CGWolf 0 Report post Posted March 18, 2005 Τελικα την κυριακη,η μιση παρεα μου δεν εχει γκαφρα και η αλλη μιση δεν εχει σχεση με χιονι(θα ερθουν για καφε ομως,κατι ειναι κι αυτο).Panagioti αν εχω χωρο στο αυτοκινητο μπορεις να ερθεις μαζι μου αν θελεις και αν καταφερουμε να κανονισουμε. Θα καταληξω εγω στο βουνο και 3 γυναικες στο σαλε για καφε... χαλαρααααααα :!: :!: :!: :!: Quote Da Wolf,howling in da night!!! Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 18, 2005 "gmak" περιέργως θα ξαναπατήσω venue μετά από καιρό... ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ VENUE ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ? χλωμό να το σνομπάρει κάποιος που για 3 χρόνια πήγαινε σχεδόν κάθε βδομάδα αλλά οι καιροί αλλάζουν και τα μαγαζιά ξεπέφτουν ΝΣΥΜΦΩΝΩ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ...ΚΑΙ Ο VAN DYK, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ... :wink: :wink: Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 18, 2005 Ήδη ρώτησα άλλο μέλος για το αν μπορεί να με πάρει με το αυτοκίνητο αλλά μάλλον δεν θα παίζει τίποτα. Αν μπορείς εσύ, τότε ok! Θα τα ξαναπούμε αύριο. lefteris, ακόμα περιμένω... Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 18, 2005 ο Λευτερης εχει το τηλ μου... κανονιστε να βρεθουμε ολο το snowclub και να τα πουμε απο κοντα!!!! οποιος αλλος το θελει ας μου στειλει πμ να του το στειλω... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
black_cat 0 Report post Posted March 19, 2005 Μαλλον θα ειμαι κι εγω στο βουνο την Κυριακη(αν μου μεινουν euros αν και τριτη22 πληρωνομαι)! Υποσχομαι να φοραω και φιμωτρο ωστε να μην κυνδινευει κανεις :twisted: ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ??????? ΑΧ :!: ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΦΙΜΩΤΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ :?: :twisted: Quote Share this post Link to post Share on other sites
lefteris 0 Report post Posted March 19, 2005 Panagioti σου ειπα και στο pm, κανονησε βρε με αλλον γιατι θα παω πρωτα απο ξυλοκαστρο για να παρω την σανιδα και τα πραγματα! Θανο τα κλασικα αυριο κατα τις 9? Οι υπόλοιποι tex+ev , jeep , CGWolf, στειλτε pm με κινητα σε μενα ή στον Θάνο να βρεθουμε επανω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 19, 2005 Kαλά, θα δούμε για να με ...μαζέψει κάποιος! Ο Θάνος έχει ανεβεί ήδη; Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
CGWolf 0 Report post Posted March 19, 2005 ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ??????? ΑΧ :!: ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΦΙΜΩΤΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ :?: :twisted: Να δω γατι με φιμωτρο και ισα που εχω πεσει κατω απ' το γελιο Ναι αλλα προφανως πληρωθηκες αρχη του μηνα οποτε κατι θα εχει μεινει :!: :?: :!: :?: (να υποθεσω :?: ) Quote Da Wolf,howling in da night!!! Share this post Link to post Share on other sites
black_cat 0 Report post Posted March 20, 2005 Να δω γατι με φιμωτρο και ισα που εχω πεσει κατω απ' το γελιο Ναι αλλα προφανως πληρωθηκες αρχη του μηνα οποτε κατι θα εχει μεινει :!: :?: :!: :?: (να υποθεσω :?: ) ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ (ΟΧΙ διπλά) ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑ ΟΛΑ ΤΟ ΤΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ :!: :!: :!: :oops: Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 20, 2005 Kαλά, θα δούμε για να με ...μαζέψει κάποιος!Ο Θάνος έχει ανεβεί ήδη; Παναγωτη τωρα ειδα το ποσ σου... Ελλειπα απο την πεμπτη απο Αθηνα..παντως χαρηκα που βρηκες τουτου και ηρθες..... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 20, 2005 Χαρηκα που ειδα πανω τον Λευτερη... Γνωρισα Παναγιωτη, ΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ (Χρηστο)....... ποιοι αλλοι ηρθαν και μας γυωσαν???? Υ.Γ. σαββατο ηταν αλλα μελη του club....ΝΑΝΑ, ΝΤΙΝΤΙΚΟΣ, ΤΡΕΛΕΟ (αν και δεν το ειδα καπου), κωσταςbmw (τον ειδα αυτος οχι )... δεν θυμαμαι αν ηταν αλλος.... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 20, 2005 Υ.Γ. σαββατο ηταν αλλα μελη του club....ΝΑΝΑ, ΝΤΙΝΤΙΚΟΣ, ΤΡΕΛΕΟ (αν και δεν το ειδα καπου), κωσταςbmw (τον ειδα αυτος οχι )...δεν θυμαμαι αν ηταν αλλος.... Νόμιζα ότι θα ήταν Μαίναλο... Τεσπά κι εγώ χάρηκα που γνώρισα τον Θάνο. Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 20, 2005 Thano είσαι απαράδεκτος ρε... τσάμπα στηνόμουνα για φωτό μαζί σου αγκομαχώντας μην με πάρει η κατηφόρα πάνω στην σανίδα?? !!! Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 20, 2005 Moonsoda ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΕΤΙNG ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ? Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 20, 2005 Panagioti 2 τα 2 έχουμε βρεθεί στον ίδιο χόρο και δεν τα έχουμε πεί. Σήμερα ήμουν Καλάβρυτα. Εσείς δεν πήγατε χθες; Για το δεύτερο, τι να σου πω παλικάρι μου, δεν πρόλαβα να τους γνωρίσω όλους. :oops: Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 20, 2005 ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ? Ούτε εσένα γνώρισα Αργκκκκκκκκκκ Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 20, 2005 Canadian sorry άλλαξα το ποστ με γνώρισες πάντως... αλλα έφυγες νωρίς. Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 20, 2005 Panagioti γιαυτό άλλαξα το post Κατάλαβα οτι έγραψα βλακεία Αλλα με προλάβατε! Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 20, 2005 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΓΩ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ.ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ MAKALU.EΓΩ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΝΙCKEL.. ΜΟΟNSODA, ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ?ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΟΥΝ?ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!! Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 20, 2005 Ναι ναι.... τα υπόλοιπα pm όμως... έχεις τρελή τάση για off topic dear Panagioti ελπίζω να σε πετύχω με την σανίδα μαζί ομως Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 20, 2005 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΓΩ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ.ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ MAKALU.EΓΩ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΝΙCKEL.. Και που καθόταν :?: δεν θυμάμαι :oops: Στον ίδιο κανεπέ που καθόμουν κι εγώ; Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
CGWolf 0 Report post Posted March 20, 2005 Παιδια,χαρηκα πραγματικα που σας γνωρισα απο κοντα.-Παναγιωτη - Θανο - Λευτερη. Καλα εχω κανει παλι το ποιο γελοιο μαυρισμα.Το μισο μου κουτελο ειναι κοκκινο και εκει που καλυπτει η μασκα, ασπρο.Θα φαω χοντρο δουλεμα στη δουλεια. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Λευτερη θα τα πουμε κι αοπ κοντα. Θανο,θα κανονισουμε και για τα in-lines Quote Da Wolf,howling in da night!!! Share this post Link to post Share on other sites
black_cat 0 Report post Posted March 20, 2005 Να δω γατι με φιμωτρο και ισα που εχω πεσει κατω απ' το γελιο ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΤΙ ΑΜΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΘΑ ΘΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΙΜΩΣΕΙΣ :!: :!: ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ :twisted: Quote Share this post Link to post Share on other sites
black_cat 0 Report post Posted March 20, 2005 ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΟΝΟ TON MOONSODA & TH FIREFLY :?: :?: Α ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 20, 2005 ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ BLACK_CAT, ME ΞΕΧΑΣΕΣ!! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ...ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΙCKEL ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ NICKEL Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites