costas 0 Report post Posted February 11, 2005 Γεια χαρα! Ποια η γνώμη σας για αυτά τα πέδιλα? (Στο site της Blizzard εντωμεταξύ δεν τα βρήκα,είχε μόνο τα 3 και τα 5 :roll: ) Είναι 110-66-99, twincut radius 15/13, titanium,thermogel (Αλήθεια,το radius γιατί έχει δυό τιμές?) Quote Share this post Link to post Share on other sites
zap2000gr 0 Report post Posted February 12, 2005 διαφορετικό σε κάθε ύψος Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
costas 0 Report post Posted February 12, 2005 όχι, αυτές οι δύο τιμές αναφέρονται σε ύψος 1.70 - είναι πάνω στο πέδιλο :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
zap2000gr 0 Report post Posted February 12, 2005 Λοιπόν, απ΄ ό,τι κατάλαβα απ' αυτά που διάβασα στο site της blizzard, το twincut είναι και καλά κάτι σαν "διπλό" sidecut με την ένοια ότι όσο αυξάνεις ταχύτητα, το σκι παραμένει σταθερό και υπάκουο σαν να αλλάζει radious και να προσαρμόζεται. πρόσεξε το "και καλά" έτσι... Διαφημιστικές τσαχπινιές και tech innovations. To ski έχει μόνο ένα radius, και είναι ηακτίνα του κύκλου που θα διαγράψει αυτό όταν το αφήσεις ελεύθερο να τσουλήσει στο χιόνι στρίβοντας (υποθετικά τώρα, γιατί εγώ δεν έχω δει κανα σκι να στρίβει μόνο του. Όλο ίσια πάνε τα γ#####να και τρέχεις από πίσω τους στην μαύρη άρτεμη (καλάβρυτα) μετά από τούμπα :twisted: :twisted: . Ελπίζω να βοήθησα. Quote Τι έγινε ρε παιδιά ? Share this post Link to post Share on other sites
costas 0 Report post Posted February 12, 2005 Χμ, υποτίθεται δηλαδή ότι το σκι θα αλλάζει radius δυναμικά καθώς πηγαίνεις, μεταξύ 13 και 15. Στο θεωρητικό μέρος καλό μου ακούγεται.Στην πράξη δεν ξέρω...(ακόμα ) Επίσης,το Firebird 7 η Blizzard το παρουσιάζει σαν 70% all-round και 30% freeride. (όχι στο site, πάνω στο πέδιλο )[/i] Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted February 13, 2005 Τα double radius ή twincut radius ή όπως αρέσκονται οι εταιρείες να τα ονομάζουνε αφορούν την διαφορετική κόψη που έχουν τα πέδιλα τους. Η μια ακμή είναι υπολογισμένη για το μεγάλο radius και η άλλη για το μικρό. Αν προσέξετε καλά τα πέδιλα αυτά η μια ακμή είναι πιο ίσια απο την άλλη πάνω στο ίδιο πέδιλο. Εννοείτε πως έχουμε αριστερο και δεξί πέδιλο σ'αυτή την περίπτωση. Εφαρμογές έχει η salomon και η scott με double radius απ'αυτες που ξέρω. Σίγουρα θα δούμε πολλά ακόμα στα πέδιλα μια και τα παραβολικά ουσιαστικά είναι καινούργια και έχουν περιθώρια εξελίξεων και πειραματισμών στα καινούργια πέδιλα. Δείτε στα santiago της scott την διαφορά ανάμεσα στην δεξιά και αριστερή ακμή του πέδιλου και θα καταλάβετε τι ενοώ. http://www.scottusa.com/product.php?UID=5289 Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
costas 0 Report post Posted February 13, 2005 Αριστερό και δεξί πέδιλο? Και ποιο ταιριαζει σε κάθε πόδι? Quote Share this post Link to post Share on other sites