gatz 6,724 Report post Posted September 29, 2016 κάποα σκέψη υπάρχει για χαμηλού κόστους εκδρομή τον Νοέμβριο σε αυστρακό παγετώνα..... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted September 29, 2016 Πόσο χαμηλού δλδ; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,724 Report post Posted September 29, 2016 (edited) Πόσο χαμηλού δλδ; εσένα δεν το επιτρέπει το πόδι σου ........ πέραν της πλακας το ψάχνουμε για διαμονή σε πανσίον με 4 μερες σκι Edited September 29, 2016 by gatz 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted September 29, 2016 Ρωτάω για κάτι φίλους από το χωριό...δεν τους ξέρεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 29, 2016 κάποα σκέψη υπάρχει για χαμηλού κόστους εκδρομή τον Νοέμβριο σε αυστρακό παγετώνα..... απο τον συλλογο ! Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,724 Report post Posted September 29, 2016 απο τον συλλογο !Τι εννοεις Νικο;;Να οργανωθεί απο τον σύλλογο ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted September 29, 2016 Ποσο θα κοστίσει ;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted September 29, 2016 Αρχές Δεκεμβρίου ίσως είναι καλύτερα διοτι με βολεύει κατι σε Stubai ας πούμε? Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
nikiforos 130 Report post Posted September 29, 2016 κάποα σκέψη υπάρχει για χαμηλού κόστους εκδρομή τον Νοέμβριο σε αυστρακό παγετώνα..... Ενδιαφερουσα κωστα η σκεψη σου!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 30, 2016 Τι εννοεις Νικο;; Να οργανωθεί απο τον σύλλογο ; μου αρεση κωστη που κάνεις - πως δεν καταλαβαινεις Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted September 30, 2016 κάποα σκέψη υπάρχει για χαμηλού κόστους εκδρομή τον Νοέμβριο σε αυστρακό παγετώνα..... Για πες........... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,724 Report post Posted September 30, 2016 (edited) μου αρεση κωστη που κάνεις - πως δεν καταλαβαινεις πραγματικά δεν καταλαβαίνω . Τι θες να πεις ? αν γίνει να Την οργανώση ο σύλλογος ? Να την οργανώση η ΟΕ εκδρομών ? Να μην την ανακοινώνω εδω μέσα ? Να υπάρχει προυποθεση να εισαι μελος για να συμμετάσχεις ? Στην ουσία είμαστε μια παρέα που αν βρούμε κατι οικονομικό και μας αρέσει ,το σκεφτόμαστε. Τιποτα παραπάνω Edited September 30, 2016 by gatz 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted September 30, 2016 ακούω λεπτομέριες,,,,,ή να περιμένω την απόμενη συνάντηση? άντε γιατι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και η χιονοστέρηση χτυπάει κόκκινο 2 Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,724 Report post Posted October 3, 2016 (edited) Σε μια πρώτη ερευνα βρεθηκαν τα πιο κατω 3-7/12 hotel brennerspitz 4*-neustif stubai 580/άτομο/πρωινό και δείπνο pension bergheil - kaprun 510/άτομο/πρωινό διατροφη περιλαμβάνονται αεροπορικά και μεταφορές αλλα περιμενω και αλλες απαντησεις μου φαινονται λιγο ακριβα (φυσικά αν αντι 4ημερου γίνει βδομάδα αλλαζει αρκετα το κοστος ανα ημερα) Edited October 3, 2016 by gatz 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites