panagiotis 209 Report post Posted June 25, 2006 Boeri Ηelmets made in Italy σε χρώμα μπλε έντονο, φοριέται σε κεφάλι με διάμετρο 57 cm (σαν το δικό μου ) άρα είναι μάλλον μέγεθος M. Δεν είχε δείκτες σε S, M, L, αλλά σε διάμετρο σε cm. Έχει κάποια χτυπήματα από μεταφορά του αλλά είναι μικροσκοπικά. Αγορασμένο πέρσυ τον χειμώνα (2 σεζόν) στα 120Ε, πόσο να το πουλήσω; Ε καλά είναι; Το πουλάω γιατί δεν μου αρέσει το οπτικό μέρος, θέλω ένα πιο style και πιο snowboardάδικο Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted June 26, 2006 Boeri Ηelmets made in Italy σε χρώμα μπλε έντονο, φοριέται σε κεφάλι με διάμετρο 57 cm (σαν το δικό μου ) άρα είναι μάλλον μέγεθος M. Δεν είχε δείκτες σε S, M, L, αλλά σε διάμετρο σε cm.Έχει κάποια χτυπήματα από μεταφορά του αλλά είναι μικροσκοπικά. Αγορασμένο πέρσυ τον χειμώνα (2 σεζόν) στα 120Ε, πόσο να το πουλήσω; Ε καλά είναι; Το πουλάω γιατί δεν μου αρέσει το οπτικό μέρος, θέλω ένα πιο style και πιο snowboardάδικο Το ότι δεν σου αρέσει το οπτικό μερος και δεν βάζεις και photo πολύ με ανησυχεί Quote Share this post Link to post Share on other sites