Lili 80 Report post Posted January 23, 2005 Διάβασα στο snowreport το εξής: περσι το "Πατημα" των πιστων ειχε δωθει "εργολαβια" σε Ιδιωτη οπως και ο ελεγχος στα λιφτ ειχε δωθει σε αλλο Ιδιωτη (οι γνωστοι σεκιουριτι με τις μαυρες στολες) Φετος αποφασισαν να καλυψουν τις αναγκες τους μονοι τους προσλαβανοντας νεο προσωπικο, αρα θα δεις πολλες πιστες ειτε σε κακη κατασταση ειτε να μην ανοιγουν οπως και ο ελεγχος οταν κανει κρυο :Ρ θα ειναι στο σπιτακι του μεσα με τη σομπα/κρασακι/κοψιδι. γραμμένο από κάποιον bestofalps. Ισχύει κάτι τέτοιο; Έχετε παρατηρήσει εσείς φέτος χειρότερο στρώσιμο - επιτήρηση; Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted January 24, 2005 καλημερα lili ο υπευθυνος για το στρωσιμο των πιστων ειναι ο ιδιος με περσι αλλα χθες τουλαχιστο οι πιστες δεν ηταν καθολου καλα πατημενες ειχε ομως εξαιρετικο off piste sth fterolakka :mrgreen: Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted January 24, 2005 Εγω παντως το Σαββατο ποθ ημουνα απανω τισσ βρηκα σε καλη κατασταση τις πιστες.Η μονη που δεν ηταν στρωμενη ηταν η Σαχαρα,η οποια ηταν και κλειστη,αυτο φυσικα δεν με εμποδισε να τηνκατεβω και ηταν τελεια..... :twisted: Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
dimitris 0 Report post Posted January 24, 2005 στο θεμα της επιτηρησης υπαρχει διαφορα . φετος δεν γινεται κανενας ελεγχος !!! εχω ανεβει παρνασσο 6 φορες απο την πρωτοχρονια και μετα ,και εκτος απο το τρυπιμα της καρτας πριν μπουμε στο αυγο,δεν γινεται κανενας ελεγχος σε κανενα συρομενo η εναεριο lift . μπορω κιολας να αναφερω οτι γνωστος μου πληρωσε απλη μεταβαση ,δηλαδη παρκινκ-σαλε,και εκανε μαζι μου παρεα σκι σε ολο το βουνο ολη την μερα !!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted January 24, 2005 Ενω αντιθετως στα Καλαβρυτα ελεγχουν την καρτα συνεχεια. Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted January 24, 2005 ΝΑΙ! ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 3:15 (σημ:ΤΟ ΧΚ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 4:00) ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΚΥΡΩΣΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΑΚΙ ΜΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ... ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΙΑΣΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΛΟΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ! ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΛΔ ΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ? ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΚΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ! ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ. ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΥΧΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites