mihalis 4 Report post Posted October 15, 2004 Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει με τις θήκες των σκι? Μάρκες ? Κόστος ? Τι πρέπει να προσέξω στην αγορά μιας θήκης ώστε να με βολέψει? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 15, 2004 1) Να ρυθμιζεται το μηκος του σακου (π.χ. από 180 σε 220cm), 2) Να ειναι απο χοντρο υφασμα (μη διαπερατο –ευκολα- απο το νερο), 3) Να εχει ιμαντες κ για να περαστει στον ωμο (οχι τον δικο μου :oops: ) ή για να σηκωθει σαν αποσκευη, 4) Αν μπορει να εχει ροδακια (υπαρχουν μερικοι αλλα κοστιζουν—πολλοι για snb εχουν!), 5) Να ανοιγει στο διαμηκη αξονα το φερμουαρ κ οχι στο χειλος τους σακου (σα θηκη απο πουρο) & 6) Nα μη δωσετε πανω απο 50-60€ Αυτα μου ηρθαν! :? Κ. (Εγω εχω εναν μονό της Kaestle κ εναν τριπλό της Dynastar – ειναι κ μαυρος, ιδιος με νεκροσακο—μπρρρρ.. :roll: ) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted October 15, 2004 Σχεδόν κάθε Μάρκα έχει σαν αξεσουάρ και σάκους για τα πέδιλα, αν αυτούς εννοείς. Πέρυσι αγόρασα έναν τέτοιο της Rossignol με 30 € ,περίπου εκεί παίζουν όλα απ΄ότι είδα και χώραγε τα δικά μου πέδιλα (160) και του γιού μου (120)+μπατόν παρόλο που δεν ήταν για δυο ζευγάρια. Πάρα πολύ βολικό μπορώ να πώ καθώς δεν ψαχνόμουν πλέον να βρω πέδιλα μπατόν κλπ καθώς στο Λεωφορείο γινόταν Ο χαμός .Εναλλακτικά υπάρχουν και λουράκια με λίγα € που συγκρατούν τα πέδιλα με Velcro (Χριτς-Χρατς στα ελληνικά) και διευκολύνου το κουβάλημα. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted October 15, 2004 Παίδες εγώ αγόρασα ένα πολύ καλό σάκο για σκι απο τα ΙΝΤΕR SPORT. Πολύ γερή κατασκευή, με όλα τα χαρακτηριστικά που προανέφερε ο Κωστής, μάρκας ΤΕCHNOSPORT ( αν θυμάμαι καλά....) και τιμή πολύ χαμηλή (ή 15 ή 25 ευρώ). Α επίσης χωράνε άνετα 2 ζευγάρια. Απο το ίδιο μαγαζί πήρα και σάκο για τις μπότες, επίσης σε πολύ καλή τιμή. Προς το παρόν έχω μείνει ευχαριστημένος.... Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites