Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PeterPan

Αγορά ski.

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα!

Τον χειμώνα που μας πέρασε σκεφτόμουν να αγοράσω πέδιλα για σκι... όμως λόγω ενός τραυματισμού μου στο γόνατο την τελευταία φορά που πήγα για σκι, ανέβαλα την απόφασή μου. όμως τώρα με τις εκπτώσεις που αρχίζουν στα είδη σκι θέλω να αγοράσω ένα σετ πέδιλα. είμαι 1,90 μ κ 88 κιλά. θέλω το πέδιλο που θα αγοράσω να το κρατήσω για 3-4 χρόνια...

το μήκος που σκέφτομαι να αγοράσω είναι 1,70.

η εταιρία που σκέφτομαι είναι η rossignol, η volkl, η fisher ή η salomon. βέβαια μοντέλα ξέρω από την πρώτη εταιρία... έχω υπόψιν μου τα actys 100, 200, 300, κ τα zenith... τί γνώμες έχετε για αυτά?

το κόστος δε θα ήθελα να είναι πολύ υψηλό... με δέστρες θα ήθελα να μου κοστίσουν περίπου 300 ευρώ... σκεφτείτε πως τα καταστήματα έχουν εκπτώσεις 40%, οπότε μια αρχική τιμή στα 500 euro θα είναι καλή...

το επίπεδο μου είναι μέτριο... στη βασιλίτσα πχ κατεβαίνω την κόκκινη πίστα χωρίς να πέσω... θα ήθελα να πάρω ένα πέδιλο που θα με βοηθήσει να εξελιχθώ, αλλά κ θα αντέξει...

συγγνώμη αν σας κούρασα... ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας!

έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη? γνωρίζω ότι ο Κλαουδάτος κ το Sports n' Ski έχουν καλές τιμές. Κάποιο άλλο?

Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να έρθω σε μερικές συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη, αν κ είχα πει σε μερικούς ότι θα ερχόμουν... Η παρέα σας ήταν πολύ ευχάριστη, όμως τις Πέμπτες είχα μαθήματα το βράδυ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρω!

rossignol zenith δαγκωτο

ειναι καπου στα λεφτα που ζητας

κοιτα γενικα ομως να παρεις ενα πεδιλο all mountain και να μην πας σε προαγωνιστικο η αγωνιστικο πεδιλο ετσι την πατησα εγω με το viper st και δεν τα παω πολυ καλα με τις πουδρες απο τοτε

φετος ομως κατι εχω σταμπαρει για καθαρα offpist. εχω βρει ενα bandit σε πολυ καλη τιμη ελαφρως μεταχειρισμενο.μαλλον θα το παρω θα δω

DALTONS POW ROBBERY.....

δεν μπορω να σου πω αφου βρισκωμαι καλαματα μποτω να μαθω ομως με ενα τηλεφωνο.οταν μαθω θα σου πω

DALTONS POW ROBBERY.....

θα ψάξω αν είανι για τα zenith. βέβαια είμαι open-minded χαρακτήρας κ θα ψάξω κ σε άλλες εταιρίες... θα σας πω στο μέλλον.

ευχαριστώ για την απάντησή σας!

θα ψάξω αν είανι για τα zenith. βέβαια είμαι open-minded χαρακτήρας κ θα ψάξω κ σε άλλες εταιρίες... θα σας πω στο μέλλον.

Φίλε PeterPan καλώς ήρθες στην παρέα

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί με το ίδιο ερώτημα είχα μπεί και εγώ σε αυτό το forum πριν 6 μήνες περίπου. Μάλιστα βρισκόμασταν στο ίδιο επίπεδο καθώς επίσης έχουμε το ίδιο σώμα 1.91, 90 κιλά τώρα και 93 περίπου :( το χειμώνα. Εγώ ενώ είχα από κάποιο φίλο κάτι salomon Verse 7 στο 1.70 στα τέλη του Μαρτίου αγόρασα τα zenith z5 στο 1.70.

Εκανα δύο μόνο φορές με αυτά :huh: (λόγω έλλειψης χιονιού φυσικά ) και είδα πολύ πιό καλά από τα salomon ποιό σταθέρα και ποίο γρήγορα αφού έχουν και μικρότερο Radius = 15m.

Γενικώς μου άρεσε πολύ το πέδιλο αυτό χωρίς να έχω βέβαια και μεγάλη εμπειρία όπως άλλοι εδώ στο forum.

Το κακό βέβαια είναι ότι την δεύτερη φορά που τα χρησιμοποίησα την 1/4/07 στον Παρνασσό τα ξέσκισα λίγο από τις πέτρες. :(

όσον αφορά την τιμή τους τα είχα πάρει 380 ευρώ από τα Καλάβρυτα (εκεί όμως ήταν οι τιμές με την έκπτωση) αλλά περίπου λίγο παραπάνω έχουν τα z9 τα οποία είναι ποίο απαιτητικά από τον σκιέρ και δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν ή θα σε δυσκολέψουν.

Αυτά τα λίγα και ελπίζω να βοήθησα λίγο

Βασίλης

Φίλε PeterPan καλώς ήρθες στην παρέα

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί με το ίδιο ερώτημα είχα μπεί και εγώ σε αυτό το forum πριν 6 μήνες περίπου. Μάλιστα βρισκόμασταν στο ίδιο επίπεδο καθώς επίσης έχουμε το ίδιο σώμα 1.91, 90 κιλά τώρα και 93 περίπου :( το χειμώνα. Εγώ ενώ είχα από κάποιο φίλο κάτι salomon Verse 7 στο 1.70 στα τέλη του Μαρτίου αγόρασα τα zenith z5 στο 1.70.

Εκανα δύο μόνο φορές με αυτά :huh: (λόγω έλλειψης χιονιού φυσικά ) και τα είδα πολύ πιό καλά από τα salomon ποιό σταθέρα και ποίο γρήγορα αφού έχουν και μικρότερο Radius = 15m.

Γενικώς μου άρεσε πολύ το πέδιλο αυτό χωρίς να έχω βέβαια και μεγάλη εμπειρία όπως άλλοι εδώ στο forum.

Το κακό βέβαια είναι ότι την δεύτερη φορά που τα χρησιμοποίησα την 1/4/07 στον Παρνασσό τα ξέσκισα λίγο από τις πέτρες. :(

όσον αφορά την τιμή τους τα είχα πάρει 380 ευρώ από τα Καλάβρυτα (εκεί όμως ήταν οι τιμές με την έκπτωση) αλλά περίπου λίγο παραπάνω έχουν τα z9 τα οποία είναι ποίο απαιτητικά από τον σκιέρ και δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσουν ή θα σε δυσκολέψουν.

Αυτά... και ελπίζω να βοήθησα λίγο

Βασίλης

δεν μπορω να σου πω αφου βρισκωμαι καλαματα μποτω να μαθω ομως με ενα τηλεφωνο.οταν μαθω θα σου πω

Κανένα νέο, έχουμε?

Κανένα νέο, έχουμε?

αδερφε πηρα τηλ και ειναι κλειστα απο δευτερα ανοιγουν θα σου εχω νεοτερα μεσ'την βδομαδα

DALTONS POW ROBBERY.....

αδερφε πηρα τηλ και ειναι κλειστα απο δευτερα ανοιγουν θα σου εχω νεοτερα μεσ'την βδομαδα

ΟΚ φίλε μου, thanks!

Εγώ πάντως θα σου πρότινα να ψαχτείς και λίγο για Salomon πεδιλάκι...αν θες μπορώ να σου πώ και κανά δυό μοντελάκια να κοιτάξεις.Πάντως την αγορά να την κάνεις το συντομότερο δυνατό γιατί από μέσα Σεπτέμβρη και μετά θα τσίμπάνε λιγάκι οι τιμες.Αυτά και από εμένα!

Κλείνω τα μάτια

μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα,

τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό,

είναι οι διάβολοι

που μέσα μου χoρεύουν

και με σπρώχνουν να σου πω,

πως πάντα θα είμαι εδώ...

IPB Image

IPB Image

Παιδιά, ως Σύλλογος συνεργαζόμαστε με κάποιους προμηθευτές που γενικά μας κάνουν καλύτερες τιμές, αλλά κυρίως μας συμβουλεύουν σωστά σε σχέση με το σκι που θέλουμε να κάνουμε, το επίπεδό μας και τα χαρακτηριστικά των πεδίλων που θεωρούμε ως υποψήφια..Καλύτερα να απευθυνθείτε πρώτα σε αυτούς και για τιμές και για μία καλή γνώμη. Αν θέλετε στείλτε κάποιο ΡΜ είτε σε εμένα, είτε στον Νίκελ που έχει ασχοληθεί με τον εξοπλισμό, είτε επίσης στον Ιάσωνα (JEY) που επίσης ξέρω ότι έχει ασχοληθεί να σας δώσουμε τηλέφωνα.

Φιλικά

Γιώτα :huh:

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Φίλε Βασίλη πήγα σήμερα στο κατάστημα κ είμαι ανάμεσα στα zenith 1 k στα zenith 3. τα 1 τα βρήκα στα 250 ευρώ, κ τα 3 στα 300. αυτά λέω να αγοράσω... μάλλον τα 3. βέβαια θα τα έχει σε 10 μέρες + είπε.

ευχαριστώ όλους παιδιά για το ενδιαφέρον!

Φίλε Βασίλη πήγα σήμερα στο κατάστημα κ είμαι ανάμεσα στα zenith 1 k στα zenith 3. τα 1 τα βρήκα στα 250 ευρώ, κ τα 3 στα 300. αυτά λέω να αγοράσω... μάλλον τα 3. βέβαια θα τα έχει σε 10 μέρες + είπε.

ευχαριστώ όλους παιδιά για το ενδιαφέρον!

Αν ξαναπάς, μπορείς να ρωτήσεις και μια τιμή για τα Z5? ...έτσι για μέτρο σύγκρισης.

Thanks.

Παιδιά, ως Σύλλογος συνεργαζόμαστε με κάποιους προμηθευτές που γενικά μας κάνουν καλύτερες τιμές, αλλά κυρίως μας συμβουλεύουν σωστά
Να συμπληρώσω οτι μέσα στον Σεπτέμβριο θα έχουμε ανακοινώσει τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Να συμπληρώσω οτι μέσα στον Σεπτέμβριο θα έχουμε ανακοινώσει τα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Ελπίζω να μην έχουν τελειώσει οι εκπτώσεις μέχρι τότε... :)

λοιπον αδερφε τα z5 αυτη την στιγμη στο καταστημα που ρωτησα ειναι στα 550-600 ευρω με δεστρες axial II. μιλαμε για ενα απο τα κορυφαια αυτη την στιγμη προαγωνιστικα πεδιλα. ρωτησα και για περσινο μοντελο για πιο φτηνα αλλα δεν υπαρχει ουτε για δειγμα.για περισσοτερα με πμ αν ενδιαφερεσαι

DALTONS POW ROBBERY.....

λοιπον αδερφε τα z5 αυτη την στιγμη στο καταστημα που ρωτησα ειναι στα 550-600 ευρω με δεστρες axial II. μιλαμε για ενα απο τα κορυφαια αυτη την στιγμη προαγωνιστικα πεδιλα. ρωτησα και για περσινο μοντελο για πιο φτηνα αλλα δεν υπαρχει ουτε για δειγμα.για περισσοτερα με πμ αν ενδιαφερεσαι

ΟΚ, σ' ευχαριστώ πολύ.

Ακριβά μου φαίνονται πάντως. Τα περσινά από Γαλλία τα βρίσκω 350 με μεταφορικά...

Ελπίζω να μην έχουν τελειώσει οι εκπτώσεις μέχρι τότε... :)

Οι εκπτωσεις με τα συνεργαζομενα καταστηματα(για τα μελη του snowclub) ισχυουν ακομα και τα χριστουγεννα που θεωρειται full season. :P

οκ! θα πάω την Παρασκευή μια βόλτα, κ θα σου γράψω.

μήπως μπορείς να μας δώσεις από περιέργεια το site που τα βλέπεις στη Γαλλία?

έτσι για να δω λιγάκι. Αν κ δεν νομίζω να αγοράσω μέσω internet. απλά να δω μόνο.

ευχαριστώ.

μήπως μπορείς να μας δώσεις από περιέργεια το site που τα βλέπεις στη Γαλλία?

έτσι για να δω λιγάκι. Αν κ δεν νομίζω να αγοράσω μέσω internet. απλά να δω μόνο.

ευχαριστώ.

Από ebay είναι:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...:MEWA:IT&ih=004

ΟΚ, σ' ευχαριστώ πολύ.

Ακριβά μου φαίνονται πάντως. Τα περσινά από Γαλλία τα βρίσκω 350 με μεταφορικά...

αλλο ιντερνετ αλλο βιτρινα καταστηματος υπαρχει διαφορα αυτο ειναι γνωστο

DALTONS POW ROBBERY.....

αλλο ιντερνετ αλλο βιτρινα καταστηματος υπαρχει διαφορα αυτο ειναι γνωστο
Εννοείται...