snowcat 3 Report post Posted October 15, 2007 Μου ήρθε το παρακάτω email: "Εκδόθηκε ψήφισμα που υπογράφηκε από όλες τις χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης ότι οι χώρες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές πρέπει να δεσμευτούν ότι θα προστατεύσουν και θα αναδασώσουν τις καμένες περιοχές. Ξέρετε ποιός δεν υπέγραψε; Μα ποιός άλλος.... Η Ελλάδα!!! Μπείτε στο http://www.petitiononline.com/forestgr/ και υπογράψτε!!! Πρέπει να μαζέψουμε 200 χιλιάδες υπογραφές! Στείλτε το μήνυμα σε φίλους! Όλοι να συμβάλλουμε αν δεν θέλουμε να δούμε τσιμεντοποιημένες τις καμένες περιοχές!" Αν ισχύει, πράξτε αναλόγως Φιλικά, Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted October 15, 2007 χωρις να θελω να αμφισβητησω τη πηγη σου μηπως μπορεις να μου πεις τη προελευση της πληροφοριας σου ?? ποιος το εκδοσε το ψηφισμα και που ψηφιζοταν ποτε εγινε αυτο ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted October 15, 2007 Απο email Κωστα μου ειχε ερθει και σε μενα την προηγουμενη ευδομαδα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted October 15, 2007 χωρις να θελω να αμφισβητησω τη πηγη σου μηπως μπορεις να μου πεις τη προελευση της πληροφοριας σου ?? ποιος το εκδοσε το ψηφισμα και που ψηφιζοταν ποτε εγινε αυτο ? Ακριβώς όπως είπε ο Κορνήλιος από email, αλλά επειδή πηγαίνοντας στην πρώτη σελίδα δε μου φάνηκε πολύ έγκυρο το κείμενο, γι' αυτό είπα "αν ισχύει, πράξτε αναλόγως". Βασικά, ο καθένας ό,τι μπορεί καλύτερο και έχει ευχαρίστηση το κάνει. Στην προκειμένη περίπτωση, απλά γράφεις ονοματεπώνυμο και email (= για το confirmation της υπογραφής σου και μόνο). Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites