Jump to content

Telxinas

Χρήστης Forum
 • Content Count

  377
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Telxinas

 • Birthday 03/21/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  Όχι πάντως στο κοτέτσι
 1. O μοδερατορ, καλά μου συλλογόπουλα, έκανε ένα(ακόμα*) λάθος στην περίπτωση. Έγραψε λοιπόν: Telxinas, αν δεν σε ενδιαφέρει το θέμα με τα κράνη, μην το παρακολουθείς Θα μπορούσε να γράψει επίσης: Panpanou, αν θέλεις να βρίσεις στείλε pm Και ξέρετε γιατί, πέρα από το αυτονόητο; Γιατί ο Shakespeare fan έγραψε πρώτη φορά σε αυτό το thread κι έγραψε μόνο και μόνο για να γράψει... αυτό που έγραψε τέλος πάντων. Προφανώς δεν τον ενδιέφερε κι αυτόν όπως κι εμένα, όπως λέει ο μοδερατορ. Αλλά δεν είδα κάποια προτροπή και σε αυτόν. *Ξανάγινε σε ένα άλλο thread φωτιά, τον είδα(τον μοδερατορ) στo Pray, θεώρησα ότι ήταν παρεξήγηση, δώσαμε τα χέρια** και τελείωσε εκεί. Απορώ πως έκανε πάλι το ίδιο λάθος με μένα. Μένος; Ιδιοτέλεια; **Να κάτι για το οποίο ντρέπομαι από χθες ΥΓ Μην μου ζητήσετε τα ρέστα γιατί έγραψα αυτό το μήνυμα. Επικροτείτε κάτι το οποίο περιέχει μέσα το όνομά μου οπότε δεν θα πάει και ασχολίαστο!
 2. Ξέρεις κάτι; Έπεσε πολύ υπερβολή σε αυτό το thread και περίμενα. Ας υπερβάλλω πλέον λοιπόν κι εγώ αφού γουστάρετε. Τί θα κάνετε αν σας μπει το μπατόν στο στομάχι; Να σας βρω κι άλλα; Μπα, ε; Θα βγει συμπέρασμα δεν ξανακάνετε σκι. Από την άλλη όμως, από την "τρομολαγνεία" και την μεγάλη σχολαστικότητα, όπως είπες και εσύ το κράνος είναι εργαλείο για τις μαύρες, για πίστες που δεν ξέρει ο σκιέρ, για σκιέρ αρχάριους που δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν πέτρες ή δεν θα έχουν την αναβαθμισμένη αντίληψη του χώρου ενός χκ(να βλέπουν δηλ. τις πέτρες από μακρυά) κ.α. Εκτός λοιπόν από τις πέτρες στις πίστες(που αν θέλεις τις αποφεύγεις μελετώντας τες ανεβαίνοντας με το Lift), εκτός από το μοιραίο κάποιος άσχετος να σου δώσει μια με τα σκι του στο κεφάλι σου, εκτός που είσαι υπεύθυνος για το που κάνεις άλματα και που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ που θα σκάσεις, που θα χτυπήσει το κεφάλι σου να το ανοίξεις στα δυο; Άντε βρες μου 2-3 περιπτώσεις ακόμα. Πάμε στην 1η παράγραφό μου, τί θα κάνεις για τα υπόλοιπα υποψήφια ατυχήματα; Επίσης, όσο και αστείο να ακούγεται το Μπρατσάκια φοράτε όταν κολυμπάτε; είναι και σοβαρό. Να βάλουμε σε σύγκριση τους θανάτους στην παραλία με αυτούς στα χκ; Είναι πιο εύκολο να την πατήσεις στη θάλασσα παρά στο χιόνι. Οι κίνδυνοι που ελοχεύουν εκεί είναι πολλοί, είτε εξωγενείς είτε από δική μας βλακεία. Όμως, εκεί στη θάλασσα δεν παίρνουμε κάποιο μέτρο, είναι όλα free. Γιατί λοιπόν εδώ είμαστε τόσο τρομαγμένοι, ευαίσθητοι, προσεκτικοί, συνειδητοποιημένοι, μυγιάγγιχτοι; Μου φάνηκε πραγματικά !πολύ! υπερβολικό!
 3. Κι εγώ θα έλεγα: Ποιός είναι πιο ηλίθιος; Ο ηλίθιος ή αυτός που τον ακολουθεί;
 4. Δηλαδή αν σου βάλουν και αεροτομή πιστεύεις θα πετάξεις με την ταχύτητα που θα πιάσεις;
 5. Και προσοχή, μην τρώτε πολύ πριν ανέβετε.
 6. Δεν φαντάζεσε πόσο. Έτσι έλεγα κι εγώ σε αυτούς που μου έλεγαν να το προσέξω, ότι έχουν τεράστιο δίκιο. Μέχρι που το διεπίστωσα στην πράξη. Εύχομε πραγματικά να μπορείς για πάντα να κάνεις το κέφι σου με το τσιγάρο και ποτέ να μην σε πειράζει, αλλά είναι δυστυχώς πράγμα σπάνιο!
 7. Με τα λίγα οικονομικά που μπορεί η γκλάβα μου να κατεβάσει, νομίζω ότι αυτά που γράφεις δεν θα μπορούσαν γραφτούν αν δεν μιλάγαμε για ύπαρξη ενός χιονοδρομικού στην περιοχή. Θέλουνε δεν θέλουνε είναι το ήμισυ του παντός. Αν κλείσει, η όλη περιοχή εκεί θα είναι απλά μια άγνωστη κουκίδα στον χάρτη της Ελλάδας ανάμεσα στις τόσες χιλιάδες! Ποιός είναι αυτός που νομιμοποιείται ρωτάς; Μα για να κάνεις τέτοια ερώτηση θα πρέπει να έχεις δεχθεί ότι η ανάπτυξη της περιοχής δεν οφείλεται στο χκ. Άπαξ και πιστέυεις όμως το ακριβώς αντίθετο, τότε μιλάμε για αχαριστία(μην το παίρνεις προσωπικά μιας και δεν ξέρω κάτι για σένα). Θα μπορούσανε να κάνουν bypass όλες τις επιλογές που έγραψες, που για μένα είναι ψεύτικα άλλοθι στο μυαλουδάκι τους, και να δίνανε αυτό το 2% όχι λόγο νόμων και συμφωνιών, αλλά λόγω ένδειξης καλής θελήσεως. Αλλά τι λέω, έτσι; Μιλάω για συναισθήματα τώρα ο άμοιρος... Στην Ελλάδα όλοι θέλουμε το προσωπικό μας μάθημα για να γίνουμε καλύτεροι.
 8. Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με το βουνό, αν θα είναι η πρώτη φορά που θα "καβαλήσεις" τα χιόνια, όλα καλάα είναι, ακόμα και η Πάρνηθα ή ο Υμηττός θα σου έκανε, πραγματικά, είτε Καλάβρυτα είτε Παρνασσός θα σε καλύψουν για να μάθεις την σανίδα σου, όμως αν θέλεις να είσαι ικανός παντού χωρίς προβλήματα, αφαίρεσε από το κείμενό ΚΑΙ την ζωή σου την τελευταία λέξη. Trust me, σου μιλάει ένας παθών σανιδάς!
 9. Snowhow δεν μιλάμε για τις υψηλές τιμές των υπηρεσιών-προϊόντων των τοπικών επιχειρηματιών, αλλά για το ρημάδι 2%. Useless anyway!
 10. Τόση ανασφάλεια πια που οφείλουν να δείχνουν οι άντρες... απλά έλεος! Η γυναίκα που "πέφτει" ελαφρά την καρδία στον εκπαιδευτή, κολλητό, σανιδά, δεν χρειάζεται το βουνό για να στην κάνει!
 11. Δεν πάμε στα χκ μόνο και μόνο για το άθλημα! Πάμε και για να ξεφύγουμε για λίγο από τα ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ! Αυτά που έγραψες δηλαδή!
 12. Κάτσε να δω αν καταλάβα και καλά. Εννοεί ότι ξέρω γω αν ο κολλητός σου αναλάβει να μάθει σκι στην γκόμενα-σύζυγο-κοπέλα σου(όπως θές πέστην) κινδυνεύεις να την χάσεις;
 13. Έτσι στο άσχετο έκανα έναν πολύ απλό συλλογισμό που αφορά την μη υποστήριξη των επιχειρηματιών στο χκπ. Είναι γνωστό ότι λόγω της ύπαρξης του χκ, η γύρω περιοχή έχει γνωρίσει τρομερή αναβάθμιση ιδίως στην οικονομία των τοπικών επιχειρηματιών. Είναι γνωστό ότι στο εξωτερικό, μια τέτοια συνύπαρξη είναι μια σχέση σεβασμού και αναγνώρισης από επιχειρηματίες προς το κοντινό τους χκ και ως εκ τούτου ανταποδίδουν με ένα ποσοστό των κερδών τους. Και τούμπαλιν λοιπόν, ένας νέος κύκλος ευημέριας και για τις δυο πλευρές ξαναρχίζει με κερδισμένους και τους δύο. Ο συλλογισμός-ερώτησή(ρητορική ΠΑΝΤΑ) μου ήταν η εξής: Το χκπ(ή βάλτε οποιοδήποτε άλλο ελληνικό χκ) εφόσον αποδεδειγμένα μπορεί να θεωρηθεί ευεργέτης της τοπικής κοινωνίας και που δυστυχώς δεν υποστηρίζεται για αυτό, γιατί δεν λειτουργεί εκβιαστικά; Θα μπορούσε να είχε στην ιδιοκτησία του ξενοδοχειακές μονάδες ικανές να "αρπάξουν" μεγάλο μέρος από την πελατεία των τοπικών(αχάριστων θα έλεγα) επιχειρηματιών. Θα πείτε είναι ολόκληρη γραφειοκρατία να ξεπεραστεί για να χτιστούν εκεί επάνω ξενοδοχεία. Συμφωνώ. Υπάρχει όμως κάτι άλλο που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί το χκ για να "χτυπήσει" εκβιαστικά κι αυτό θα ήταν η σίτηση(βάζω μέσα καφέδες-ποτά) μέσω των σαλέ. Θα μπορούσε να ρίξει τις τιμές λοιπόν τόσο έτσι ώστε μεγάλο μέρος των χιονοδρόμων-επισκεπτών του χκ να θεωρούσε άκρως δελεαστικό να γευματίσει-πιεί καφέ στα σαλέ του. Και θα μπορούσε να κάνει αυτό μέχρι ο ξεροκέφαλος επιχειρηματίας ζήσει την εμπειρία του τι σημαίνει να εξαρτάσαι από το χκ και πόσο πραγματικά ΘΕΛΕΙΣ την υγειή υπάρξη του έτσι ώστε να κρατάς υγείη και την δική σου επιχείρηση! Αντ' αυτού όμως το χκ(τουλάχιστον του Παρνασσού που ξέρω), είναι ένα "φαρμακείο" στις τιμές των σαλέ του. Κάθομαι και λέω, μήπως όλοι τελικά την πάρτυ τους κοιτάνε; Αγαπητέ αναγνώστη αυτό θα πεις σαν απάντηση. Ότι ναι αυτό συμβαίνει. Πόσο παραπάνω useless thread(για μια ακόμη φορά συζητώντας για οικονομικά γύρω από ένα χκ) θα μπορούσε να ήταν το παρών;
 14. Vivaski σοβαρολογείς με τα γραφόμενα σου;
×
×
 • Create New...