pepe karaivanov 3,503 Report post Posted February 14, 2023 Καλησπέρα ! πιστεβω δεν θα έχει πολύ κόσμο ,τα παιδιά μπορούν να κάνουν ατην banderishka poliana ,έχει αρκετές πίστες ,μην τους βγάλεις κάρτα αν δεν ανέβουν στης πάνω πίστες,δώσε 10 λέβα στον λιφτιερι και θα κάνουν στην σηγεκρομενη πιάτα ! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted March 22, 2023 (edited) Γνωρίζει κανείς σε τι κατάσταση είναι το χιονοδρομικό ;;; λεμε την Κυριακή να πάμε για μια τελευταία , για φέτος , φορά … Edited March 22, 2023 by gvaf72 Quote Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted March 22, 2023 Ήμουν 15-16/Μαρτίου καί πέρασα τέλεια. Χιόνι πολύ καί σέ καλή κατάσταση μέχρι αργά, δούλευε όλο το βουνό μέχρι καί ski road κατέβηκα. Όσο και νά επηρεάστηκε πιστεύω θά είναι αξιοπρεπές. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted March 22, 2023 Από κόσμο ;; Είχε πάλι πολύ ουρά στην γόνδολα ;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
iefs 568 Report post Posted March 22, 2023 (edited) Καθημερινή πήγα δεν είχε..... τώρα για ΣΚ δεν ξέρω. Ο κόσμος στην φωτογραφία είναι γιατί είχε ομίχλη ψηλά και μαζεύτηκαν όλοι κάτω. Edited March 22, 2023 by iefs Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 22, 2023 Δεν έχει κόσμο ! Ουτε ΣΚ ούτε κατεμερηνα Quote Share this post Link to post Share on other sites
gvaf72 113 Report post Posted March 23, 2023 Σας ευχαριστώ !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 6, 2024 Πολύ καλές συνθήκες ,πολύ λίγο κόσμο ,αναμονή στην γόνδολα 3-5 λεπτά ,στα λιφτ πάνω ούτε 1 λεπτό ,δουλεύουν η περισσότερες πίστες ! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
taskoum 45 Report post Posted February 22, 2024 Καλησπέρα ,για Μάρτιο πως τα βλέπουμε τα πραγματα για Μπανσκο ... ; απο πλευρας θερμοκρασιών /χιονιού εννοώ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
georgetziker 54 Report post Posted February 29, 2024 (edited) Καλησπέρα θέλω να κλείσω και να ανέβω Μπάνσκο 8-11 Μαρτίου θα μπορούσα να έχω κάποια βοήθεια ως προς το που πρέπει να κλείσω ξενοδοχείο για να γλυτώσω λίγη ταλαιπωρεία ? Κοντά στην γόνδολα να φανταστώ για να πηγαίνω με τα πόδια κάθε πρωί? Η γόνδολα είναι το λίφτ στο κέντρο του Μπάνσκο με το μεγάλο Παρκινγκ? ΕΠίσης από θέμα κόσμου τα ΣΚ παλεύεται ? Edited February 29, 2024 by georgetziker Quote Share this post Link to post Share on other sites