Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Χθες το χιονι ηταν μια χαρα και καθολου πετρες...Αλλα δουλευαν μονο τα 2 λιφτ (σιλιγκαρνικ κ κολαρσκι) και ενα συρομενο...

Ο κοσμος αρκετος με αποτελεσμα τεραστιο συνωστισμο....Αν βαλεις και τους ελληναραδες μαλλον απο εκδρομες πανεπιστημιων που παιρνουν ενα σανιδι η σκι και πραγματικα οποιον παρει ο χαρος και τους κλασσικους αγγλους θελει πολυ προσοχη...Ειδα τουλαχιστον 3-4 να τρακαρουν και πανω μου επεσε ενας αγγλος....Αυτα...

Edited by giannis3011
  • Like 1

Χθες το χιονι ηταν μια χαρα και καθολου πετρες...Αλλα δουλευαν μονο τα 2 λιφτ (σιλιγκαρνικ κ κολαρακι) και ενα συρομενο...

Ο κοσμος αρκετος με αποτελεσμα τεραστιο συνωστισμο....Αν βαλεις και τους ελληναραδες μαλλον απο εκδρομες πανεπιστημιων που παιρνουν ενα σανιδι η σκι και πραγματικα οποιον παρει ο χαρος και τους κλασσικους αγγλους θελει πολυ προσοχη...Ειδα τουλαχιστον 3-4 να τρακαρουν και πανω μου επεσε ενας αγγλος....Αυτα...

καλα που δώσανε και κολαρακι!

Μη γελάτε ρε για λίφτ μιλάμε...

• Like 1

Μια μερα θα ηθελα να παω Bansko και να παρω αυτο το κολαρακι.... B)

• Like 4

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Καλημερα , εχω κανει κρατηση σε ξενοδοχειο στο bansko και μου ζητανε ολα τα λεφτα μπροστα για 4 νυχτες . Εαν εχει καποιος εμπειρια μπορει να μου πει εαν αυτο ειναι οκ ?? Η δικη μου εμπειρια απο αλλα χιονοδρομικα Αυστρια Γιαλλια ειναι οτι δινεις προκαταβολη και εξωφλεις εκει .

Καλημερα , εχω κανει κρατηση σε ξενοδοχειο στο bansko και μου ζητανε ολα τα λεφτα μπροστα για 4 νυχτες . Εαν εχει καποιος εμπειρια μπορει να μου πει εαν αυτο ειναι οκ ?? Η δικη μου εμπειρια απο αλλα χιονοδρομικα Αυστρια Γιαλλια ειναι οτι δινεις προκαταβολη και εξωφλεις εκει .

εδω είναι βαλκανια(υπάρχει και τραγούδι)!!

Δώσε την προτη μερα,ποτε δεν εχω τύχει να πρέπει να δώσεις όλες της μερες

• Like 1

Άποψη μου δεν είναι οκ! Έχω παει 3 φορές για γιορτές κ πάντα δίναμε προκαταβολή μόνο. Κ εκτός εορτών ούτε καν προκαταβολή.

Edited by OliaTax
  • Like 2

Σήμερα μου είπαν ότι λόγο εορτών θέλουν όλα τα λεφτά και αν δεν θέλω επειδή έχουν πληρότητα να μου ακυρώσουν την κράτηση regnum

Μην κοιτας το προορισμο(βουλγαρια),ειναι η πολιτικη που εχει το καθε καταλυμμα.Μπορει και στη Βενετια πχ να σου ζητησουσαν ολο το ποσο.Συνεννοησου μαζι τους.Εμεις το κλεισαμε 2 μηνες πριν και μου ζητησαν τα μισα προκαταβολη.Αλλα ετσι ετυχα πολυ καλης και οικονομικης προσφορας....

• Like 1

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Τότε είσαι σε αδιέξοδο. Άμα είναι σίγουρο ότι θα πας κ δεν βρίσκεις τίποτα άλλο. Θα τα δώσεις όλα. Κ να περάσεις καλά.

Το μόνο που σκέφτομαι είναι να έχω δώσει τα χρήματα , να αρωστησει κανένα παιδί και μετά ;;; Οποίος έχει παιδιά μπορεί να καταλάβει. Ποιος με εξασφαλίζει για την επιστροφή μέρους των χρημάτων ;;

Σήμερα μου είπαν ότι λόγο εορτών θέλουν όλα τα λεφτά και αν δεν θέλω επειδή έχουν πληρότητα να μου ακυρώσουν την κράτηση regnum

Αν θες κηθαξε elegant lux,ειναι φίλος μου,πιστεβω θα σου ειναι και πιο οικονομικά

Πως να συμβιωσουν 5000 χιονοδρομοι μαζί με 20.000 άσχετους στο χώρο.Από φοιτητές μέχρι τον κάθε πικραμένο.

Απορω.

Οποίοι ανέβουν εύχομαι να περάσουν καλά.Και να είναι κινδυνολογιες τα γραφόμενά μου.

• Like 1

101277.jpg

Χθες είχε ομίχλη μέχρι περίπου 11:00 αλλά αραιή οπότε έβλεπες άνετα. Μετά άνοιξε ο καιρός και βγήκε ο ήλιος. Το παράδοξο ήταν ότι η κάρτα είχε κανονική φουλ τιμή με το πλατό κλειστό και τις καρέκλες παρκαρισμένες. Μπορούσε να ανοίξει άνετα αλλά μάλλον το κρατάνε για τις γιορτές. Αυτό δεν μου άρεσε η αλήθεια είναι. Την προηγούμενη Κυριακή με ανοιχτό το πλατό και τις κόκκινες είχε μισή τιμή.

Η εκδρομή των φοιτητών από πανεπιστήμια τελειώνει σήμερα οπότε φεύγουν αυτοί. Κάποιοι άγγλοι ήρθαν για εφταήμερο με άφιξη προχθές. Γενικά για Χριστούγεννα θα έχει πληρότητα λογικά.

Οι πίστες πάγος σε πολλά σημεία. Δεν είναι απαραίτητα κακός ο πάγος, μαθαίνεις να είσαι προετοιμασμένος και για αυτό, παρόλο που δεν ακούγανε καθόλου οι σανίδες και τα πέδιλα σε αυτό που τους λέγανε τα πόδια :)

Τα κανόνια δουλεύανε μέχρι και κατά την διάρκεια της ημέρας χθες για κάποια ώρα και σίγουρα το βράδυ βάλανε αρκετό.

Κόσμο αρκετό αλλά υποφερτή κίνηση στις πίστες. Λίγοι ντόπιοι.

Παρα όλα αυτά περάσαμε ωραία με Βαγγέλη. Συναντήσαμε στο τέλος και κατι φίλους.

ΥΓ: Πρέζιντεντ πάλι σανίδι ο βάνκος!!! :D

• Like 5

1162895.jpg

Κυριακο,το πάγο καλό ειναι,κάνε σέρβις στα σκι σου για να μπενουν καλύτερα :)

Με καλα πέδιλα στο πάγο γίνεστε σούπερ σκιέρ :)

• Like 1

Πάγο σκληρό εννοώ πέπε. Δεν μπαίνει με τίποτα το μαχαίρι μέσα, έβλεπα και κάποιους άλλους από σχολές που γλυστρούσανε την στιγμή που γωνιάζανε

1162895.jpg

Ναι γιατι ειναι τεχνιτο το χιόνι,και παγώνει ,αλλα ειναι το καλύτερο για σκληρά πέδιλα και καλοτροχισμενα:)

Βέβαια δεν παίζεις εκεί,ούτε απολαμβάνεις τη βόλτα,μονο σκύβεις και τα χώνεις :)

• Like 2

Καλό ακούγεται. Aπό δυσκαμψία τα δικά μου είναι λίγο πιο κάτω από medium οπότε το ξεχνάμε...

Θέλουμε ακόμα ψωμιά :D

1162895.jpg

ανεβαινω μεθαυριο και για καποιο λογο φοβαμαι τις θερμοκρασιες και το ποσο κοσμος μαζευεται,ειδικα τωρα που ξεκινησα και το αλλο αθλημα ,και κανω με ολους τους αρχαριους και εγω :P

-κολλημενος στο σαιτ να κοιταω τις καμερες-

θα τα παρω μου φαινεται και θα παρω σκι :P να κατεβαινω τοντορκα κουτρουβαλωντας, τουλαχιστον θα μαι μονος μ :shuriken:

• Like 2

ski vs sb? (for now)

i will be in BANSKO between 23 & 27th of december,

portofolio : https://500px.com/georgeps

qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK

Γιώργο μεθαύριο μπάνσκο ανεβαίνεις? Για πόσες μέρες? Να έχεις και το πιεμάρ ανοιχτό στα 8/20 καλού κακού ;)

• Like 1

1162895.jpg

Γιώργο μεθαύριο μπάνσκο ανεβαίνεις? Για πόσες μέρες? Να έχεις και το πιεμάρ ανοιχτό στα 8/20 καλού κακού ;)

ναι, παμε για βουνο απο 25-28, θα το εχω ανοιχτο 8-20 και αν εχει κοσμο παμε 5-20

θα ανεβεις και εσυ?

Πεπε ευχαριστωω

Edited by GeorgePS

ski vs sb? (for now)

i will be in BANSKO between 23 & 27th of december,

portofolio : https://500px.com/georgeps

qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...