Yota 472 Report post Posted April 12, 2011 Μπορείς πάντως αντί για κεφαλοκλείδωμα να του περάσεις χειροπέδες με ροζ γουνάκι κατά προτίμηση. Αυτές τις πήρες από μένα!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
PID 0 Report post Posted April 12, 2011 Αυτές τις πήρες από μένα!!!! Τις ήθελα για μια σύλληψη.... Θα σου τις επιστρέψω σύντομα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Athos 12 Report post Posted April 12, 2011 Προφανώς και δεν υπάρχει και καλώς δεν υπάρχει. Αν έχεις τρακάρει ποτέ, τί έκανες μέχρι να έρθει η τροχαία; Κακώς θα έλεγα.. 1500 άνθρωποι μαζεμένοι τέρμα θεού, ένας μπατσάκος δε θα έβλαπτε.. διότι μέχρι να ρθει από Αράχωβα (αν ο υπηρεσίας δεν είναι μόνος του, αν το αμάξι δεν είναι χαλασμένο, αν κλπ) οι μάρτυρες εξαφανίζονται, ο άνθρωπος του κέντρου κουράζεται, και χωρίς σωματική βία ο υπαίτιος στάνταρ εξαφανίζεται.. στο τρακάρισμα είναι διαφορετικά, έχεις τις πινακίδες.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted April 12, 2011 σωστά όλα αν και το πράγμα μπορεί να κολλήσει ήδη από το (1), ο υπαίτιος να μη δίνει τα στοιχεία του ή να πει ότι δεν έχει μαζί του ταυτότητα ή να δώσει κάποιο λάθος στοιχείο (πχ πατρώνυμο), από την κάρτα του δεν προκύπτει, άσε που μπορεί η κάρτα να γράφει άλλο όνομα, δεν ξέρω τι αστυνομικές αρμοδιότητες έχει ο σεκιούριτι του Κέντρου.όλα αυτά θα δούμε πώς δουλεύουν μόνο όταν πρόκειται να πέσει η μήνυση.. και φαντάσου τώρα ... να κάνω εγώ σκι με το όνομα του ξάδερφού μου στην κάρτα γιατί έτσι απλά το θέλησε η ταμίας ... και όσο και αν επέμεινα ΔΕΝ μου έδινε πίσω την κάρτα με το ονοματεπώνυμο και τη φωτογραφία μου!!! έτσι απλά ... γιατί έτσι είναι το "σύστημα" ! ότι να 'ναι δηλαδή άντε τώρα να γίνει κάτι σωστό... όταν αυτοί προτιμούν να είναι όλα μπάχαλο! και ποιος θα πιστοποιήσει ποιοι ήταν παρόντες;;; ο πιστέρ;;; είναι η δουλειά του;;; ο θύτης δε θα προσπαθήσει να παρουσιάσει κολλητούς για μάρτυρες να τα πουν αλλιώς; καλά ο yo-snb που έπεσε πάνω στη Γιώτα είχε συνείδηση και έμεινε να δει ότι είναι καλά... αν της είχε κάνει όμως σοβαρή ζημιά και ήξερε ότι θα υπάρχουν κυρώσεις θα έμενε;; μερικές σκέψεις ... για μένα πιο σημαντική είναι η πρόληψη των ατυχημάτων από μέρους των ΧΚ κυρίως ... και φυσικά από εμάς έχω δει δάσκαλο γνωστής μας σχολής να έχει πάρει κάρτα από νεαρό χιονοδρόμο γιατί κόντεψε να του σκοτώσει τον μαθητή ... και φυσικά τον πατέρα του νεαρού παραλίγο θύτη έξαλλο να ... φωνάζει στον δάσκαλο και στη σχολή το πασίγνωστο: "ξέρεις ποιος είμαι εγώ;;;" ναι! είσαι ένας πατέρας που δεν κατάφερε να αναθρέψει τον γιό του Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites