερες απο την κατάθεση τις συνδρομης μαθαίνουμε τα σχετικά ??? Επεσε το παραδακι Edited October 13, 2010 by Gavis Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 13, 2010 Ελα το χρημα το επενδιουμε εδω εισαι βρουτε ..... Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted October 13, 2010 εδω εισαι βρουτε ..... Δεν καταλαβες ακομη .........FBI(GAVIS) Quote o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 13, 2010 εδω εισαι βρουτε ..... με κατασκοπεύεις βλεπω ..δεν τολμω ουτε να κουνηθώ χωρις να με παρεις χαμπάρι Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted October 13, 2010 μα ειναι αυτονόητο ενας πρεζιτεντ δεν κυκλοφορεί χωρίς φύλαξη απο ατομα του εφφ μπι καιι Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites