Jump to content

Woofer

Χρήστης Forum
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by Woofer

 1. Παιδιά Στο βόρεια προάστια του Τορίνο υπάρχει ένα μεγάλο πολυκατάστημα αθλητικών ειδών ονομάζεται Δέκαθλον. Δυστιχώς πέρασα πρόσφατα από την πόλη αλλά δεν ακούμπησα το εν λόγω ποπλυκατάστημα.
 2. Αξιότιμε Κ. Batacuda να σε σίγουρος πως με την πρώτη ευκαιρία σε ένα προσεχές ραντεβού το συλλόγου στην Θεσσαλονική θα με βρεις παρόν. Ήθελα από καιρό να έρθω στο Flocafe της Ν. Κρήνης αλλά πάντα κάτι συνέβαινε!!Τα λέμε σύντομα για να σας περιγράψω τα νέα μου πέδιλα Atomic Metron 9 καθώς και να μου δώσετε τις κατάλληλες οδηγίες χρήσεως. Υπάρχει συνάντηση μέσα στον Οκτώβρη και αν ναι πότε?
 3. Φίλε bodi miller μάλλον φταίει πως βαρέθηκα να χτυπώ πόρτες σε γνωστά καταστήματα ειδών Σκί και να με προκαλώ συμφώρηση και άγχος. Οπότε μου είρθε αυτή η πάσα του Γερμανικού καταστήματος και άδραξα την ευκαιρία σαν αναποφάσιστος αγοραστής. Τώρα αν μου βγει μούφα θα σου πω!!! Αν και θα πάω Τορίνο σε λίγες μέρες από τώρα θα κάνω και εκεί μια έρευνα αγορας. Ποιός Ξέρει μπορεί να επιστρέψω με ένα ζευγάρι ακόμη. Πάντως θα ευχαριστίσω τα παιδία του συλλόγου για ακόμη μια φορά, για την άμμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μου.
 4. Παιδία για σας και πάλη.Βλέπω δώσατε ενδιάφερον και ευχαριστώ πολύ για αυτό. Να σας πω την αλήθεια βλέπω ότι ακόμη είμαι μπερδεμένός (είμαι και από την φύση μου έτσι!!!). Πάντως σίγουρα το Atomic metron βλέπω να προκρίνεται και στην δικία μου προτίμηση. Μόνο ελπιζω να προλάβω να το χαρώ μιας και βλέπω την μετάθεση για το χειμώνα προ τον πηλών και να δω πως θα τα χρησιμοποιήσω στο νησί!! Zox μιας και ρώτησες τα σκι από την Γερμανία τα βρήκα στο http://www.sport-conrad.com/Index.asp?lang_id=ENG
 5. Χαιρετώ την παρέα του Snowclub. Με λένε Βασίλη και είμαι 30 ετών.Αν και σας παρακολουθω εδώ και δύο χρόνια είναι η πρώτη φορά που επικοινονώ μαζι σας. Μαλλόν διότι έχω οδηγηθεί σε τέλμα, όσο αφορα για μια αγορά ζεύγους πέδιλων Σκι. Καταρχάς να σας παρουσιάσω τον σωματότυπό μου και δεξιότητές μου. Είμαι 1.86 μ. και 85 κιλά. Κάνω σκί περίπου 4 χρόνια (4 σαιζόν) χώρια τις 10 μέρες που έκανα στο στρατό. Πλέον ποιά μπορώ να πώ ότι καταιβένω με ΄΄ευκολία΄΄ τις Ελληνικές μαύρες μαζί και αυτές που είναι στο Bansko. Σίγουρα εχω πετύχει κάποιον από εσάς επάνω!! To προβλημά μου είναι σίγουρα η τεχνική και σε αυτή θέλω να δόσω βαρύτητα εφέτος. Προσπαθώ να μάθω να Καρβάρω, αλλοτε με ικανοποιητικά αποτελέσματα ,άλλοτε οχι και τόσο. Εξαρτάται την κάθε φορά από την παρέα που θα συναντήσω στο Βουνό!! Στο διαταύτα λοιπόν. Έχω βρει απο Γερμανία τα κάτωθι μοντέλα Σε Atomic: Atomic Metron 9 Puls Rot + 4tix 310 06/07 , Atomic SX 9 puls ti + 4tix 310 06/07 , Atomic 918 Puls + 4tix310 06/07, Rossignol Zenith ZX Sport + Axium 110 , Völkl AC 1 + Motion LT.11 06/07 , Fischer CTX 200 Force + FS 10 06/07. Όλα τα παραπάνω είναι στα 259 Ευρώ εκτός από το Fischer που έχει 149 Ευρώ. Τέλος έχω και μια προσφορά από εναν γνωστό για το Salomon Streetracer αδιευκρύνιστου μοντέλου χρονίας 06 στα 280 ευρώ. Σταματώ λόγο του πλήθους τησ φλυαρίας μου και περίμενω νέα σας.
 6. ΧΡΗΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ή ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΤΗΛΙΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΞΟΧΗΣ-ΔΡΑΜΑΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΟΠΟΙΗΘΕΙ(ΛΟΓΩ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Ε.Ε), ΑΥΤΟ ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΙΤΗΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ, ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ(ΙΔΙΩΣ ΑΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ή ΘΕΣ/ΝΙΚΗ). Η ΑΛΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ(ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ), ΨΑΞΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΣΤΟ zoo.gr ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ!!!!
×
×
 • Create New...