evank65 0 Report post Posted December 9, 2006 Προσπαθώ να πάρω μία απόφαση για αγορά ανάμεσα στα Metron 9 puls, SX9 puls ti, 918 puls. Για τα δύο πρώτα, όποιος έχει εμπειρία θα ήθελα να με διαφωτίσει. Οσον αφορά το 918, επειδή είναι φετινό μοντέλο, τηλεφώνησα στα ski Bill(Καλάβρυτα), Free Rider(Ν. Ιωνία), Trespass(Κορυδαλό), Snowshop(καλάβρυτα) αλλά δεν το φέρνουν. Γνωρίζει κάποιος που θα μπορούσα να το δώ; Οσον αφορά το snowshop, μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση όταν ζήτησα κάποιες τιμές και μου απάντησε η κοπέλα ότι έχει εντολή να μη δίνει τιμές τηλεφωνικά. Εντάξει κε Snowshopoule, πετάγομαι σε ένα τεταρτάκι ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ να τα πούμε απο κοντά. Ρε σοβαρευτείτε, και αφήστε τα δήθεν γιατί υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Τον Free Rider που τον είχα στο τηλ. επι μισή ώρα Σαβατιάτικα και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκανα, και μου έδωσε και τιμές σαφώς θα τον προτιμήσω από εσάς κύριε Snowshopoule. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 36 Report post Posted December 9, 2006 18 Προσπαθώ να πάρω μία απόφαση για αγορά ανάμεσα στα Metron 9 puls, SX9 puls ti, 918 puls. Για τα δύο πρώτα, όποιος έχει εμπειρία θα ήθελα να με διαφωτίσει. Για τα metron 9 που έχω μπορώ να σου απαντήσω ότι είναι ένα πολύ ευχάριστο πέδιλο ! Εξαρτάται πάντα για τι χρήση το θέλεις ! Από τις επιλογές που βάζεις δείχνεις ότι είσαι σε προχωρημένο επίπεδο ! Αν θέλεις λοιπόν να τεστάρεις και λίγο τον εαυτό σου και σε πιο "πουδράτο" πάρε τα metron που έχουν μέση 74 ! Αν είσαι καθάρα πιο πίστας και θες να παραμείνεις εκεί πάρε τα sx ή τα 918 ! Quote Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!! vs Share this post Link to post Share on other sites
evank65 0 Report post Posted December 9, 2006 Αν θέλεις λοιπόν να τεστάρεις και λίγο τον εαυτό σου και σε πιο "πουδράτο" πάρε τα metron που έχουν μέση 74 ! Αν είσαι καθάρα πιο πίστας και θες να παραμείνεις εκεί πάρε τα sx ή τα 918 ! Κυρίως κάνω πίστες γι αυτό και οι 2 από τις 3 επιλογές μου είναι πιστιάρικα. Εαν επιλέξω τελικά τα Metron, σε τι υστερούν στη πίστα από τα υπόλοιπά; Quote Share this post Link to post Share on other sites
grousso 0 Report post Posted December 10, 2006 Όλα τα atomic είναι στο http://www.alphatrend.gr/wmt/webpages/index.php Επίσης μου είχε στείλει τα δικά μου στην Καβάλα αφού ειχα καταθέσει τα χρήματα στην τράπεζα. Ζήτα τον κ. Κώστα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 36 Report post Posted December 11, 2006 Κυρίως κάνω πίστες γι αυτό και οι 2 από τις 3 επιλογές μου είναι πιστιάρικα. Εαν επιλέξω τελικά τα Metron, σε τι υστερούν στη πίστα από τα υπόλοιπά;Οι διαφορές που θα δεις στην πίστα είναι ανύπαρκτες, σε σχέσει με τα άλλα 2 πέδιλα ! Μετά από τις δύο πρώτες κατεβασιές θα έχει συνηθίσει έτσι και αλλιώς την λίγο πιο φαρδιά μέση ! Η συμπεριφορά τους ακόμα και στο παγωμένο είναι άψογη ! Μην ξεχνάς ότι το 74 μέση είναι ακόμα άλλο ένα πέδιλο πίστας στην ουσία όταν τα πέδιλα για πούδρα είναι από 85 > ! Οπότε (για Ελλάδα ειδικά και το πάτημα στις πίστες που κάνουν) πάλι θα σου πρότεινα να πάρεις τα metron ! Μόνο στο metron B5 πιστεύω ότι θα έχεις κάποιες δυσκολίες λόγο σκληρότητας και βάρους πεδίλου ! Quote Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!! vs Share this post Link to post Share on other sites
evank65 0 Report post Posted December 11, 2006 Ευχαριστώ melo για τις πληροφορίες σου, ήσουν αρκετά κατατοπιστικός. Quote Share this post Link to post Share on other sites