KonstantinosV 0 Report post Posted July 11, 2006 Παιδιά μην παιδεύεστε...εμένα θέλει Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted July 11, 2006 Παιδιά μην παιδεύεστε...εμένα θέλει Φιλικά, KonstantinosV Θέλω να μην είναι έτσι όπως την φαντάζεσαι, όντως να σε θέλει, να σε κυνηγάει και να μην έχεις που να κρυφτείς! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted July 11, 2006 Θέλω να μην είναι έτσι όπως την φαντάζεσαι, όντως να σε θέλει, να σε κυνηγάει και να μην έχεις που να κρυφτείς! Πώ, πώ Βούλα....είσαι πολύ σκληρή... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted July 11, 2006 Πώ, πώ Βούλα....είσαι πολύ σκληρή... Μα τι να πω! μιά συμβουλή ζήτησε η κοπέλα και αμέσως να της την πέσουν, ευτυχώς που ζήτησε παπούτσια για σκέιτ, που να ζητούσε και τίποτα άλλο!!! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted July 11, 2006 Πολύ καλά λοιπόν αφού δεν θέλετε να κάνουμε λίγη πλάκα τότε θα σοβαρέψω και δεν πρόκειται ξανά να αφήσω κανένα υπονοούμενο για καμία... Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted July 11, 2006 Έλα βρε Κωνσταντίνε μου, μη θυμώνεις , πλάκα κάνουμε. Σε πειράζουμε γιατί τα λές ωραία!!!! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted July 11, 2006 This.... Last Year.... Ειπαμε να μη βγαινουμε εντελως off topic αλλα εδω αλλαξατε και τη γλωσσα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted July 11, 2006 Παναγιώτη η γλώσσα είναι μία... Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted July 11, 2006 σε τρωει και εσενα ο κ@λος σου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted July 11, 2006 www.kamaki.gr Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted July 11, 2006 Μία κουβέντα είπαμε και την κάνατε μυθιστόρημα! Τέλος πάντων, Κωνσταντίνε μην πτοείσαι, ας τους να λένε! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted July 12, 2006 Πολύ καλά λοιπόν αφού δεν θέλετε να κάνουμε λίγη πλάκα τότε θα σοβαρέψω και δεν πρόκειται ξανά να αφήσω κανένα υπονοούμενο για καμία... Φιλικά, KonstantinosV Για κανέναν ; (όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη...όχι τίποτε άλλο, να προλάβω τον Μάκη..:) Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted July 12, 2006 Αφήστε την Βασίλω ήσυχη... είναι δικιά μου Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
frozen_petros 0 Report post Posted July 12, 2006 Κωστα,οντως δεν ειναι να κανεις πλακα εδω μεσα.. Αμεσως γινεται παρεξηγηση... Τα ξερεις αυτα πως εχουν!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted July 12, 2006 Για κανέναν ; (όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη...όχι τίποτε άλλο, να προλάβω τον Μάκη..:) Atta girl!! Quote Share this post Link to post Share on other sites