Jump to content

spidercc

Χρήστης Forum
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

38 Excellent

About spidercc

  • Birthday 06/22/1986

Profile Information

  • Φύλο
    Male
  1. Πολλα μπραβο σε ολη την ομαδα και απο μενα.Καταπληκτικες ολες οι φωτογραφιες!Για την εκδρομη τι να πω;Περασαμε ΤΕΛΕΙΑ και θα ξαναπαμε!Η παρεα ηταν υπεροχη,παρα την κουραση υπηρχε κεφι απο το πρωι μεχρι το βραδυ και δεν υπηρξε το παραμικρο προβλημα. Edit:Κυριακο η κοπελια δεν εκανε σκι οποτε δεν ηταν για σενα.(εκανε εκεινο το σπορ που βαζουν τα δυο ποδια πανω σε μια σανιδα και ολο πεφτουν,δενουν για λιγο μετα ξαναλυνουν τις δεστρες..ασε μπλεξιμο Την επομενη φορα 3ο στενο δεξια μη ξεχαστουμε και μετα μπυρες στο αγιονερι για να χουν καλη "πτηση" και τα παιδια απο Αθηνα!
  2. Οφείλουμε να πούμε και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στις 4 γυναίκες της ομάδας που έφτασε στο καταφύγιο «Γιόσος Αποστολίδης» διότι παρόλο που οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες, δεν σκέφτηκαν σε καμία περίπτωση να κάνουν πίσω, δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα και τα κατάφεραν περίφημα!Του χρόνου κορυφή!
  3. Θα ηθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον οδηγό μας κ. Γιώργο Παυλίδη που με την καθοδήγησή του, τις ορειβατικές του γνώσεις και την εμπειρία του κατάφερε να ανεβασει μια ομάδα άπειρων ως επί των πλείστον ατόμων στο ψηλότερο καταφύγιο των βαλκανίων. Οι 11 "ηρωικοί" ορειβάτες δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα υγείας, πέραν της αναμενόμενης κούρασης. Ανυπομονούμε για την επόμενη φορά!
  4. το αποτελεσμα! Uploaded with ImageShack.us θεα απο ψηλα και οτι πρεπει για σαντουιτσακι! Uploaded with ImageShack.us κατεβασια κατω απο τα καρεκλακια Uploaded with ImageShack.us οταν ξεκινησε να ριχνει αρχισε το παρτυ Uploaded with ImageShack.us φωτο απο το δρομο μετα απο ισχυρη χιονοπτωση(δεν ειχε σταματησει να χιονιζει την ωρα της φωτογραφιας) Uploaded with ImageShack.us δρομακι με μαγαζια Uploaded with ImageShack.us την αλλη φορα με φτυαρι Uploaded with ImageShack.us σπιτακια ενοικιαζομενα (απλα απ οτι θυμαμαι τα νοικιαζουν για εβδομαδα) Uploaded with ImageShack.us
  5. προετοιμασια για το απογευματινο-βραδινο(σε περιπου 1¨30 ωρα την κανουν την πιστα κοτλε απο πανω μεχρι κατω Uploaded with ImageShack.us
  6. ειχα παει περσυ στο borovets περιοδο φωτων(hotel ela και γω).ετυχε να ριχνει δυο μερες ασταματητα χιονι,το χιονοδρομικο ηταν σε πληρη λειτουργια,το τοπιο φανταστικο,ουρες σχεδον καθολου και απλα δεν ειναι ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ εκει σεβονται τον πελατη και με το παραπανω.Δινεις 26 ευρω αλλα εχεις λιφτ και μεγαλα πεδια για σκι και σανιδα.επισης εχει και ωραιο νυχτερινο.αν εισαι λιγο τρελαμενος αρχη σεζον ξεκινας το πρωι, κανεις ενα διαλειμμα για φαγητο και αν θυμαμαι καλα στις 6 ξεκιναει βραδινο σε μια πιστα καλη σε μηκος και κλιση με πολυ καλο φωτισμο!
×
×
  • Create New...