jo 0 Report post Posted February 25, 2007 Καλησπερα σε ολους. Αυτο το Σ/Κ μαλλον θα ανεβω στην πολυαγαπημενη μου/μας Βασιλω. Σκοπευω να ανεβω με τα 2 κολληταρια μου. Ο ενας κανει καλο σανιδι, δεν εχω προβλημα. Ο αλλος ομως κανει... ελκηθρο. 1)Να του μαθω σκι η να τον βοηθησουμε με τον αλλον για σανιδι (εχω κανει κ γω πολλες φορες και ξερω καποια βασικα). 2) Να τον ανεβασω κατευθειαν με το τριπλο που ειναι και ομαλη πιστα (δεν πειραζει να φαει και καμμια βουτα θα μεχρι να μαθει) ή να τον κανω λιγο κατω. Θελω πολυ να ανεβαινει κ αυτος μαζι μας παντου και να κανουμε τρελο χαβαλε. Ευχαριστω προκαταβολικα, jo. Υ.Γ: Νομιζω οτι ειναι ωρα μετα απο 1 μηνα στο forum να σας αποκαλυψω το πραγματικο μου ονομα: Γιωργος Quote Για να δουμε φετος τι θα δουμε... Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted February 26, 2007 Γιώργο το τριπλό ειναι το καλύτερο για εκμάθηση, αν και νομίζω για μερικές καταβάσεις καλά ειναι να ξεκινήσει απο το baby αριστερά της Ελιμείας. Καλή αρχή Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites