Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
malavita

ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ????

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ? ΞΕΚΙΝΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ...ΤΟ FORECAST.GR ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΝΟΝSTOP ΓΙΑ 3 1/2 ΜΕΡΕΣ...ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΙΓΗ ΠΕΦΤΕΙ......ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΠΑΩ ΚΑΙ ΦΑΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΜΙΞΗΣ!

ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ...ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΣΝΟΟΥΚΑΜ.....ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ...

Dimoutris μας εβγαλες τα ματια...... :D:D:D:D

No greeklish περικαλώ (sic)

Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with...

Το νέο χιόνι είναι 15cm ή εξτρα ακομα 15cm.Το καλό είναι ότι σήμερα άνοιξαν η συρώμενη και η τριθέσια.Και αύριο θα είναι και η διπλή ανοιχτή.

Σήμερα στη βασιλίτσα ήταν αρκετά καλά με 30-35 πόντους φρέσκο χιόνι και ένα θεικό ήλιο με άπνοια.Η πρώτη μέρα που πραγματικά άξιζε.

Σήμερα Βασιλίτσα λοιπόν το πρώτο σκι της χρονιάς (και της σεζόν)

Ξεκίνημα από Θεσσαλονίκη στις 7:50, άφιξη στο Χ/Κ στις 10:20. 2,5 ωρίτσες με στάσεις για μπουγάτσα, ομίχλη στο δρόμο και κίνηση πριν το χ/κ; Καθόλου άσχημα. Ας όψεται η Εγνατία που σε βοηθάει να περνάς την Καστανιά σε 10 (δέκα κύριοι!) λεπτά!!!

Καιρός στο βουνό τέλειος!!! Άπνοια, ήλιος και ψύχρα. Ποιότητα χιονιού εκπληκτική!

Αλλά: ποσότητα χιονιού λίγη δυστυχώς με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές πέτρες που θα οδηγήσουν τα πέδιλά μου στο τραπέζι του service:(

Και πάρα πολύς κόσμος. Μα πάρα πολύς. Ειδικά από Θεσσαλονίκη γίνονταν χαμός.

Στο τέλος έχασα και την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μου στην πίστα του διπλού και έφυγα με πικρή γεύση. Παρ' ότι έψαξα δεν τη βρήκα. Κάποιος θα τη χαίρεται τώρα αλλά τι να κάνουμε. Συμβαίνουν.:D:(

Συμπέρασμα: αν είχε άλλο μισό μέτρο και τους μισούς ανθρώπους από αυτούς που είχε σήμερα θα ήταν τέλεια!!!

χτες (κυριακη) βασιλιτσα

χιονι λιγο (πετρες) κοσμος πολυς

χρειαστικε να ξαναπαω για να θυμηθω γιατι σιχαινομαι τη βασιλιτσα τοσο πολυ (και δεν μου εφταιξε ουτε το χιονι ουτε το οτι χτυπησα το σανιδι)

Α!!!Ξέχασα να το γράψω στο προηγούμενο μήνυμα και θα το γράψω τώρα.Σήμερα πήγα Βασιλίτσα και είχε αρκετό κόσμο αλλα καταπλικτικό καιρό και καλό χιόνι σε πολλά σημεία.Το κακό ήταν ότι είχε πέτρες σε κάποια σημεία αλλά σε άλλα πάλι δεν είχε πέτρες όπως επίσης τα απάτητα στη Ελιμεία καταπλικτικά για τους snowboardαδες που ήταν και πάρα πολύ και τρελαμένοι.

jj τι σου εφτεξε??

το ολο κλιμα (και δεν αναφερομαι στον καιρο)

:Idea:;):Idea: ΟK κατάλαβα πολύ τώρα με αυτό που είπες. Πάντως είσαι πολύ προσδιοριστικός πάνω σε αυτά που λες. Πρέπει να μάθεις να δικαιολογείς αυτά που λες γιατί να ξέρεις άμα απαντάς όπως παραπάνω οι περισσότεροι εάν όχι όλοι αυτά που γράφεις θα τα θεωρούν αερολογίες. Π.χ. Πήγα Βασιλίτσα και δεν μου άρεσε η όλη φάση με τις πέτρες στην πίστα ή είχε πολύ κόσμο και έκανα δέκα μέρες στα λιφτ κλπ.

Φιλικά

Δημήτρης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΓΥΡΙΣΑ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΤΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ 3ΘΕΣΙΟΥ. ΔΙΘΕΣΙΟ ΟΜΩΣ....ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΙΔΙΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΠΙΣΤΑ...ΜΟΝΟ ΑΠΑΤΗΤΑ!ΕΒΑΖΕΣ ΤΟ ΣΑΝΙΔΙ ΝΑ ΤΣΟΥΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΙΣΤΑ!! ΚΑΛΗ ΣΑΙΖΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Στην Ελιμεία πήγες για καμια κατεβασιά??Εγώ Δευτέρα μόνο στην Ελιμεία έκανα γιατί μου είπαν ότι είχε στη μαύρη πέτρες και είπα να μην πάω για να μην φάω το σανίδι μου αλλά από ότι λές εσύ ήταν καλά και με κάνεις να μετανιώνω που δεν πήγα.Πάντος δεξιά στην στην Ελιμεία είχε φανταστικα απάτητα και αμέτριτα άλματα.

:lol::P:lol: ΟK κατάλαβα πολύ τώρα με αυτό που είπες. Πάντως είσαι πολύ προσδιοριστικός πάνω σε αυτά που λες. Πρέπει να μάθεις να δικαιολογείς αυτά που λες γιατί να ξέρεις άμα απαντάς όπως παραπάνω οι περισσότεροι εάν όχι όλοι αυτά που γράφεις θα τα θεωρούν αερολογίες. Π.χ. Πήγα Βασιλίτσα και δεν μου άρεσε η όλη φάση με τις πέτρες στην πίστα ή είχε πολύ κόσμο και έκανα δέκα μέρες στα λιφτ κλπ.

Φιλικά

Δημήτρης

δεν νομιζω οτι χρειαζεται να γραψω τιποτε παραπανω

αυτο που εγραψα φτανει και περισσευει

το θεμα πιστευω ληγει εδω

Έτσι είναι χάλια και ποιό συγκεκριμένα το Σαβ/ριακο είναι περισσότερο για αυτο ας μην πάει κανείς>>>>>>τότε πηγαίνω εγώ και θα ήθελα να είχα δικία μου την πίστα χωρίς να περιμένω στην ουρά.

:D :roll: :cry::D:D :roll: :o:D

θα πάω απόψε Βασιλίτσα - ας μου στείλει κάποιος ένα κινητό να δώσω report αύριο το πρωί ...

C/

C ανέβηκες τελικά Βασιλίτσα??Εαω ναι πώς ήταν?

Έχουμε κανένα νεότερο από Βασιλίτσα από κάποιον που ανέβηκε Σαββατοκύριακο?Εγώ έμαθα πως χιόνισε λίγο τις 3 προηγούμενες μέρες. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Well ... Νέα από Σάββατοκυριακο ... Η κατάσταση από Κυριακή είναι καλύτερη γιατί έριξε μερικά ποντάκια (πόσα δεν ξέρω) ...

1) Διπλό δεν πήγα και το τριπλό το Παρασκευή - Σάββατο ήταν όπως το καλοκαίρι ... Κυριακή νευρίασα και δεν έκανα ...

2) Ελίμεια δεν ήταν και πολύ καλά ... Από δεξιά (ανεβαίνοντας) ήταν καλά μέχρι τη μέση ... μετά είχε πέτρες - κοτρώνες - βουνά και το χειρότερο διάφορες προεξοχες ... αναγκαστικά πήγαινα πολύ σφιγμένος και δεν το ευχαριστήθηκα

Από αριστερά ανεβαίνοντας τα πράγματα λίγο καλύτερα (δεν έλειπαν οι προεξοχές μέχρι τη μέση) ... Από τη μέση και μετά είχε όλο βουναλάκια (μου έβγαλαν τα πόδια) από τη μία μεριά και από την άλλη (κολλητά στο συρόμενο) δεν μπορούσες να κατέβεις γιατί ήταν κλειστά.

Στο τελείωμα είχε πολλά κενά πετρούλες ίσως και κανένα ορυχείο ...

Αυτά ... Θα πάω πάλι την Πέμπτη αλλά θα ξέρω από το πρωί τι γίνεται .... ότι θα ρίξει χιόνι είναι σίγουρο γιατί θα έχει νοτιά ...

C/