-
-
-
Από την κορυφή του παλιού διθέσιου, δεξιά οι νέοι πυλώνες. Μπροστά στο στον εκσκαφέα η αρχή του απότομου. Εδώ η κορυφή πάνω από το τέλος του διπλού που πηγαίνει το 6θέσιο και αριστερά΄πίσω από τα δένδρα το πεδίο του νέου συρόμενου,
-
Τετραπλό μη αποσυμπλεκωμενο Με τις ζωές μας δεν παίζουμε με πατέντες .
-
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχω πετύχει αποσυμπλεκόμενα χωρίς διάδρομο. Μου φαίνεται κιόλας ότι στο Nauders υπάρχει ένα 8-πλο. Η είσοδος όμως γίνεται σταδιακά και δεν είναι όλοι σε μία ευθεία.
-
ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ Μπότες σκι Dalbello DS Asolo 130 GW Μέγεθος: 28,5 (EU 44) Χαρακτηριστικά: Καλύτερη Χρήση: All Mountain, Πίστα Flex: 130 (προχωρημένο επίπεδο) Φάρδος μπότας: Narrow Τύπος: GripWalk Boots (ISO 23223) Συμβατότητα: Δέστρες GripWalk & MNC Βάρος: 2015g Κέλυφος: Πολυουρεθάνη & Grilamid Liner: Αφρολέξ, προσαρμόσιμο (MyFit) Σχεδίαση: Overlap Design, Power Cage Cuff: Ρυθμιζόμενο Buckles: Μεταλλικά, ρυθμιζόμενα Κατάσταση: Χρήση περίπου 200 ώρες Σε εξαιρετική κατάσταση Καμία τροποποίηση σε liner ή κέλυφος. No molding no boot fitting Δίνονται με όλα τα παρελκόμενα και με ολοκαίνουργιους πάτους dalbello. Περισσότερα σε προσωπικό μήνυμα.
-
Upcoming Events
No upcoming events found -
Today's Birthdays
-