Jump to content

george1201

Χρήστης Forum
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral
  1. Τη τελευταία φορά που έκανα είχα νοικιάσει αυτά GLIDER 5 EXP | Sporten.cz σε 1.72 για 3 μέρες, και τα είχα ευχαριστηθεί πάρα πολύ. Νιώθω πως έκανα καλό carving αλλά βέβαια δεν είχα κανέναν ειδικό να με κοιτάει για να μου πει. Σε κάθε περίπτωση δεν με είχαν δυσκολέψει καθόλου.
  2. Αυτή εδώ: EDGE 130 HV GW All Mountain Boot – HEAD
  3. Την ίδια σκέψη είχα και εγώ αλλά απ' ότι μου είχαν πει στο κατάστημα δεν είναι όλα τα 130 ίδια. Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι κάπως πιο comfort oriented, οπότε όχι τόσο σκληρό όσο μια race μπότα ίδιου flex. Έχω κάνει σκι γύρω στις 10 φορές πλέον με αυτές και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με το να τις φλεξάρω. Δεν νομίζω πως τις έχω πάει ακόμα στο 100% αλλά κάθε φορά νιώθω πως τις πιέζω όλο και περισσότερο. Εξάλλου τις πήρα με τη λογική να έχω περιθώριο εξέλιξης σε αυτές και να μη χρειάζομαι νέες μπότες μετά από λίγο καιρό.
  4. Καλησπέρα σε όλους, Ασχολούμαι με το άθλημα 2-3 χρόνια τώρα, και μπορώ να πω πως πλέον έχω εθιστεί. Πέρσι αγόρασα δικές μου μπότες, και ήταν πραγματικά η καλύτερη απόφαση που μπορούσα να κάνω. Φέτος μιας και έχει ξεκινήσει αρκετά καλά η σεζόν και έχω σκοπό να πάω αρκετές φορές ακόμα, λέω να αγοράσω και δικά μου σκι, μιας και με τις ενοικιάσεις τη μια φορά μένω ευχαριστημένος την άλλη όχι. Έχοντας κάνει και μαθήματα και αρκετή εξάσκηση μόνος μου θα έλεγα πως έχω φτάσει σε ένα τίμιο επίπεδο. Μπορώ να κατέβω με σχετική άνεση όλες τις πίστες στα χιονοδρομικά που έχω πάει εντός Ελλάδας (Παρνασσό, Καλάβρυτα, 3-5, Σέλι, Βασιλίτσα), αλλά προφανώς ξέρω πως υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Οπότε φαντάζομαι χρειάζομαι ένα σκι που να μην είναι για αρχαρίους αλλά να συγχωράει και κάποια λάθη/κακή τεχνική. Μετά από κάποια έρευνα που έχω κάνει νομίζω προς πρέπει να κινηθώ σε κάτι all-mountain. Προβλέπω να μένω κυρίως εντός πίστας όπως κάνω και μέχρι στιγμής, αλλά έχω ξεκινήσει να πειραματίζομαι και λίγο σε απάτητο. Τα παρακάτω είναι μερικά μοντέλα που έχω βρει που νομίζω πως ταιριάζουν στις ανάγκες μου, αλλά δεν προφανώς δεν είμαι ειδικός και θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη. Head Kore X 85 (177cm) Atomic Maverick 86 C (176cm) Salomon QST Spark (178cm) Για context είμαι 1.80 και 80 κιλά. Ορισμένες απορίες μου: Τα μήκη που κοιτάζω είναι ok για το ύψος και το βάρος μου ή μήπως πρέπει να δω κάτι πιο κοντό; Τα βρίσκω διαθέσιμα και με προεγκατεστημένες δέστρες αλλά και χωρίς. Αξίζει να πάρω το πακέτο ή καλύτερα να ξεχωριστά; Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κοιτάω σε δέστρες. Έχω σκληρές μπότες (Head Edge 130). Αυτό επηρεάζει την επιλογή του σκι ή δεν παίζει ρόλο; Φυσικά οποιαδήποτε άλλη συμβουλή ή πρόταση για άλλα σκι είναι ευπρόσδεκτη!
×
×
  • Create New...