Jump to content

bolle

Χρήστης Forum
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Πήρα το 3S Αυγούστου-Σεπτεμβρίου και είναι επιεικώς απαράδεκτο...Είναι γεμάτο ορθογραφικά λάθη, μερικά άρθρα του είναι απρόσεκτες μεταφράσεις απο ξένα άρθρα, και γενικά δίνει την εντύπωση προχειροδουλειάς...
  2. Ποιό μαγαζί ενοικίασης πιστεύετε ότι έχει τον καλύτερο εξοπλισμό στον Παρνασσό; Ως τώρα νοικιάζω από τον κλαουδάτο στο λιβάδι (μόνο σκι, μπότες έχω). Και κάτι άλλο: έχω ύψος 1.73 και βάρος 72 κιλά και μου δίνουν πέδιλα 1.70. Είναι μεγάλα;
  3. Πολύ κατατοπιστικές οι πληροφορίες σας, ευχαριστώ! Λέω να ανεβώ αύριο.. Κανένα report από τις πίστες σήμερα; Η 6 πως είναι; Ρωτάω γιατί ο καιρός είναι ανησυχητικά καλός..
  4. Καλησπέρα! Έχω δύο ερωτησεις: 1) Στην περιφερειακή πως φτάνω; Παίρνω τον τετραθέσιο και συνεχίζω ευθεία; 2)Για να γυρίσω απ' τη Φτερόλλακα στα Κελλάρια ο μόνος τρόπος είναι με το συνδετικό Ερμή; Τον βλέπω συνέχεια εκτός λειτουργίας στο snowreport. So?
  5. Μήπως ξέρετε αν γίνονται δρομολόγια προς Γεροντόβραχο; Θέλω να ανεβώ, αλλά δεν έχω μεταφορικό μέσο...
  6. Σωστά! Καλως σας βρήκα! Το όνομά μου είναι Σίμος, κάνω σκι γύρω στα πέντε χρόνια με νοικιάρικο εξοπλισμό, και φέτος αποφάσισα να αγοράσω μπότες. Πήρα, λοιπόν, τις rossignol e12. Ρωτάω να μου πείτε αν ξέρετε κάτι για τις μπότες γιατί στο νετ δε βρήκα και πολύ πράμα! Εμένα μου κάθεται πολύ καλά, αν και με προβληματίζει το οτι τις κλείνω σχεδόν στο τέρμα για να πιάσουν σφιχτά το πόδι μου. Ευχαριστώ!
  7. Τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη μπότα; Την έχει κανείς;
×
×
  • Create New...