Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
kostakiskal

ΠΡΟΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ-SOS

Recommended Posts

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΤΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ(ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΓΩ Α ΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ Ε ΠΕΙΔΗ Ε ΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ) , ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Σ Ε 3 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ :ΣΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ, ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ Η ΣΤΟ ΚΑΙΜΑΚ ΤΣΑΛΑΝ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ-ΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ Σ Ε ΑΥΤΑ ΤΑ 3 , ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ , ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

Kλείσε από τώρα (λίγο χλωμό το βλέπω να βρίσκεις.. :D ) στον Παλαιό Αγ.Αθανάσιο.

Θα πάθεις!!! :shock:

O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ...

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.

Κωστα την ιδια ερωτηση εχω κανει και εγω για Φαλακρο αλλα ακομα κανεις δεν εχει δωσει κανενα στοιχειο....

Αρη,Σταθη δωστε την βοηθεια σας!

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

Κώστα, μπορείς να βρείς πληροφορίες για τον Παραδοσιακό Οικισμό του Αγ. Αθανασίου στην ιστιοσελίδα της Έδεσσας. http://www.edessacity.gr/

Είναι υπέροχα. Πρέπει να κλείσεις από τώρα (μπορεί και να είναι αργά) για να είσαι σίγουρος ότι θα βρείς. :wink:

Για το Φαλακρό μπορείς να βρείς πληροφορίες μέσα απο το site του ΧΚ. (http://www.falakro.gr/Katafigio.htm) :wink:

Δεν έχω πάει αλλά θέλω οπωσδήποτε να περάσω ένα ΠΣΚ εκεί !!!!! :shock:

Καλή διαμονή όπου κι αν πάς.

Δημήτρης

:):D:D:D

Κωστα καλημερα..

Πραγματι ο παραδοσιακος οικισμος του Αγ.αθανασιου ειναι καταπληκτικος.

Σαν 1η επιλογη δες στο Λιθος Τηλ.2381031996

Ειναι ψιλοακριβο αλλα δε θα μετανιωσεις..

Στα ιδια κυβικα ισως λιιιγο χαμηλοτερα δες στο Μetohi inn Tηλ.2381031890

Εχω μεινει και στα 2 και ειναι απιθανα..

Τωρα στο Φαλακρο ,μπορεις να μεινεις στον Βωλακα που ειναι κοντα στο ΧΚ.Δες αυτην την διευθυνση..

http://www.summerholidays.gr/en/nomos.asp?nid=4

Για 3-3 Πηγαδια μπορεις να μεινεις στο Αχίλλειον που ειναι κοντα στο ΧΚ,και ειναι πολυ καλο..Τηλ.23320-44111

Παντως θα προτεινα Καιμακ καθως ο οικισμος εχει και φαγητο πολυ καλο ,και μπαρακια και καμμια σχεση σαν ζωη με τον Βωλακα..

Παντως σαν ΧΚ θα ψηφιζα Φαλακρο αν εχει χιονι και αν φυσικα ανοιξουν ολες οι πιστες..

Άρης έγραψε:

Παντως θα προτεινα Καιμακ καθως ο οικισμος εχει και φαγητο πολυ καλο ,και μπαρακια και καμμια σχεση σαν ζωη με τον Βωλακα..

Παντως σαν ΧΚ θα ψηφιζα Φαλακρο αν εχει χιονι και αν φυσικα ανοιξουν ολες οι πιστες..

Συμφωνώ. Σου έστειλα και p.m. δε ξέρω αν το είδες. Μπορώ να σου στείλω κ άλλα τηλ για διαμονή αλλά πιστεύω οτι ειναι λίγο αργά για να βρεις μέσα στις γιορτές. Συνήθως τα κλείνουν 2-3 μήνες πριν.

ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ!ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΡΩΤΗ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΦΑΛΑΚΡΟ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΩ.ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΜΟΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ Ε ΧΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 1000 ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!ΑΝΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!

Horace Walpole

Κώστα καλησπέρα,

Το Φαλακρό προς το παρόν έχει χιόνι αλλά σε καμία περίπτωση για σκι.

Έχουν γίνει έργα στο δρόμο και πιστεύω ότι έχει πλέον την πιο άνετη πρόσβαση που έχεις δει σε Χ/Κ!!!

Το πρόβλημα με τον Βόλακα και τον Γρανίτη είναι το να βρείς να μείνεις εκεί :lol: . Αν βρείς να ξέρεις ότι θα περάσεις καλά και από φαγητό και από διασκέδαση.

Για τηλέφωνα και για δωμάτια το μόνο που έχω να σου δώσω είναι το τηλ. ενός Σερραίου φίλου (Δασκάλου Σκι) που οργανώνει εκδρομές και βρίσκεται συνέχεια πάνω στο βουνό και φυσικά ξέρει καλύτερα τις εξελίξεις.

Λέγεται Παπαδόπουλος Λάκης και το κινητό του είναι:6944229876, θα σου πει τα πάντα για το Φαλακρό.

Να ξέρεις πως, αν έχει χιόνι, το Φαλακρό είναι πραγματικά ένα πολύ αξιόλογο Χ/Κ με καλές πίστες και για όλα τα γούστα. Έχει πολλά απάτητα με πούδρα αλλά και πίστες που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Σε καμιά περίπτωση, ακόμη και απάτητος να είναι, να μη χάσεις την ευκαιρία να κατέβεις τον "Ανδροκλή" :!: :!:

Ελπίζω να βοήθησα.

Για ότι άλλο στη διαθεσή σου.

Φιλικά

Γιάννης

Slowly the Much Oil !!!

Εχω μιλησει με τον Β.Παπαδοπουλο αλλα ακομα μου εχει πει οτι δεν εχουν βγει τιμες,αν καποιος εχει μαθει κατι νεοτερο απο Φαλακρο ας πει!

Βασιλιτσα πηγαμε περσυ....ας δουμε και κανενα αλλο χιονοδρομικο σωστα κωστα?

O Saltofx βεβαια μου ειπε οτι περσυ δεν ειχαν ανοιξει τα λιφτ και ηταν απαισια αλλα λετε να το καναν επιτηδες?

Εχω την εντυπωση πως Φαλακρο η Βασιλιτσα μετρανε πιο πολυ!

Μετα σκεφτομαστε και Borovets.

Τι λετε οι υπολοιποι???

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

Κωστα καλημερα,

Καποιες πληροφοριες για Χ.Κ.Φαλακρου,στην βαση του χιονοδρομικου λειτουργει καταφυγιο του ΕΟΣ ΔΡΑΜΑΣ,δυναμικοτητας :D ατομων.Επισης στην βαση υπαρχει το cafe-bar,AΝΕΜΟΣΟΥΡΙ με καλη μουσικη και ατμοσφαιρα.Στην κορυφη της 4/θεσιας λειτουργει σαλε στα 2100m με φανταστικη θεα μεχρι Ολυμπο,Αγ.Ορος κτλ.Συνηθως Σαβ/κα οργανωνονται Happenings,εκδηλωσεις κτλ.

Οσον αφορα τα γυρω χωρια,αμεση προσβαση εχει ο Βωλακας,9χλμ απο το ΧΚ.Υπαρχουν 2-3 καλοι ξενωνες,ενδεικτικα αναφερω το ΜΟΝΟΠΑΤΙ Ε6 25230-23916,Ξενωνας Ο ΜΥΛΟΣ 25230-23990.Στο Βωλακα σιγουρα θα βρεις καλο φαγητο!

Το χωριο Γρανιτης απεχει γυρω στα 15χλμ απο το ΧΚ Φαλακρου,ειναι σε πολυ ωραια τοποθεσια,στην πλαγια του βουνου.Εκει υπαρχει το Ξενοδοχειο ΓΡΑΝΙΤΗΣ 25230-23955,www.granitishotel.gr. Καλη προταση για φαγητο ειναι η παραδοσιακη ταβερνα ΤΟ ΧΑΝΙ,αλλα δυσκολο να βρεις τραπεζι Σαβ/κα,αργιες.

Αλλες προτασεις σε μεγαλυτερη ακτινα απο το ΧΚ ειναι το Νευροκοπι,γυρω στα 20 χλμ,Ξενοδοχειο ΟΡΒΗΛΟΣ 2523022515.Αν ωστοσο δεν βρεις ελευθερο δωματιο,κατι πολυ πιθανο για την περιοδο των Χριστουγεννων,υπαρχουν καποιοι ξενωνες σε χωρια που απεχουν περισσοτερα χλμ απο το ΧΚ οπως Ξενωνας ΝΕΟΤΤΟΣ στην ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗ 25220-51000,Ξενωνας ΠΟΤΑΜΩΝ 25230-23524.Υπαρχουν ξενωνες και στην περιοχη ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ-ΣΙΔΗΡΟΝΕΡΟΥ,στον ορεινο ογκο της ΡΟΔΟΠΗΣ αλλα απεχουν πανω απο 1- 1 1/2 ωρα απο το ΧΚ

Μια καλη επιλογη αν σε ενδιαφερει και η νυχτερινη ζωη ειναι η πολη της ΔΡΑΜΑΣ,απεχει γυρω στα 45-50 λεπτα απο το ΧΚ.Μαλιστα την περιοδο των Χριστουγεννων οργανωνονται εκδηλωσεις με το χωριο του Αγ.Βασιλη στα προτυπα των κεντροευρωπαικων πολεων και υπαρχει ξεχωριστο χρωμα.Ξενοδοχεια στην πολη της ΔΡΑΜΑΣ,ΚΟΥΡΟΣ 25210-57200,ΞΕΝΙΑ 25210-33195,ΤΑΣΚΟ 25210-23885,ΕΜΠΟΡΙΚΟ 25210-37925,ΜΑΡΙΑΝΝΑ 25210-31520

Για περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να απευθυνθεις στην ΑΝ.ΦΑ. 25210-62224,Καταφυγιο ΧΚ 25220-41822.Αν θες να εχεις μια εικονα του Φαλακρου μπορεις να επισκεφτεις το site του ΧΚ www.falakro.gr

Σε καθε περιπτωση ευχομαι να εχεις καλη διαμονη,με πολλες καταβασεις.Ελπιζουμε και περιμενουμε,βαβαια,αφθονο χιονι και καλες συνθηκες

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΣΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙ ΑΡΚΕΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΒΑΣΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙ!

Horace Walpole