Jump to content

OzRiC

Χρήστης Forum
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Yota και παλι σ'ευχαριστω πολυ,μου φαινεται οτι θα γινεις η "grand mama" των απανταχου χτυπημενων σ'αυτο το site. Εlmi περαστικα σου και να χεις μια καλη και ανωδυνη αποθεραπεια.Ποιος χειρουργος σου εκανε την εγχειριση στο Ντυναν γιατι και εμενα ο ιατρος μου χειρουργει εκει και λεγεται Τ........ης.Μηπως πετυχαμε τον ιδιο?
  2. Yota πραγματικα σ'ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. Επισκεφθηκα παλι τον γιατρο ο οποιος μου ειπε να ξεχασω ντραμς και οδηγηση για 3-4 μηνες και τις πρωτες 50 μερες να μην πατησω το ποδι αλλα ουτε και να το σηκωσω χωρις υποστηριξη απο το αλλο η απ'το χερι. Το μονο καλο που μου ειπε ειναι οτι 7 με 10 μερες μετα το χειρουργειο θα εχω εκταση 30-40 μοιρες και καμψη 90 με απωτερο σκοπο στις 6-7 εβδομαδες να επιτυχω πληρη εκταση και καμψη 120-130 μοιρες.Μου'χει γυρισει τοσες φορες το γονατο που εχω βαρεθει την αγκυλωση,ειναι καθαρα ψυχολογικο το θεμα. Σκοπος ειναι εφ'οσον πανε ολα καλα μεσα μαιου δηλ. 2-2.5 μηνες μετα την εγχειριση να μαι σε θεση να πηγαινω για κολυμπι και αν γινει το θαυμα να μπορω να ξαναπαιξω ντραμς γιατι αλλιως θα πεσει μεγαααλη πεινα. Παντως απ'οτι καταλαβα η πιο δυσκολη περιοδος ειναι η 1η εβδομαδα μετα το χειρουργειο και μετα οι υπολοιπες 4-5 εβδομαδες μεχρι να περπατησεις. Ιδωμεν...Να 'στε καλα παιδια.
  3. Καλη χρονια σε ολους με υγεια πανω απ'ολα.Αλλος ενας ατυχος προστεθηκε στο "club". Ειχα χτυπησει πριν 2,5 χρονια σε αγωνα ποδοσφαιρου 5χ5,εκανα μαγνητικη και η διαγνωση ηταν ΜΕΡΙΚΗ ΡΗΞΗ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ και μια μικρη κακωση στην επιγονατιδα. Δεν εδωσα και πολυ σημασια,εκανα φυσιοθεραπειες,το ποδι μου το ενιωθα αρκετα καλα αλλα μετα απο 5 μηνες απ'το αρχικο χτυπημα αρχισε το μαρτυριο.Συγκεκριμενα μεσα σε 2 χρονια μου χει γυρισει το γονατο 5 φορες με αποτελεσμα την τελευταια φορα που μου γυρισε πριν 4 μηνες να παω να ξανακανω μαγνητικη και η διαγνωση αυτη τη φορα ηταν ΟΛΙΚΗ ΡΗΞΗ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΡΗΞΗ ΟΠΙΣΘΟΕΙΔΟΥΣ ΚΕΡΑΤΟΣ ΕΣΩ ΜΗΝΙΣΚΟΥ (Yota μ'ακους??) + καποιες μικροβλαβες στην επιγονατιδα. Σκοπευω να χειρουργηθω τελος φλεβαρη στο 'ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ" και ευτυχως εχω βρει εναν καταπληκτικο ιατρο(ΤΣ.......ΗΣ για οσους ξερουν) που χειρουργει εκει αλλα θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας οσοι εχετε χειρουργηθει ηδη σε καποιες αποριες που εχω. -Λογω δουλειας (Μουσικος ντραμμερ) ποσος καιρος θα χρειαστει ωστε το ποδι να χει καμψη 90 μοιρες και δυναμη παραλληλα ωστε να παταω πεταλι?(Η δυναμη που χρειαζεται ειναι σαν να πατας φρενο οταν οδηγας) -Ποσος καιρος χρειαζεται να ξαναοδηγησεις?(διπλα ατυχος γιατι ειναι το δεξι ποδι) -Το σημειο απ'το οποιο σου παιρνουν το μοσχευμα νεκρωνεται μετα η εχεις αισθηση αφης και τριβης? -Τελικα ποσες τρυπες σου κανουν στην αρθροσκοπηση?Αλλος λεει 2 αλλος 6???? -Ποσα εκατοστα μηκος ειναι ολη η τοποθετηση του τενοντα μεταξυ των 2 βιδων? -Μετα το χειρουργειο το γονατο ειναι αγκυλωμενο και εχει τον ιδιο πονο οπως οταν πρωτοπαθαινεις την ζημια? -Πληρες ευρος κινησης μετα απο ποσο καιρο επιτυγχανεται? -Στο χειρουργειο την βγαζεις μονο με ενεσεις και ορο η σου τοποθετουν και σωληναριο στο γονατο για πιθανον αιματωμα που θα χεις? -Ισχυει οτι αν δεν κανεις την επεμβαση μετα απο χρονια παθαινεις αρθριτιδα? Συγνωμη αν σας κουρασα παιδια αλλα εχω και'γω το ιδιο προεγχειριτικο αγχος και φανταζομαι οτι και'σεις θα ειχατε παρομοιες αποριες προτου εγχειριστειτε.Αναμενω απαντησεις σας.
×
×
  • Create New...