roses 0 Report post Posted October 5, 2006 Το Σ-Κ 7-8/10/06 θα περπατήσουμε μια ~3ωρη διαδρομή στον 'Ολυμπο, με διαμονή στο καταφύγιο τωρα που είναι ακομα ανοιχτό. Καιρός βροχερός, διαδρομή χαλαρή. Η ιδέα είναι ότι εκει πάνω θα είναι πιο χειμερινά τα πράγματα. Γυμνάζονται και τα πόδια για τις καταβάσεις. Οποιος κεφίζει τα λέμε. (pm email) Quote Status : Χειμώνας Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted October 5, 2006 Το Σ-Κ 7-8/10/06 θα περπατήσουμε μια ~3ωρη διαδρομή στον 'Ολυμπο, με διαμονή στο καταφύγιο τωρα που είναι ακομα ανοιχτό. Καιρός βροχερός, διαδρομή χαλαρή. Η ιδέα είναι ότι εκει πάνω θα είναι πιο χειμερινά τα πράγματα. Γυμνάζονται και τα πόδια για τις καταβάσεις. Οποιος κεφίζει τα λέμε. (pm email) δεν το αναβάλετε για το επόμενο ΣΚ που θα μπορώ!!! και θα έφερνα και κόσμο που ψάχνει μονοπάτια για πεζομπορία! τι κρίμα!!! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted October 5, 2006 Ναι, το άλλο Σ/Κ που όλη η Ελλάδα θα ψηφίζει, εσύ θα σκαρφαλώνεις στον Όλυμπο ε ? ε ρε σανίδα που θέλεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted October 6, 2006 Ναι, το άλλο Σ/Κ που όλη η Ελλάδα θα ψηφίζει, εσύ θα σκαρφαλώνεις στον Όλυμπο ε ? ε ρε σανίδα που θέλεις... Καλέ ντε, μη βαράς, το ξέχασα! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
roses 0 Report post Posted October 6, 2006 Αυτό είναι το τελευταίο ΣΚ που είναι ανοιχτό το καταφύγιο «Γισσος Αποστολίδης». Οπότε δεν έπαιρνε αναβολή. Ο καιρός έχει ΒΡΟΧΗ και αυτο σημαίνει επιπλέον ταλαιπορία, εξοπλισμό και προσοχή, αρα μπορεί να μην κεφίζουν ολοι. Αλλά στις 27-29/10 παίζει κάτι για διαβίωση σκηνάκι ψηλά μετα απο διαδρομές 4Χ4. Pm email για σήμερα μέχρι τις 16:00. Για το άλλο βλέπουμε... Τα λέμε 11/10/06 Quote Status : Χειμώνας Share this post Link to post Share on other sites
psychout 0 Report post Posted October 6, 2006 Ήμουνα πάνω το ΣΚ 16-17/9. Πολύ καλός καιρός, πολύς κόσμος. (Σύντομα φωτό στο album... ) Από που θα ανέβετε ; Τρεις ώρες μου φαίνονται λίγες για το Αποστολίδης, αν ξεκινήσετε από Πριόνια. Σώτος Quote Share this post Link to post Share on other sites
psychout 0 Report post Posted October 6, 2006 Φωτογραφίες από τον Όλυμπο εδώ: http://www.snowclub.gr/gallery/thumbnails.php?album=269 του χρόνου πάλι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roses 0 Report post Posted October 9, 2006 Λοιπόν, πήγαμε οικογενειακός και ξεκινίσαμε από Πριόνια για το Αγαπητός (κτφ.Α 3ωρο). Η σκέψη ήταν καφές εκεί και μετά +4ωρο για το Αποστολίδης από το ανσανσέρ. Απλός δεν έγινε.... (*) Αλλά και πάλι ήταν καταπληκτικά. Επειδή όμως θέλω Μύτικα Στεφάνι μπορεί το άλλο ΣΚ από το μονοπάτι(~8-9ωρες ), πρίν τα Πρόνια. (*) αααα σπάνια κάνουμε ότι έχουμε σκεφτεί να κάνουμε!!! Ευελιξία ή ανωριμότητα χα χα χα... Quote Status : Χειμώνας Share this post Link to post Share on other sites
psychout 0 Report post Posted October 9, 2006 Είδα το status στην υπογραφή σου και νομίζω πως θα σε ενδιέφερε να μάθεις πως το ΣΚ που ήμουνα επάνω δύο τύποι είχαν κουβαλήσει (μάλλον σε μουλάρια τα φόρτωσαν) τα mt bike τους στο Αποστολίδης !!! Τώρα πως και από που θα κατέβαιναν θα ήθελα πολύ να το δω ... Σωτήρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted October 9, 2006 .....ωραία τα παιχνίδια αλλά όχι στον Ολυμπο!! Θέλει μεγαλη προσοχη. Απο ότι καταλαβαίνω το γνωρίζετε ηδη, απλά το λέω για αυτούς που δεν το ξέρουν και νομίζουν πως ο Ολυμπος είναι "ευκολος"..... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
psychout 0 Report post Posted October 9, 2006 .....ωραία τα παιχνίδια αλλά όχι στον Ολυμπο!! Θέλει μεγαλη προσοχη.Απο ότι καταλαβαίνω το γνωρίζετε ηδη, απλά το λέω για αυτούς που δεν το ξέρουν και νομίζουν πως ο Ολυμπος είναι "ευκολος"..... ...και ειδικά αυτή την εποχή που ο καιρός έχει αγριέψει... με τόση ομίχλη όχι το μονοπάτι δε βλέπεις αλλά ούτε τον μπροστινό σου ! Και για του λόγου το αληθές: (από κάπου θα πεταχτεί και ο ακέφαλος καβαλάρης... μπρρρρρ ) Σωτήρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
roses 0 Report post Posted October 10, 2006 Η Φαντασία δεν αναιρεί την προσοχή. Η κουβέντα είναι μεγάλη και μπάζει.... Εγω μετράω τις δυνάμεις μου πριν από κάθε δραστηριότητα και ενα κριτηριο είναι αν θα μπουρουσα να το ξανακάνω και όχι να το κάνω και τη γλύτωσα. Παντος γουστάρω τέτοια και πιο πολύ αυτά που μπορώ να κάνω. ΜΒike καταβάσεων έχουν φτάσει να κάνουν με <<πανοπλία>> σε <<γκρεμό>> κλπ αλλα εγώ δεν....... Αψογες οι foto και φοβερές(ακεφαλος καβαλάρης) !!! Quote Status : Χειμώνας Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted October 11, 2006 Εαν υπαρχει η διαθεση να παμε μια εκδρομη το τελευταιο ΣΚ του Οκτωβριου στον Ολυμπο , μια και θα ειναι το τελευταιο ΣΚ που κλεινει το καταφυγιο Αγαπητος... Η αληθεια ειναι οτι λογω της ριξης ΠΧ δεν ειμαι σιγουρος αν θα τα καταφερω για κορυφη...... αλλα η προσπαθεια και μονο θα με γεμισει αισιοδοξια, Οσοι ενδιαφερονται να ανεβουμε παρεα και απο Αθηνα ας στειλουν PM Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites