anemar 6 Report post Posted February 8, 2008 Μετα απο 2 χρονια ηρθε η ωρα να επισκεπτουμε παλι το Σελι σε full λειτουργια. Εχει βαλει πολυ χιονι επανω.Μεχρι πριν λιγο χιονιζε πολυ πυκνα. Αυριο θαμαι πανω. Μπλε μπουφαν,μαυρο κρανος carrera. Θα ναι κανεις? Quote Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted February 9, 2008 Μετα απο 2 χρονια ηρθε η ωρα να επισκεπτουμε παλι το Σελι σε full λειτουργια. Εχει βαλει πολυ χιονι επανω.Μεχρι πριν λιγο χιονιζε πολυ πυκνα. Αυριο θαμαι πανω. Μπλε μπουφαν,μαυρο κρανος carrera. Θα ναι κανεις? To ψάχνω γι'αυριο Ανέστη,αν είσαι εκεί και Κυριακή μάλλον θα τα πούμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted February 9, 2008 δυστυχως ειμαι ορεστιαδα αλλιως θα ερχομουν....αντε καιρος ηταν.......το αλλο σκ αναλογα με το χιονι σελι ή πηγαδια. Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
memnonas 0 Report post Posted February 9, 2008 Ανέστη, παίζεις με το πόνο μας . . . αχ !!! Εδώ στα νότια γίνεται της μουρλής από καιρό και τα γύρω ΧΚ είναι κλειστά . . . κλαψ !!! Με το καλό εύχομαι για αύριο, να το χαρείτε και κάντε λίγο και για εμάς ! Φιλικά Μέμνωνας Quote ...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...? Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted February 17, 2008 Ανέβηκα πανω σημερα, πολύ κρύο... κατεβήκαμε 3-4 φορες και μετα τσαγακι Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted February 21, 2008 Μετά από αρκετά χρόνια ανέβηκα χτες για λίγο Σκι στο Σέλι, Ασούρμπαση ήταν καλούτσικα αλλά μόνο πίστα γιατί εκτός τα έχει ξυρίσει όλα, μπροστά όμως εκτός από το λούκι οι άλλες είχαν λιγάκι πέτρα, παντός το Σέλι πάντα διατηρεί την κοσμοπολίτικη αίγλη του ΥΓ. α… έπιασα και τον anemar εκει να κάνει ασκήσεις τεχνικής. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted February 21, 2008 Μετά από αρκετά χρόνια ανέβηκα χτες για λίγο Σκι στο Σέλι, Ασούρμπαση ήταν καλούτσικα αλλά μόνο πίστα γιατί εκτός τα έχει ξυρίσει όλα, μπροστά όμως εκτός από το λούκι οι άλλες είχαν λιγάκι πέτρα, παντός το Σέλι πάντα διατηρεί την κοσμοπολίτικη αίγλη του ΥΓ. α… έπιασα και τον anemar εκει να κάνει ασκήσεις τεχνικής. Αρκετα καλα ηταν χθες.Ηταν λιγο μαλακουτσικο το χιονι λογω θερμοκρασιων αλλα σε γενικες γραμμες ολα οκ. Εχω αρχισει και πιστευω οτι ο Aeras εχει σωσιες Παω καιμακ,καιμακ και αυτος.Παω πηγαδι,πηγαδι και αυτος.Παω σελι,σελι και αυτος.Το Σαββατο ομως που "προδωσε" που θα ειναι ,πιθανον να με βρει και εκει Quote Share this post Link to post Share on other sites
carve 0 Report post Posted February 21, 2008 Αρκετα καλα ηταν χθες.Ηταν λιγο μαλακουτσικο το χιονι λογω θερμοκρασιων αλλα σε γενικες γραμμες ολα οκ. Πολυ καλα ηταν ολο το 3ημερο Τριτη Τεταρτη Πεμπτη στο Σελι. Πολυ καλο χιονι ειδικά στο Αρσου Μπασι. Οι μερες προσφερονταν για βελτιωση τεχνικης. Ανεστη καποια στιγμη την Τεταρτη νομιζω ειδα τον πατερα σου στον Ηρακλη. Το εξασκει ακομα το αθλημα και μπραβο του. Ο δικος μου το εχει παρατησει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted February 22, 2008 Εκτος απροοπτου θα ειμαι εκει την Κυριακη. Αυριο υπαρχει μια πιθανοτητα να ανεβω επισης Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted February 22, 2008 και εγω μαλλον κυριακη θα ειμαι επανω..................ωχ τον αρη θα πετυχω παλι????? Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted February 22, 2008 εγώ θα είμαι αυριο.. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ!! Θα "γυρίσουμε" την υπερπαραγωγή "Ιπτάμενα Μπατόν"!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted February 22, 2008 και εγω μαλλον κυριακη θα ειμαι επανω..................ωχ τον αρη θα πετυχω παλι????? Ετσι....Τον φοβο μου να χεις..Εχω να παω Σελι 3 χρονια.Και τυχαινει να πας στην πρωτη φορά που ανεβαινω?? Πηγαινε παιξε κανα joker Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted February 24, 2008 Λοιπόν ,έστω και με καθυστέρηση εκθέτω τα "τεκτενόμενα" του Σαββάτου στο Σέλι!! Ήταν μία ΥΠΕΡΟΧΗ ημέρα με ήλιο ... Ο δρόμος ήταν ανοιχτός (εννοείται!) εκτός ένός σημείου που είχε πάγο λόγω του ότι δεν το έβλεπε ο ήλιος.. το χίόνι στο χιονοδρομικό κατά τις 10 το πρωί ήταν αρκετά παγωμένο , αλλά μετά από καμία ωρίτσα ήταν όνειροοοοο!!Βέβαια προς το μεσημέρι έκαναν την εμφάνιση τους αρκετές πέτρες και χορταράκια , αλλά μέχρι τότε είχαμε κάνει πολλές κατεβασιές οπότε... εγώ προσωπικά έλιωσα στο σκι.. Το ίδιο έπραξαν και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου με τα οποία βρεθήκαμε στο βουνό!! Δαμιανός (+Δέσποινα) , Πάνος (+Δώρα + παιδιά) , Νίκος , Τεό φέραμε βόλτα όοοοοοοοοοοοολο το βουνό... Μετά με το Δαμιανό και τη Δέσποινα κάναμε μία ωραιότατη βόλτα έως το "Χρυσό Ελάφι" , όπου ήπιαμε τον καφέ μας στο Σαλέ!! Με χαρά είδα να δεσπόζει το σήμα του Συλλόγου στο Μπαρ!!Και τέλος , η ημέρα τελείωσε με μία επίσκεψη σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της Βέροιας για ρεβανί! Και εις άλλα!!! υ.γ.special thanx στο Δαμιανό και τη Δέσποινα με τους οποίους συνταξίδεψα!!το κεφάλι τους το έκανα καζάνι!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites