iliastra 1 Report post Posted March 25, 2017 Καλησπέρα και χρονια πολλά, Βρισκω την εν λόγω μάσκα με φακό persimmon + ενα φακό iridium στα 70 ευρω.... εχεια κανεις άποψη για την μάσκα??? είναι καλή?? ή θα κλαίω τα χρήματα?? επίσης η τιμή ειναι καλή ή....??? ευχαρστω εκ των προτέρων Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 25, 2017 Καλο ειναι να δοκιμαζεις τη μασκα με το κρανος σου. Σαν μαρκα ειναι απο τις κορυφαιες. Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
iliastra 1 Report post Posted March 25, 2017 Ντεν εχει κράνος γιατι τωρα αρχισα να κάνω σκι.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 25, 2017 Παρε πρωτα κρανος. Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
iliastra 1 Report post Posted March 25, 2017 Παρε πρωτα κρανος. Με φοβίζεις...... :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 26, 2017 Με φοβίζεις...... :D Χαιρομαι!!! :-D Αρα θα παρεις πρωτα κρανος; :-D Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
iliastra 1 Report post Posted March 26, 2017 Ετσι λεω.....για τα salamon τι αποψη έχουμε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 26, 2017 Ετσι λεω.....για τα salamon τι αποψη έχουμε; Οτι σου καθεται καλα στο κεφαλι.... 3 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites