dimitris 0 Report post Posted January 8, 2004 αν υπαρχουν και αλλοι δυστυχης σαν και εμενα,που δουλευω παρασκευη και σαββατο,αλλα θελουν να ανεβουν την κυριακη για σκι και για να συναντησουμε και τους υπολοιπους απο εδω,ας στειλουν μηνυμα να συνενοηθουμε !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted January 8, 2004 ROTA THN XRISA KAI AYTH PSAXNEI Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
dimitris 0 Report post Posted January 8, 2004 ευχαριστω metero!! xrisa xrisa, και οποιος αλλος θελει και μπορει,εισαι εδω??? αντεεε ειναι κριμα να μεινουμε αθηνα και να μην ανεβουμε καλαβρυτα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 0 Report post Posted January 8, 2004 ....αλλα θελουν να ανεβουν την κυριακη για σκι Δυστυχώς....δυστυχέστατα... θα ανέβω και Σάββατο και Κυριακή :twisted: :twisted: :twisted: (που θα πάει?? δε θα τελειώσει η γέφυρα?? :twisted: :twisted: ) .....δεν είμαι από Αθήνα αλλά μπορώ να σε περιμένω στη διασταύρωση της Εθνικής οδού, με την προϋπόθεση να είσαι εκεί στις 7-7.30 για ανέβουμε γρήγορα να κάνουμε λίγο πριν αρχίσουν να συρρέουν οι "ορδές του Ατίλα" ...αν δε βρεις παρέα από Αθήνα και δεν αλλάξεις γνώμη , στείλε p.m να κανονίσουμε να ανέβουμε μαζί. Quote O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ... Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ... Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. Share this post Link to post Share on other sites
NIKOSXALKIDA 0 Report post Posted January 8, 2004 Παιδια και εγω λεω να ανεβω Κυριακη και μαλλον ειμαι μονος μου εχοντας δυο κενες θεσεις στο αυτοκινητο. Αν δεν εχετε τροπο απαντηστε Quote Share this post Link to post Share on other sites
NIKOSXALKIDA 0 Report post Posted January 8, 2004 ΥΓ Θα ξεκινησω απο Αθηνα :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites