Christina 0 Report post Posted January 13, 2004 Dilono agnia...den xero ski..tha mou peite: ti kaneis tote edo s auto to site...eimai apo tis <<tixeres>> ekines pou exoun filous pou kanoun ski..kai theloun , lene , na mou mathoun...(tora an vretho se kamia plagia me spasmena podia den to xero) Lipon protino na kanonisete mia ekdromoula...na erthoume kai emeis pou den xeroume na katevenoume tis plagies, na doume poso kala pernate ekei sta vouna....kai pou xerete.....Isos stamatisoume na leme kalo kalokairi ...alla XIONIA POLLA... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted January 13, 2004 μη μιλας για σπασμενα ποδια γιατι τελευταια κατι δε μας παει μου φαινεται... Anyway ο φοβερος και τρομερος μας συλλογος δεν ξενερωνει ποτε και καθε ΣΚ πηγαινει καπου ειτε Νοτια ειτε Βορεια Ελλαδα(η και στα δυο). μεινε σε επαφη με το φορουμ και οποτε θες ακολουθα μας..αλλα ........ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΚΙ και δεν δεχομαι οπισθοχωρηση της τελευταιας στιγμης.. του στυλ ας πιουμε 5-6 καφεδες στο σαλε και βλεπουμε.. ΥΣ. την κοπελα την ξερω,ειναι τελειο ατομο και ασχετα απο τους χαμηλους τονους που κραταει εχει απιστευτο παθος με το χιονι..και οταν ανοιξει το υπο κατασκευη Χ.Κ. Καλαμαριας σιγουρα θα κανει ρεκορ καρτων λιφτ..αυτο μεταξυ μας ετσι? stubaigeorge παρε θεση!! Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted January 13, 2004 ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΡΧΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙ ! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ... ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑ!!! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted January 13, 2004 Χριστινα αν νιωθεις κατι ιδιαιτερο για το χιονι...(συμφωνα με τα λεγομενα του Αρη)θα πρεπει να ερθεις οπωσδηποτε με την τρελοπαρεα μας στο βουνο και να δοκιμασεις ανεπιφυλακτα ski h snowboard.Προτεινω σκι διοτι ειναι η φυσικη σταση του σωματος μας και εχεις λιγοτερες πιθανοτητες για να τραυματιστεις!Σιγουρα μεχρι τελος τουμ μηνα θα κανονιστει και καποιο 2ημερο οποτε μπορεις να ερθεις και προς ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ , :arrow: Χρυσα σου εχω στειλει μηνυμα αλλα δεν ξερω αν το εχεις δει. :?: . :?: :wink: Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
Christina 0 Report post Posted January 14, 2004 Euxaristo poli Xrisa ,Zeto..... (Esena Ari tha sta po-psalo apo konta) I alithia einai pos exo paei se 2-3 xionodromika alla to mono pou ekana itan na pio kafe sta sale kai na anevo me ta lift (kai na katevo vevea me auta) mexri pano...To kalitero itan otan to eipa ston Aris kai stous ipolipous tou silogou sas apo thessaloniki.I apantisi tous itan poli kali : Kala re..anevenete eseis oi asxetoi me ta lifta...kai dimiourgite oura....kai kanoume ligoteres katavaseis emeis.....! ! ! ekei gelasa poli....PERIMENOUME lipon protasi sas gia ekdromoula....Pisteuo pos tha perasoume kala(simfona me osa exo akousei mexri tora.....) P.S otan elega pos tha vretho se kamia plagia...iponoousa pos tha me sprouxoun ekei gia na me xefortothoun....vlepe Ari(gia na min anafero allous-alles gnostous kai mi exereteous) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted January 14, 2004 αν οχι αυτο ,το μεθεπομενο ΣΚ ειναι καλη ευκαιρια για εξορμηση αν και η θερμοκρασιες με ανησυχουν σε οτι αφορα την μακρυνη προοπτικη(μετα την ψυχρη εισβολη της Δευτερας).Ελπιζω ν αλλαξουν τα δεδομενα.. πιστευω να μην πουλησεις τον συλλογο μας Χριστινα..οπως εκανες με τα Καλαβρυτα(ασχετα που κι εμεις δεν πηγαμε τελικα) :oops: Βασιλιτσα ειναι οτι πρεπει νομιζω.. :roll: Εκτος αν παμε στην τρελα εντελως προς τα νοτια για να φαμε βασιλοπιττα που μ αρεσει πολυ πολυ.. :wink: Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 14, 2004 Ναιιι… Ελάτε Αρη, διοτι αν τη φάω ολη (τη βασιλόπιτα) μόνος μου, θα γινω σαν θερμοσίφωνας με πόδια (και σκι) και μετα θα κατεβαίνω με βαρελάκι τις πίστες.. Κωστής Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted January 14, 2004 Παιδια ελατε προς τα κατω!!το βαρυ πυροβολικο,αρης,χρηστος,θωμας,Βερα,Γιωργος,χριστινα κ.λ.πς Ελατε διοτι ο κωστης μετα την γκαβομαρα τις χριστινας και τον τραυματισμο της Λιανας εχει βγει στην Συγγρου με τα πεδιλα και κοντευει να παθει Τροχαιο!!!! Και το πιο τρομακτικο?Αν τον αφησετε να φαει ολη την βασιλοπιτα με τοσα φλουρια ΠΟΥθε περιεχει μεσα ....τον χασαμε τον μουρλο!!! και μετα με ποιον θα κατεβω την Διρφη και τον Λυκαβυττο :!: μου λετε?? :?: :?: :?: Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 14, 2004 ο κωστης εχει βγει στην Συγγρου Να παρεξηγηθώ ή να μην παρεξηγηθώ!!!! :wink: Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
CHRISTOS 1 Report post Posted January 15, 2004 Ναιιι… θα γινω σαν θερμοσίφωνας με πόδια (και σκι) και μετα θα κατεβαίνω με βαρελάκι τις πίστες.. Κωστη δεν ειναι ασχημη ιδεα ... :roll: :roll: :roll: θα δημιουργησεις και καινουριο stile Εχω βρει και το ονομα αυτου.... ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΤΟ και θα κανεις ενα " ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΤΟ SLALOM" ΘΑ βαλουμε τα γιαλια στους Αυστριακους και Ελβετους... για το νεο αυτο στυλ. Χρηστος Quote Share this post Link to post Share on other sites
stubaigeorge 0 Report post Posted January 15, 2004 ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ. :!: :!: ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΟΡΑ. Quote Share this post Link to post Share on other sites