firezout 0 Report post Posted January 10, 2007 καλημέρα, μήπως θα μπορούσε κάποιος να προτείνει κάποιο μαγαζί στην ευρύτερη περιοχή Μαρούσι-Χαλάνδρι να πάω τα καινούγια μου πεδιλάκια για φτιάξιμο? 1 φορά Πήλιο και 2 Καιμακτσαλάν φέτος ήταν αρκετές για να χρειάζονται γιατρό επειγόντως... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted January 10, 2007 www.boardgeneration.gr με 25 ευρώ μου κάνανε full service και www.best-o.gr Φιλικά Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
chrisd 0 Report post Posted January 10, 2007 Μπες στο www.trespass.gr/skibill.htm , πηγαινε εκει που λεει service, συμπληρωσε την φορμα κ κάνε αποστολη. Θα ερθει η courrier θα τα παραλαβει απο την πόρτα σου όποτε θέλεις εσυ, θα σου τα επιστρέψει το πολυ σε 5 - 6 μέρες και θα είναι σαν καινούργια. Ούτε που να παρκάρεις καμία ταλαιπωρία, πληρωνεις 33€ για ολα κ εχεις το κεφάλι σου ησυχο. Το ιδιο επαθα κ γω με τα καινουργια μου παδιλακια στο Πηλιο στις 31/12 κ σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μου εκανε φανταστική δουλεια, ούτε το παραμικρό σημαδακι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted January 10, 2007 Ναι, και εγώ φέτος στο skibill τα έστειλα, μια χαρά και πολύ μεγάλη ευκολία, έρχονται τα παίρνουν και στα επιστέφουν όποτε θες εσύ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 10, 2007 ωραια υπηρεσια!!! nice work Max. Quote Share this post Link to post Share on other sites
firezout 0 Report post Posted January 12, 2007 ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις χρήσιμες info.. τα πήγα board generation διότι δουλεύω Ψυχικό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maximus 8 Report post Posted January 13, 2007 Ευχαριστώ παιδιά , κάνουμε ότι μπορούμε... Φέτος μέχρι ώρας μόνο service κάνουμε... να δούμε πότε θα αρχίσουμε να δουλεύουμε κανονικά Quote "Να δεις τι σού χω για μετά..." Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted January 14, 2007 Αντί να τα στέλνετε με κουριερ, να πηγαίνετε οι ίδιοι στα καλάβρυτα στον Skibill να κάνετε σερβις.Εχει και καλό τσίπουρο (και λουκάνικα που ποτέ δεν έχω δ ει όμως). Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted January 25, 2007 Μολις πηρα απο το Trespas της Νεας Ιωνιας ενα καινουριο ζευγαρι πεδιλα Kneissl μολις με 33 euros!!!!! Μιλαμε δε το πιστευα οτι τα πεδιλα με το χαλι που ειχαν θα γινοντουσαν σαν καινουρια πραγματικα Many thanx to Manos Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
Maximus 8 Report post Posted January 26, 2007 Αντί να τα στέλνετε με κουριερ, να πηγαίνετε οι ίδιοι στα καλάβρυτα στον Skibill να κάνετε σερβις.Εχει και καλό τσίπουρο (και λουκάνικα που ποτέ δεν έχω δ ει όμως). Το τσίπουρο για εσάς κύριε kostakiskal τελείωσε.Ξέρετε το λόγο... για τους υπόλοιπους ισχύει Quote "Να δεις τι σού χω για μετά..." Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted January 26, 2007 Πάντως ανακάλυψα τον λόγο για τον οποίο έχει υποκίτρινο χρώμα.Ο τύπος του κάνει παλαίωση (και μάλλον σε ξύλινο βαρέλι) και γι'αυτό γίνεται super!αν πιω κανα 2-3 μπουκάλια ακόμα θα δώσω πιο έγκυρη γνώμη! PS)Τι έγινε με το αμάξι τελικά; Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites