Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
porfirio

3-5 Πηγάδια......the time has come.....

Recommended Posts

Απο την κεντρική σελίδα του snowreport:

" Στα 3-5 πηγάδια μπήκε σε λειτουργία η τεχνητή χιόνωση. Εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν το επόμενο Σαββατοκύριακο 27-28/11 το κέντρο θα λειτουργήσει για σκι/snowboard. "

Λέτε ρε παιδιά :D:D:X :?: :?: :?: :?:

Φιλικά

Σπύρος :lol:

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Μπορώ να το επιβεβαιώσω :lol::D:D:X:D:D:X:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μόλις διάβασα την είδηση τους πήρα τηλ. και μου είπαν ότι ΝΑΙ άν ο καιρός είναι κατάλληλος και καταφέρουν να γεμίσουν τις πίστες το επόμενο ΣΚ θ΄ανοίξουν. Δε ξέρω για σας αλλά εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρα να την κάνω για εκεί την άλλη βδομάδα.

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Λογικο να λειτουργησει...εδω στο Μενιδι ειχε χτες το βραδυ 7 βαθμους...Αν ανοιξει φυγαμε!!!

Επισης αν ανοιξει στις 27-28 θα ειναι πολυ καλο γιατι μπορει να ξυπνησουν οι καρεκλατοι των αλλων χιονοδρομικων και να πουν ''Τι ειναι τουτο το θαυματουργο κανονι...ας βαλουμε και εμεις να ανοιγουμε πιο νωρις...''Μακαρι!!!!

Δεν νομίζω ότι θα λειτουργήσουν οι μεγάλες πίστες. Το πιθανότερο ειναι να δουλέψουν τα δυο συρόμενα,baby, επομένως δεν νομίζω οτι αξίζει ενα τέτοια ταξίδι.

Οσο για το θέμα των άλλων Χ/Κ που δεν έχουν κανόνια μην νομίζεις οτι τους ενδιαφέρει. Άλωστε τέτοια εποχή ακόμα και όλες οι πίστες να ανοίξουν στα 3-5 πηγάδια το ΣΚ 27/28 δεν θα 'εχει πάνω απο 100 άτομα αφου το σκι στην Ελλάδα για τον πολύ κόσμο ειναι την περίοδο 15/1-15/3.

:D:(:cry::X:D:shock: Δε μπορεί.....κάποιο λάθος θα έχει γίνει :!: :!: :!: :!: :!:

Πάντως αν αληθεύει και ανοίξει, δε θα αξίζει να λεγόμαστε ΣΤΟΥΧ, αν δε

θα είμαστε οι πρώτοι που θα το εγκαινιάσουμε !!!! :D Κυρίως βέβαια απο

Κεντρική Ελλάδα και πάνω, που είναι πιο εύκολο, να κανονίσουμε να

πάτε....εε να πάμε!

ΕΕΕΕ!!! ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.....ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ "ΖΑΧΑΡΗ" ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ "ΠΗΓΑΔΙ"?????

With great mountains, comes great skiing!

Και πέρυσι το πρώτο σκι το εκανα στα 3-5 Πηγάδια, σε τεχνιτό χιόνι, αλλα προσέχτε, μην τρελένεστε, δεν μιλάμε για σκι-σκι, απλα ενα τσουλιματάκι-ζεσταματάκι θα ειναι και αυτό γιατι μιλάμε για την κατω πίστα αρχαρίων και οχι για τις κανονικές πίστες.

powder_2009.gif

ε ρε γλέντια που θα κάνουμε! :D:lol: ζεσταματάκι στα πηγάδια όπως και πέρυσι. Βέβαια το πρώτο σκι πέρυσι το είχαμε κάνει πολλά μέλη του ΣΤΟΥΧ 13-12 στο πήλιο και το επόμενο ήταν στα πηγάδια 20-12 με το τεχνητό. :P

Θωμάς

i'm mad about ski!!!

Vipersx Το email που έχεις στο λογαριασμό σου δεν υπάρχει, άλλαξέ το.

Ο Διαχειριστής