Yota 472 Report post Posted December 18, 2009 Περπατούσα το πρωϊ στο Σύνταγμα κι εκεί που σκεφτόμουν τί δώρα θα ήθελε η αφεντιά μου για τα Χριστούγεννα και με πλημμύριζε ένα αίσθημα πληρότητας & ευτυχίας για τα assets μου γενικότερα , σκεπτόμενη ότι βασικά, δεν χρειάζομαι τίποτα, ξαφνικά μου πασσάρουν στο χέρι έναν κατάλογο από γνωστό Αθηναϊκό κατάστημα που πουλάει όλα τα αγαθά που ξεκινάνε από i...-something...etc - iPods, speakers, MacBooks, i-games consoles....++, PC Games, telescopes, CAMs, iPhones,TVs LCDefgijk....Microhifis, e-books, GPSsss......και ξαφνικά διαπιστώνω ότι δεν έχω τίποτα από αυτά!!! Πάει η πληρότητά μου!!! Απορώ πώς ζω...έτσι στερημένη!! Νιώθω τουλάχιστον σαν τη γιαγιά μου...είμαι 125 χρόνια πίσω τεχνολογικά... Ευτυχώς που αύριο φεύγουμε για Selva και κάπως παρηγορήθηκα...Επειδή λοιπόν θα λείπουμε τις γιορτές, εύχομαι τώρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ, ΚΑΛΑ, ΖΕΣΤΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2009!!! Με υγεία, τύχη και καλή διάθεση να περάσετε όλοι τέλεια με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σημαίνουν πράγματα για τη ζωή σας!! Κι εμείς οι εκδρομείς , καλά να πάμε, καλά να γυρίσουμε κι εκεί είναι σίγουρο ότι θα περάσουμε καταπληκτικά!! Φιλιά λοιπόν και πολλές ευχές σε όλους Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 18, 2009 Επίσης, επειδή τα 2/3 του moderating team θα λείπουν (προσοχή οι...επίδοξοι ταραξίες: έχουμε back up !!!) , σας ευχόμαστε Kαλά Χριστούγεννα!!! Φιλικά εκ του moderating team Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 18, 2009 Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος. Χιόνια πολλά στα πόδια μας και θέρμη στην καρδιά μας. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted December 18, 2009 Eυχομαι κι εγω καλα και ονειρεμενα Χριστουγεννα σε ολους να τα περασετε οπως επιθυμειτε. Για εμας μην ανησυχειτε....το πολυ πολυ να χαθούμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 18, 2009 ...όλα τα αγαθά που ξεκινάνε από i...-something...etc ... Φιλιά λοιπόν και πολλές ευχές σε όλους Εμενα το i-sihtir μου ηρθε στο μυαλο! Anyway.... Χρονια Πολλα κι απο μενα! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted December 18, 2009 ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!! ΣΤΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!! Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 18, 2009 Εμενα το i-sihtir μου ηρθε στο μυαλο! Φιλικα ΜακηςΜ Μάκη μου!! Μακούλη μου, συμβουλέ μου (!!) πάντα με την καλή κουβέντα στο στόμα!! Κι εγώ σ' αγαπώ!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 18, 2009 Καλές γιορτές, με υγεία και χαρά σε όλους. Εύχομαι παρά τους τρελούς ρυθμούς της σύγχρονης καθημερινότητας να βρούμε το χρόνο και την ηρεμία για να νοιώσουμε το νόημα των Χριστουγέννων Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 18, 2009 Μάκη μου!! Μακούλη μου, συμβουλέ μου (!!) πάντα με την καλή κουβέντα στο στόμα!! Κι εγώ σ' αγαπώ!! Δεν το'πα σε σενα καλε!... Αλλα μας εχει πρηξει το συγχρονο marketing... Αντε, για να εξιλεωθω, σου βαζω μια καρτα να τη στειλεις στα αγαπημενα σου προσωπα! Οπως και ολες οι ελευθερες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 18, 2009 Ευχαριστώ! Αφιερωμένη λοιπόν!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 18, 2009 Ευχαριστώ! Αφιερωμένη λοιπόν!! Εεεε! Εσυ δεν παιζεσαι... Καθαρισε το mailbox σου γιατι θα σου ερθουν γυρω στα 268 ΡΜ απο τους επιδοξους παραληπτες! Ακου να την ποσταρει στο φορουμ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
AggelosP 7 Report post Posted December 18, 2009 Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και ευτυχία. Στους εκδρομείς εύχομαι να περάσουν τέλεια (που θα περάσουν, ανεξαρτήτως ευχών). Είμαι σίγουρος οτι με την συμπεριφορά τους θα διαφημίσουν τον σύλλογο και στο εξωτερικό. Quote Share this post Link to post Share on other sites