Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Jokey

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΣΑΒ/ΚΟ ?

Recommended Posts

Μάλλον θα ανέβω αφού θα λειτουργήσει και η Άρτεμις. Πρώτα όμως θα ενημερωθούμε για τους ανέμους της Κυριακής.

ΑΛΕΞΗΣ. ΑΡΓΟΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ YARIS ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

Παιδιά είχα πάει σήμερα (που να μην έσωνα... :twisted: :twisted: είχα ξεχάσει wind stoper και κουκούλα :twisted: με θέρισε το κρύο και τώρα με καίει το πρόσωπό μου ολόκληρο) θα το προσπαθήσω και για αύριο αλλά προς το παρόν είμαι..."P" :evil:

Καιρός έως τις 9:30 με 10 παρά, με εναλλαγές συννεφιάς και λίγου ήλιου, μετά τις 10 άρχισε να κλείνει για τα καλά.Άπνοια.

Χιόνι έχει αλλά θέλει κι άλλο. (σας "φώτισα" ε? :( )

Θερμοκρασία από -1 έως -3. Κατά τις 12 άρχισε να ξαναχιονίζει(δεν ήταν ακριβώς ...χιόνι..σα μικρό χαλάζι ήταν..κάτι με τη υγρασία θα γινόταν...αλλά δεν ξέρω περισσότερα). 13:30 χιόνιζε ακόμα...μακάρι.. :)

Έχει ρίξει πράμα καλό, βράχια βέβαια φαίνονται αλλά το Χ/Κ έχει συνέλθει.

Πίστες :

Στύγα άνοιξε μετά τις 12+. Ομίχλη και πάγος. (συγγνώμη Κωστή, είπα βλακεία στο φωνητικό αλλά είχα κατέβει για καφεδάκι και δεν ήξερα ότι την είχαν ανοίξει :(:( )

Πιάτο μικρό ανοιχτό, καλά πατημένες.

Κάτω πιάτο κλειστό. Οι δυο "Δάφνες" (και πικροδάφνες.... :twisted: ) κλειστες και αυτές.(δεν τις είχαν πατήσει καν) Κατά τις 11+, άρχισε να μουγκρίζει ένα ratrak αλλά δεν το έβλεπα :( .

Μάλλον έστρωνε δεξιά (ανάμεσα στα δέντρα, εκεί που τερματίζει το κάτω "πιάτο")

Άρτεμη (και "αυγό") είχαν καταπληκτικό χιόνι :( ..αλλά για να ανέβεις χωρίς αναβατήρα θα έπρεπε να είσαι ο ..makallu ή τουλάχιστο κάτι παραπλήσιο :wink:

Τριθέσιο εναέριο ανοιχτό :(

Το βουνό είχε πολύ πάγο 80 ειδικά στο δεύτερο πλατώ, μπροστά και αριστερά από τη Στύγα , γινόταν Ο χαμός! 80

Kόσμος ελάχιστος (καμια 50αριά)

Τιμή εισιτηρίου, ουσιαστικά για δύο πίστες, (ο θεός να τις κάνει.. :twisted: ) 14 ευρώ. Τα γνωστά ...των Καλαβρύτων... :(:evil:

Όσοι ανέβετε πρωί-πρωί, καλού κακού αλυσίδες.

Σήμερα τον είχαν παρατημένο το δρόμο, χρειαζόταν αλυσίδες στα τελευταία 1.500 μέτρα.(τουλάχιστο όσοι έχουν φαρδιά λάστιχα).

SUV, περνούσαν άνετα.

Αύριο προβλέπεται να γίνει ...ΠΑΝΙΚΟΣ!! Θα έχει καλό καιρό και μάλλον θα το φροντίσουν.

Αλέξη, ξέχασέ τη για φέτος την "άγκυρα", φίλε :cry::cry:

Γενικώς....."είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε":evil: :twisted:

Αυτά :)

Υ.Γ ..την παράσταση έκλεψε στο parking ένας παππούς (65+)...

"Εμένα τα STOCKLI, μου τα 'δωσαν μισοτιμής, γιατί τους τα διαφημίζω!!!! " :shock::shock::lol:

O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ...

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.

Κατά τις 16:40 εκδόθηκε ανακοίνωση από το χ.κ.Καλαβρύτων στο site του οτι ο αναβατήρας Άρτεμις θα επαναλειτουργήσει από το Σάββατο 06 Μαρτίου. Από 'κεί πήρα κι εγώ θάρρος για να ανέβω την Κυριακή εάν με αφήσουν οι άνεμοι.

ΑΛΕΞΗΣ. ΑΡΓΟΣ.

Δεν το ήξερα!

Και σήμερα αλλά και το προηγούμενο Σάββατο μου έλεγαν (σε πηγαδάκια) παιδιά που δουλεύοουν εκεί, ότι δε θ' ανοίξει.

Ζητώ συγγνώμη για την ..παραπληροφόρηση! :(

O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ...

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.

Αλοίμονο, δεν τίθεται θέμα συγγνώμης. Άλλωστε γι' αυτό έχουμε την επικοινωνία μέσω του forum για να μαθαίνουμε όλοι μας τα νέα που, μακάρι στην προκειμένη περίπτωση να επαληθευτούν γιατί άν όχι, πάλι δεν θα πάμε Χελμό.

Ευχαριστώ. ΑΛΕΞΗΣ. ΑΡΓΟΣ.

Χαράλαμπε καλώς ήρθες αν και εγώ καινούργιος είμαι στο φόρουμ. Το τηλ μου είναι 697443694 αν θέλετε να συναντηθούμε επάνω.

Υ.Γ. Να το αφήσετε να χτυπήσει μόνο αρκετές φορές γιατί αργώ λίγο να το καταλάβω στο βουνό.

Guest

Αγαπητε ΧΑΡΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΑΝΩ! Η *ΟΜΑΔΑ* ΤΩΝ

3-5 ΠΗΓΑΔΙΩΝ...! Θανασης, Αποστολος, κ.τ.λ[/url]