Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

παιδια καλησπερα τωρα εκανα register σε αυτο το forum γιατι μου φανηκε πολυ καλο για θεματα χιονοδρομιας.θελω να παω στο Bansco 23/2 me 27/2 δεν εχω ξαναπαει εξωτερικο για σκι και οποιος μπορει να δωσει μερικες πληροφοριες. ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να παω απο Αθηνα?Υπαρχουν ξενοδοχεια κοντα στα lifts,πρεπει να κλεισω απο δω η θα βρω αν παω εκει? τι ειναι η γονδολα δε καταλαβαινω στο χαρτη του χιονοδρομικου?

Edited by ksmpilis

παιδια καλησπερα τωρα εκανα register σε αυτο το forum γιατι μου φανηκε πολυ καλο για θεματα χιονοδρομιας.θελω να παω στο Bansco 23/2 me 27/2 δεν εχω ξαναπαει εξωτερικο για σκι και οποιος μπορει να δωσει μερικες πληροφοριες. ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να παω απο Αθηνα?Υπαρχουν ξενοδοχεια κοντα στα lifts,πρεπει να κλεισω απο δω η θα βρω αν παω εκει? τι ειναι η γονδολα δε καταλαβαινω στο χαρτη του χιονοδρομικου?

η γονδολα είναι ένα τελεφερικ μέσα στο χωριό που σε ανεβάζει στο κυρίως πιάτο του χιονοδρομικού (στην βάση για τις πίστες)

για μετάβαση από Αθήνα οι τρόποι είναι πολλοί (τρένο, αυτοκίνητο, ski bus κλπ), ξενοδοχεία υπάρχουν επίσης πάρα πολλά και κοντά και μακριά (και φτηνά και ακριβά κλπ)

κοίτα αυτό το topic από την πρώτη σελίδα και θα δεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα (αν πάλι θέλεις κάτι συγκεκριμένο στέιλε pm)

πάντως το μόνο που θα σου πω είναι ότι αφού μέχρι τώρα έχεις πάει μόνο σε ελληνικά χκ, στο bansko θα εντυπωσιαστείς από πίστες - lifts (τόχουμε πάθει όλοι αυτό μην ανησυχείς)