Olga 6,796 Report post Posted September 13, 2011 Λιστα συμμετοχών: 1. ....αντε να δουμε ποιος θα κανει την αρχη "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted September 13, 2011 Λιστα συμμετοχών: 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted September 14, 2011 Λάππα, σου έφαγαν την πρώτη θέση carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted September 14, 2011 (edited) Λιστα συμμετοχών: 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) 2. Damianos (Μονόκλινο) Edited September 14, 2011 by damianos Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
ndk 1 Report post Posted September 14, 2011 Λιστα συμμετοχών: 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) 2. Damianos (Μονόκλινο) 3. Nίκος Κορκολής 4. Παναγιώτης Σακούλης Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted September 14, 2011 Ελπιζω ολοι αυτοι που θα δηλωσουν συμμετοχη στη πολυ ομορφη εκδρομη που διοργανωνει ο ΕΣΤΟΥΧ να συνεισφερουν στα κοινα του συλλογου και κυριολεκτω <στου συλλογου και οχι του φορουμ> Για να εχει ζωη κατι και να περναμε ολοι μας καλα θα πρεπει να συνεισφερουμε ολοι μας με οποιο τροπο μπορει ο καθενας μας..... Καλα να περασετε, μιλαμε για απιστευτο τοπιο και δεν θα ηταν υπερβολικο να πω οτι μπορει να ειναι και η καλυτερη εκδρομη του συλλογου, μην την χασει κανεις σας!!! Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted September 14, 2011 Λιστα συμμετοχών: 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) 2. Damianos (Μονόκλινο) 3. Nίκος Κορκολής 4. Παναγιώτης Σακούλης 5. Γιωργος Λευκαδιτης "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted September 14, 2011 Λιστα συμμετοχών: 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) 2. Damianos (Μονόκλινο) 3. Nίκος Κορκολής 4. Παναγιώτης Σακούλης 5. Γιωργος Λευκαδιτης 6. Aφροδιτη Κεράκη (Με τρωει το χέρι μου να δηλώσω συμμετοχή, για τη τσέπη μου δεν ξέρω... αμα κερδίσω το τζοκερ κλαψ σνιφ καλέ μου Αγιε Βασίλη ακους θα ειμαι καλό παιδι και θα ακουω τη μαμα μου) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 14, 2011 Λιστα συμμετοχών: 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) 2. Μουσουλιδης Δαμιανος (Μονόκλινο) 3. Nίκος Κορκολής 4. Παναγιώτης Σακούλης 5. Γιωργος Λευκαδιτης 6. Aφροδιτη Κεράκη (Με τρωει το χέρι μου να δηλώσω συμμετοχή, για τη τσέπη μου δεν ξέρω... αμα κερδίσω το τζοκερ κλαψ σνιφ καλέ μου Αγιε Βασίλη ακους θα ειμαι καλό παιδι και θα ακουω τη μαμα μου) 7. Όλγα Κοτσίνα (αντε..και βλεπουμε) "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted September 14, 2011 Λιστα συμμετοχών: 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) 2. Μουσουλιδης Δαμιανος (Μονόκλινο) 3. Nίκος Κορκολής 4. Παναγιώτης Σακούλης 5. Γιωργος Λευκαδιτης 6. Aφροδιτη Κεράκη (Με τρωει το χέρι μου να δηλώσω συμμετοχή, για τη τσέπη μου δεν ξέρω... αμα κερδίσω το τζοκερ κλαψ σνιφ καλέ μου Αγιε Βασίλη ακους θα ειμαι καλό παιδι και θα ακουω τη μαμα μου) 7. Όλγα Κοτσίνα (αντε..και βλεπουμε) 8. Ιωάννης Πυλωνίτης (vamvax) 9. Δανάη Πελέκη (μαζί με τον κύριο στο νούμερο 8... ) My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted September 15, 2011 Σχεδιαζόμενες ημερομηνίες-περίοδος; Διακοπές Χριστουγέννων ή μετά Ιανουάριο-Φεβρουάριο? Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted September 15, 2011 Σχεδιαζόμενες ημερομηνίες-περίοδος;Διακοπές Χριστουγέννων ή μετά Ιανουάριο-Φεβρουάριο? εδώ Χρήστο! καλημέρα!!! μάλλον δεν έχεις πιει καφέ ακόμη Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 15, 2011 Λιστα συμμετοχών: 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) 2. Μουσουλιδης Δαμιανος (Μονόκλινο) 3. Nίκος Κορκολής 4. Παναγιώτης Σακούλης 5. Γιωργος Λευκαδιτης 6. Aφροδιτη Κεράκη 7. Όλγα Κοτσίνα 8. Ιωάννης Πυλωνίτης (vamvax) 9. Δανάη Πελέκη 10. Μαμάς Γιάννης "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
minas 5 Report post Posted September 15, 2011 Λιστα συμμετοχών: 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) 2. Μουσουλιδης Δαμιανος (Μονόκλινο) 3. Nίκος Κορκολής 4. Παναγιώτης Σακούλης 5. Γιωργος Λευκαδιτης 6. Aφροδιτη Κεράκη 7. Όλγα Κοτσίνα 8. Ιωάννης Πυλωνίτης (vamvax) 9. Δανάη Πελέκη 10. Μαμάς Γιάννης 11. Μηνάς Παλιατσάρας - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΝΤΕΚΑΔΑ! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 15, 2011 ...και με δυο αναπληρωματικους φερμενους απο το εξωτερικο Μη μας μετρατε ομως, γιατι εμεις θα εχουμε αλλο δρομολογιο... (παμε για 2 βδομαδες περιπου... ) Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 15, 2011 Λιστα συμμετοχών: 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) 2. Μουσουλιδης Δαμιανος (Μονόκλινο) 3. Nίκος Κορκολής 4. Παναγιώτης Σακούλης 5. Γιωργος Λευκαδιτης 6. Aφροδιτη Κεράκη 7. Όλγα Κοτσίνα 8. Ιωάννης Πυλωνίτης (vamvax) 9. Δανάη Πελέκη 10. Μαμάς Γιάννης 11. Μηνάς Παλιατσάρας 12. Στόϊκα Μανουέλα 13. Σελίμου Μαίρη "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted September 15, 2011 Λιστα συμμετοχών: 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) 2. Μουσουλιδης Δαμιανος (Μονόκλινο) 3. Nίκος Κορκολής 4. Παναγιώτης Σακούλης 5. Γιωργος Λευκαδιτης 6. Aφροδιτη Κεράκη 7. Όλγα Κοτσίνα 8. Ιωάννης Πυλωνίτης (vamvax) 9. Δανάη Πελέκη 10. Μαμάς Γιάννης 11. Μηνάς Παλιατσάρας 12. Στόϊκα Μανουέλα 13. Σελίμου Μαίρη 14. Παππούς Γεώργιος (αν πάνε καλά τα οικονομικά ) Share this post Link to post Share on other sites
zorikosbellas 0 Report post Posted September 16, 2011 (edited) 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) 2. Μουσουλιδης Δαμιανος (Μονόκλινο) 3. Nίκος Κορκολής 4. Παναγιώτης Σακούλης 5. Γιωργος Λευκαδιτης 6. Aφροδιτη Κεράκη 7. Όλγα Κοτσίνα 8. Ιωάννης Πυλωνίτης (vamvax) 9. Δανάη Πελέκη 10. Μαμάς Γιάννης 11. Μηνάς Παλιατσάρας 12. Στόϊκα Μανουέλα 13. Σελίμου Μαίρη 14. Παππούς Γεώργιος (αν πάνε καλά τα οικονομικά ) 15.Ζώης Κοτσαρίνης Edited September 16, 2011 by zoisnow Freedom is not worth having if it does not include the freedom to make mistakes. Mahatma Gandhi Share this post Link to post Share on other sites
Αννα 57 Report post Posted September 16, 2011 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) 2. Μουσουλιδης Δαμιανος (Μονόκλινο) 3. Nίκος Κορκολής 4. Παναγιώτης Σακούλης 5. Γιωργος Λευκαδιτης 6. Aφροδιτη Κεράκη 7. Όλγα Κοτσίνα 8. Ιωάννης Πυλωνίτης (vamvax) 9. Δανάη Πελέκη 10. Μαμάς Γιάννης 11. Μηνάς Παλιατσάρας 12. Στόϊκα Μανουέλα 13. Σελίμου Μαίρη 14. Παππούς Γεώργιος (αν πάνε καλά τα οικονομικά ) 15.Ζώης Κοτσαρίνης 16. Άννα Κουνάδη *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted September 16, 2011 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) 2. Μουσουλιδης Δαμιανος (Μονόκλινο) 3. Nίκος Κορκολής 4. Παναγιώτης Σακούλης 5. Γιωργος Λευκαδιτης 6. Aφροδιτη Κεράκη 7. Όλγα Κοτσίνα 8. Ιωάννης Πυλωνίτης (vamvax) 9. Δανάη Πελέκη 10. Μαμάς Γιάννης 11. Μηνάς Παλιατσάρας 12. Στόϊκα Μανουέλα 13. Σελίμου Μαίρη 14. Παππούς Γεώργιος (αν πάνε καλά τα οικονομικά ) 15.Ζώης Κοτσαρίνης 16. Αγαθοπουλος Θεωδορος.. [αγαθος3] καλός έχοντος τον πραγμάτων] ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Αννα 57 Report post Posted September 16, 2011 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) 2. Μουσουλιδης Δαμιανος (Μονόκλινο) 3. Nίκος Κορκολής 4. Παναγιώτης Σακούλης 5. Γιωργος Λευκαδιτης 6. Aφροδιτη Κεράκη 7. Όλγα Κοτσίνα 8. Ιωάννης Πυλωνίτης (vamvax) 9. Δανάη Πελέκη 10. Μαμάς Γιάννης 11. Μηνάς Παλιατσάρας 12. Στόϊκα Μανουέλα 13. Σελίμου Μαίρη 14. Παππούς Γεώργιος (αν πάνε καλά τα οικονομικά ) 15.Ζώης Κοτσαρίνης 16. Άννα Κουνάδη (σε πρόλαβα President ) 17. Αγαθοπουλος Θεωδορος.. [αγαθος3] καλός έχοντος τον πραγμάτων] *καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση* Share this post Link to post Share on other sites
Gavis 1,078 Report post Posted September 16, 2011 εκει στο αεροδρομιο να ψαξετε τις αποσκευες του Αγαθου μην τυχον ....ειναι κανενας ninja μεσα o τρελος του χωριου...... Share this post Link to post Share on other sites
subucultcha 1 Report post Posted September 16, 2011 (edited) 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) 2. Μουσουλιδης Δαμιανος (Μονόκλινο) 3. Nίκος Κορκολής 4. Παναγιώτης Σακούλης 5. Γιωργος Λευκαδιτης 6. Aφροδιτη Κεράκη 7. Όλγα Κοτσίνα 8. Ιωάννης Πυλωνίτης (vamvax) 9. Δανάη Πελέκη 10. Μαμάς Γιάννης 11. Μηνάς Παλιατσάρας 12. Στόϊκα Μανουέλα 13. Σελίμου Μαίρη 14. Παππούς Γεώργιος (αν πάνε καλά τα οικονομικά ) 15.Ζώης Κοτσαρίνης 16. Άννα Κουνάδη (σε πρόλαβα President tongue.gif ) 17. Αγαθοπουλος Θεωδορος.. [αγαθος3] καλός έχοντος τον πραγμάτων] 18.Πέλλας Θανάσης 19.Πέλλας Αλέξανδρος 20.Μιχαηλίδης Βασίλης 21.Κεφαλίδης Άρης Γειά χαρά.... τέσσερις ακόμη. Edited September 16, 2011 by subucultcha Share this post Link to post Share on other sites
ski-snowman 7 Report post Posted September 16, 2011 Λιστα συμμετοχών: 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) 2. Μουσουλιδης Δαμιανος (Μονόκλινο) 3. Nίκος Κορκολής 4. Παναγιώτης Σακούλης 5. Γιωργος Λευκαδιτης 6. Aφροδιτη Κεράκη 7. Όλγα Κοτσίνα 8. Ιωάννης Πυλωνίτης (vamvax) 9. Δανάη Πελέκη 10. Μαμάς Γιάννης 11. Μηνάς Παλιατσάρας 12. Στόϊκα Μανουέλα 13. Σελίμου Μαίρη Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 17, 2011 1. Κωστης Βομπιρης( Νιφαδας) 2. Μουσουλιδης Δαμιανος (Μονόκλινο) 3. Nίκος Κορκολής 4. Παναγιώτης Σακούλης 5. Γιωργος Λευκαδιτης 6. Aφροδιτη Κεράκη 7. Όλγα Κοτσίνα 8. Ιωάννης Πυλωνίτης (vamvax) 9. Δανάη Πελέκη 10. Μαμάς Γιάννης 11. Μηνάς Παλιατσάρας 12. Στόϊκα Μανουέλα 13. Σελίμου Μαίρη 14. Παππούς Γεώργιος 15.Ζώης Κοτσαρίνης 16. Άννα Κουνάδη 17. Αγαθοπουλος Θεωδορος (αγαθος3 18.Πέλλας Θανάσης 19.Πέλλας Αλέξανδρος 20.Μιχαηλίδης Βασίλης 21.Κεφαλίδης Άρης "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites