Jump to content

ioanpara

Χρήστης Forum
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by ioanpara

  1. χαχαχαχαχ...Μιχαλαρα μου συντελεις αρκετα εσυ και ο ΝΙκελ σε οτι βελτιωση ειχα και εχω μεχρι τωρα!!! Το σιγουρο ειναι οτι το θελω πολυ και το ξερεις απο συζητησεις μας οποτε καθομαστε στα λιφτ..
  2. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Θα το ψαξω οσο καλυτερα μπορω μεχρι του χρονου! Δεν ξερω αν μπορω ακομα να φυγω τοσο καιρο καθως εχω ηδη στημενη δουλεια σαν λογιστης εδω! Το σιγουρο ειναι οτι θα παρω το level 1 και μαλλον θα ακολουθησω το landes περνωντας τη σεζον εξωτερικο! Θελω να μαθω γνωμες ανθρωπων που ειναι στο εξωτερικο σαν δασκαλοι η που ηταν καποια στιγμη στη ζωη τους προσφατα και σιγουρα αν μου τη δωσει θα το ακολουθησω...
  3. Προσωπικη ερωτηση αν επιτρεπετε, εχετε δουλεψει εξωτερικο η δουλευετε τωρα? Ειναι μια δουλεια που μπορει να σε συντηρησει εαν αποφασισω να το ακολουθησω εξω? Υπαρχει καποια χωρα των αλπεων που θα μου προτεινατε η που εχει θετικο περιβαλλον για την αναπτυξη αυτου του επαγγελματος? Μιλησα και με την ακαδημια χθες. Τους ρωτησα αν σκοπευουν να ερθουν και του χρονου και μ απαντησαν : Dear john, we haven't planned the course for 2018 yet, but it's possible that another course will take place in your region. Θετικη απαντηση θεωρω οτι ειναι οποτε μαζευω λεφτα γα του χρονου! Κ μια τελευταια ερωτηση γιατι σας κουρασα! Το Landesskilehrer, μονο εαν μεταβω στο εξωτερικο μπορω να το ακολουθησω μετα να φανταστω ετσι?
  4. Ευχαριστω πολυ για τις κατατοπιστικοτατες πληροφοριες! Τα κουσουρια υπαρχουν αλλα θα κανω οτι μπορω να βελτιωθω τεχνικα ωστε να προχωρησω! Το μονο προβλημα ειναι οτι ολο αυτο το "θυμηθηκα" στα 29 μου... Απο οτι καταλαβα το Anwärter χρησιμευει περισσοτερο για εργασια στο εξωτερικο. Εχω σκοπο να προχωρησω αφου μπορω οσο παει και οσο ειμαι αξιος! Σιγουρα ειναι μια πορτα για εργασια εξωτερικο σε περιπτωση που αποφασισω να φυγω...γιατι εδω σκουρα τα πραγματα..Τουλαχιστον εξω θα κανω αυτο που αγαπαω!
  5. Καλησπερα στο φορουμ! Ηθελα τα φωτα σας οποιος γνωριζει για το course της snowsports academy! Επειδη φετος δεν μπορεσα να το ακολουθησω θα ηθελα του χρονου εαν ερθουν παλι να ειμαι εκει! Το ερωτημα μου ειναι το εξης: Μπορω να παρακολουθησω το course ωστε να παρω το level 1 μη εχοντας κανενα licence η ελληνικο πτυχιο(τεφα) επανω στην διδασκαλια του σκι? Τι προοπτικες υπαρχουν εαν μπορεσω να παρω το level 1? Μπορω να παω στο Level 2? Η ισχυς του διπλωματος ισχυει σε ολες τις χωρες? Πολλες οι ερωτησεις μου το ξερω απλα θελω να προγραμματιστω για το αν αξιζει να το ακολουθησω! Ευχαριστω πολυ.
  6. Μονταρα και τις δεστρες και μου ηρθε και θηκουλα! http://sdrv.ms/14YMeyW
  7. Σας ευχαριστω ολους..Χρηστο δεν ειναι καθολου δυσκολο να μπουν οι δεστρες..ειναι σχεδον ολα ετοιμα και ηθελα να το κανω με τα δικα μ χερια γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται! Θελει λιγο προσοχη με το τρυπημα του πλαστικου του plate και ειναι ολα κομπλε..Απο θεμα ποιοτητας παντως η fischer με εχει αφησει αφωνο!
  8. Ηρθαν! Να και φωτο..Ολα κομπλε..Πολυ καλη εξυπηρετηση απο το συγκεκριμενο eshop. https://skydrive.liv...AIvVKqJM2DijY3M https://skydrive.liv...AB5Yc9mtOcwLlXk https://skydrive.liv...AOZlXWXFpbT37QI https://skydrive.liv...AICKi2wgxLV3nNM
  9. Ευχαριστω πολυ..Το μαγαζι ειναι αυτο http://www.sport-conrad.com/page/1 . Δεν τα ειχε σε 175 και τα πηρα 180 τελικα! Ελπιζω να εκανα τη σωστη επιλογη. Μου βγηκε με μεταφορικα 509 ευρωπουλα...Πιστευω οτι ειναι καλη η τιμη για αυτο το πεδιλο.
  10. Ευχαριστω ολους για την βοηθεια..Τελικα τα πηρα απο Γερμανια και ειμαι κομπλε!
  11. Τα εχω υπολογισει στη τιμη τα μεταφορικα..Βγαινουν περιπου 550 ευρω. Τι εννοεις ιδια με την αξια των σκι?
  12. Σκεφτομαι να τα αγορασω απο αμερικη..Ξερει κανενας ποσο θα παει το μαλλι στο τελωνειο αν τα στειλουν με usps?
  13. Εχεις δικιο αλλα ξεχασα να πω οτι λογω dual radius η μικρη ακτινα ειναι 14 και η μεγαλη 19 σε αυτο το υψος καθως οι διαστασεις ειναι 126-78-108...Στο 175 η μικρη ειναι παλι 14 και η μεγαλη 18 ενω τα 8 που εχω εχουν μικρη 12 και μεγαλη 16. Οχι οτι μπορω να τις εκμεταλευτω πληρως λογω τεχνικης αλλα ελπιζω καποια στιγμη! Δεν θα ειναι και αυτο γρηγορο στις μικρης ακτινας στροφες λες?
  14. Καλησπερα σε ολους. Κατα αρχην..Ειμαι 187 σε υψος και 95 κιλα. Το σκι μου ειναι μετριο προς το προχωρημενο(θελω να πιστευω ). Εχω τα progressor 8 του 2011 σε 170 υψος και περα απο μια ζημια που τους εκανα θελω να παω σε ενα πιο μακρυ και σκληρο πεδιλο. Ετσι σκεφτηκα να παω για τα progressor 1000 του 13 σε 180 υψος. Το σκι μου ειναι πιο πολυ σε πιστα. Ειναι σωστη η επιλογη μου για το υψος μου,τα κιλα μου και το επιπεδο που ειμαι? ΥΓ.Θελω απαντησεις και απο ΜΙΚ και Nickel που με εχετε δει να τσουλαω εεε!!!
  15. Δεν θυμαμαι να πιεστηκε το ποδι μου πολυ.. Βγηκε κατευθειαν απο την μποτα εκτος αν πιεστηκε με συγκεκριμενο τροπο ωστε να προκαλεσε αντιθετη στρεβλωση.. Ομως δεν νομιζω να εγινε εκει, εχει φαει ζημια το πεδιλο απο κατι αλλο μαλλον. (Ετσι απο περιεργεια ψαχνομαι για πεδιλα καινουργια και σκεφτομουν για τα 9αρια τα progressor σε 175 γιατι τα 8 μου ειναι 170 δλδ κοντα για το υψος μου και το βαρος μ)
  16. Απο οτι καταλαβαινω οτι και να ειναι απο τα δυο δεν φτιαχνεται..Αρα η με βλεπω για αναζητηση ενος κομπλε πεδιλου η για νεο ζευγαρι..Εκτος αν φτιαχνεται και ξερει καποιος να μου προτεινει καλο service! Ποσο επηρεαζει αυτη η ζημια το σκι μου?
  17. Και οι φωτο που υποσχεθηκα.. Το ενα http://sdrv.ms/11cn1hY Και το "απονευρωμενο" http://sdrv.ms/15vVA8q
  18. Ναι,τα εκανα ενδιαμεσα της σεζον. Γιατι? Θα τα ξαναπαω σε λιγες μερες για να ειναι ετοιμα για του χρονου..
  19. Αυριο θα βγαλω Χρηστο και θα την ανεβασω γιατι στεναχωρηθηκα μολις το πηρα χαμπαρι..Εκτος αν εγινε οταν ημασταν μαζι που μου εφυγε το πεδιλο(ευχαριστω πολυ και για την βοηθεια!)
  20. Καλησπερα σε ολους! Μετα απο μια απιστευτη χειμωνιατικη μερα στο Παρνασσο και ταυτοχρονα το τελευταιο μου σκι για φετος γυρισα σπιτι και απλωσα τα πραγματα στο μπαλκονι(κλασικες διαδικασιες μετα απο σκι). Οπως κοιταζα τα πεδιλα απλωμενα αναποδα και βαζοντας τα ακριβως σε ισες αποστασεις παρατηρησα οτι το ενα εχει χασει το camber του πολυ σε σχεση με το αλλο..Ουσιαστικα εαν τα βαλω κατω σε θεση για σκι η αποσταση απο το εδαφος στο υψος των δεστρων ειναι διαφορετικο σε καθε πεδιλο.Κατι μου λεει οτι απο μια σουπα που εφαγα προχθες με χιλιομετρακια το ενα επαθε ζημια. Ηθελα να ρωτησω,εαν εγινα κατανοητος απο την περιγραφη μου αν καποιος ξερει αν ειναι πολυ σοβαρη ζημια,ποσο και αν θα επηρεασει την λειτουργια τους και τελος αν φτιαχνεται.. Ευχαριστω προκαταβολικα!
  21. Ιεροσυλια δεν θα το ελεγα..Αναλογα πως το βλεπει ο καθενας. Η ρακετα μπορει να παιχτει παντου οχι μονο στην παραλια αρκει να το γουσταρουν πολυ αυτοι που παιζουν! Η αγωνιστικη ρακετα εχει ανεβει πολυ τα τελευταια χρονια με τα τουρνουα που γινονται καθως το αθλητικο της κομματι ειναι εντυπωσιακο! Ειναι ενα αθλημα καθαρα βγαλμενο απο Ελληνες. Η ιστορια της ξεκιναει απο Ελληνες μεταναστες που παιζανε στην Αλεξανδρεια της Αιγυπτου το 1950! Ερχομενοι παλι στην Ελλαδα φερανε μαζι και τα χομπυ τους και βεβαια τις ρακετες τους!
  22. Εννοειται πως αξιζει να γινει κατι τετοιο! Θα προσπαθησω να ειμαι και εγω εκει εκεινες τις μερες διοτι εχω κανονιστει για Μπανσκο..Εχω γνωριστει και με τον nickel μεσω της ρακετας και ειναι τοσο πολυ δυνατος παιχτης οσο και σκιερ!
  23. Εκτος απο το σκι μια αλλη μεγαλη αγαπη μου ειναι το "αθλημα" της ξυλορακετας! Την προηγουμενη κυριακη ειχα παει με ενα φιλο(που παιζουμε μαζι ρακετες το καλοκαιρι)για σκι στο Καρπενησι...Ειπα μηπως μπορεσω να συνδυασω τις δυο μεγαλες μου αγαπες!!!! Να το αποτελεσμα λοιπον....!!!! http://youtube.com/watch?v=J7rAo6g7plI Υ.Γ. Γελαω πολυ με το πως φαινομαι με το κρανος και την ρακετα..
  24. Καλησπερα σε ολους. Αγορασα περσυ τελος σεζον τα fischer progressor 8 του 2011 χωρις να τα χρησιμοποιησω καθολου. Φετος εχω τσουλησει 5 φορες μεχρι τωρα και προσεξα οτι σε σημεια πιεσης των σκι το κερι εχει αρχισει να "ασπριζει". Οταν τα ακουμπαω σε αυτα τα σημεια η επιφανεια ειναι τραχεια..Χρειαζομαι κερωμα απο τωρα η να το αφησω για τελος σεζον..? Μπορει καποιος να μου συστησει ενα καταστημα οπου μπορω να τα εμπιστευτω για service? Στο βουνο παω σχεδον καθε σκ..Με αυτη την συχνοτητα πως πρεπει να χειριστω την συντηρηση των ski?
×
×
  • Create New...